Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja

2022.május.8.

Ha rajongója vagy a horoszkópoknak, bizonyára régóta tudod, az egyes csillagjegyeknek melyek a leggyakoribb jellemvonásai. De vannak olyan tulajdonságok, amik eddig egész biztosan elkerülték a figyelmed, talán még saját magadon sem észlelted, milyen kincseket birtokolsz. A csillagjegyed most elárulja, mi a rejtett értéked.

Ez a rejtett jellemvonásod, amiről még te sem tudtál - a csillagjegyed elárulja
Fotó: Rexfeatures

Vízöntő (01. 21-02. 19.): te adod a legjobb tanácsot

Lehet, hogy neked is jól jönnének néha azok a tanácsok, amiket másoknak adsz? Könnyen meglehet, ugyanis olyan jól átlátod mások helyzetét, hogy sokszor mentesz meg másokat a lehetetlen szituációkban is. Nem véletlen, hogy tőled kérnek tanácsot.

Halak (02. 20-03. 20): mindig segítőkész vagy

Intuitív, érzékeny és kedves személyiség vagy. Ami a rejtett kincsed, az a mindenkori segítőkészséged. Szívesen segítesz bármilyen rendezvény megszervezésében, egy lerobbanó autótulajdonoshoz is elsőként sietsz oda, de az utolsó pillanatban becsúszó programoknál is lehet számítani rád.

Kos (03. 21-04. 20.): nem félsz megtenni az első lépést

Magabiztos és lelkes vagy, szenvedélyesen hiszel annak a megvalósításában, amit eltervezel. Soha semmilyen helyzetben nem rettensz meg attól, ha első vagy, te kezdeményezel, vagy te próbálsz ki valamit elsőként.

Bika (04. 21-05. 20.): a fizikai érintés a legfontosabb szeretetforrásod

Gyakorlatias, felelősségteljes és türelmes vagy. Ami rejtett kincs számodra, hogy egy ölelés vagy csók az egész világodat jelentheti. Teljes mértékben kifejezed a szeretetedet a fizikai érintések által és szereted ha viszonozzák is. Nagy jelentőséget tulajdonítasz egy kézfogásnak is.

Ettől félsz a legjobban a párkapcsolatok terén - a csillagjegyed elárulja

Ettől félsz a legjobban a párkapcsolatok terén - a csillagjegyed eláruljaIkrek (05. 21-06. 21.): jó érzéked van az új elsajátításához

Kíváncsi, vágyakozó vagy és vágysz az új megismerésére. Keresed a módot arra, hogy minél több új dolgot megismerj és kipróbálj, ebben pedig rendkívül jó is vagy. Nem számít, mit próbálsz ki, fotózást, főzést, festést - lelkesen vágsz bele és a lelkesedésed meg is térül, hamar profivá válsz bármiben, amit választasz.

Rák (06. 22-07. 22.): az óceán a terápiád

Hűséges, érzelmes és empatikus vagy. Amit talán még nem is sejtesz, hogy ha rossz lelkiállapotban vagy, lelked legjobb gyógyítója az óceán közelsége lehet. A víz jelenléte minden érzékedre pozitív hatással van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): a teljesítőképességedben rejlik az erőd

Vidám, karizmatikus és kreatív vagy. A teljesítőképességed mindig megközelíti vagy el is éri a maximumot, legyen szó arról, hogy egy emberekkel teli teremben énekelsz vagy eladsz termékeket ügyfeleknek. A véredben van, hogy magas fokon teljesíts.

Szűz (08. 24-09. 23): kitűnő tanítvány vagy

Szereted a praktikusságot, szorgalmas vagy és törekedsz a pontosságra. Remek tanítvány vagy. Nagyon szeretsz tanulni és jegyzetelni, a tanulást abszolút kellemes időtöltésnek ítéled meg. Szomjazol az újabb és újabb tudásforrásokra.

Mérleg (09. 24-10. 23.): jó hallgató vagy

Igazságos vagy, emellett pedig jó hallgató. Nemcsak meghallgatod a környezeted, de megértesz mindenkit, tanácsot adsz és magadban is tartod az elhangzottakat. Figyelmed soha nem kalandozik el, ha megosztanak veled történeteket, koncentrálsz, ezt pedig viszont is elvárod.

Skorpió (10. 24-11. 22.): páratlanul jó a humorod

A legabszurdabb helyzetben is képes vagy elővenni a humort. Ez a legnagyobb fegyvered, ami átsegített életed nehéz szakaszain és másoknak is erőt ad nap, mint nap.

Nyilas (11. 23-12. 21.): a legjobb útitárs vagy

Tele vagy energiával, amit a legkisebb mértékben sem hagysz kárba veszni, környezeted pedig a legjobb útitársnak tart. Természeted nyitott gondolkodású, kalandvágyad pedig sosem csökken. A spontán utazásoktól sem riadsz vissza, szívesen társulsz be ismeretlen útitársak mellé is.

Bak (12. 22-01. 20.): a legjobb titoktartó vagy

Felelősségteljes vagy, önszabályozó-képességed pedig példaértékű. Soha nem fordulna meg a fejedben, hogy egy rád bízott történetet, titkot továbbadj bárkinek is. A legintimebb részleteket is megosztják veled a barátaid, te pedig soha nem élsz vissza a bizalmukkal.

Ez is érdekelhet

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex