Ez az ékszer illik hozzád a csillagjegyed alapján

2020.december.10.

Ha szívesen alakítanál egy kicsit a megjelenéseden, de nem szeretnél teljesen új ruhásszekrénybe befektetni, akkor a legjobb választás néhány csinos ékszerrel feldobni a már meglévő szettjeidet. Csinosan kiöltözni pedig – főleg hogy most nincsenek nagyobb társadalmi összejövetelek - akár egy egyszerű bevásárláshoz vagy sétához is jó ötlet lehet, hiszen amellett hogy erősítheti az önbizalmadat, az is lehet, hogy egy váratlan pillanatban szembe találod magad egy rég nem látott ismerősöddel vagy megakad a szemed egy ismeretlen idegenen, és ilyen helyzetekben bizony jól jön, ha ragyogó a kinézeted! Azt pedig, hogy ezt a hatást milyen ékszerrel érheted el a leginkább, hogy mi hangsúlyozza ki a legjobban a személyiségedet, a csillagok most elárulják!

Karácsonyi ajándékozásban is segíthet ez a lista:

Kos (03. 21-04. 20.)

Choker BIJOU BRIGITTE 9,95 euró

A Kos szenvedélyes személyiségéhez leginkább a fekete csipke nyaklánc illik, amivel könnyen felhívhatja annak az embernek a figyelmét, akit el akar csábítani. Ez a nyaklánc leginkább sötét ruhákhoz passzol, és egy percre sem engedi feledtetni, hogy a Kos kívül-belül mennyire vonzó.

Bika (04. 21-05. 20.)

Ezüst nyaklánc kulcsmedállal THOMAS SABO 59 euró

A Bika rendkívül romantikus, amit nem is titkol. Imád szerelmes lenni, és valósággal elvarázsolja a párja, éppen ezért számára a legtökéletesebb ékszer egy zárral, kulccsal ellátott nyaklánc, ami jelképezi a hűségét.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Swarovski-hattyús fülbevaló 21 900 Ft

Az Ikrek nyitott természetű és beszédes, emellett pedig mindig vevő az izgalmas történetekre. Egy pár szép lógós fülbevaló pedig igazán jó választás számára, hiszen emlékezteti arra, hogy mindig tartsa nyitva a fülét, nehogy lemaradjon egy új sztoriról.

Rák (06. 22-07. 22.)

Aranybevonatos, színes köves karikafülbevaló THOMAS SABO 149 euró

A Rák külsejét legjobban egy pár díszes, köves vagy kristályos karika fülbevaló dobja fel. Amellett, hogy kifejezi a Rák játékosságát, a különböző ruha szetteket is valósággal újjávarázsolja.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

25 db-os gyűrű szett H&M 3 995 Ft

Az Oroszlán roppant sokoldalú, vidám személyiségéhez leginkább a színes gyűrűk passzolnak. Ha pedig mellé még a körmei is szép színesek, akkor egészen biztos, hogy ellenállhatatlan hatást fog kelteni a megjelenése.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Orelia aranyozott nyaklánc szívmedállal ASOS 30,99 euró

A Szűz az emlékek és a titkok profi őrzője, éppen ezért a számára tökéletes ékszer egy kinyitható medál, ami épp annyira rejtélyes és varázslatos, mint ő maga. Sokféle szetthez kitűnő választás, de legjobban egy fekete garbó hangsúlyozza ki mind az ékszer, mind a Szűz szépségét.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szem medál, többszínű, rózsaarany árnyalatú bevonattal SWAROVSKI 26 900 Ft

A Mérleg szereti a fényűző, de egyben elegáns és kifinomult ékszereket. Egy arany nyaklánccal sosem fog mellé, ha pedig igazán extra hatást szeretne elérni, akkor egy szemes modellt érdemes választania.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Ezüst gyűrű THOMAS SABO 149 euró

A Skorpió gyakran szeszélyes, emellett pedig szenvedélyes személyiség. Egy hűvös, gótikus hangulatú kígyó gyűrű tökéletesen tükrözi a sokoldalú jellemét, és biztos, hogy bármilyen szetthez viseli, sok szempár akad meg rajta.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Köves karpercek BIJOU BRIGITTE 39,95 Ft

A tüzes és érzelmes Nyilas számára a karperecek a legtökéletesebb ékszerek. Fontos, hogy olyan felsőkhöz hordja őket a Nyilas, ami maximálisan láttatni engedi a szépségüket, hiszen egyszerre játékosak, rejtélyesek és csábítóak, akárcsak a viselőjük.

Bak (12. 22-01. 20.)

Gyöngysoros nyaklánc BIJOU BRIGITTE 14,95 euró

A Bak szereti a klasszikus, kifinomult kiegészítőket, de a modernitásnak sincs ellene. Egy szép, gyöngyökkel díszített nyaklánc tökéletesen kihangsúlyozza, hogy a Bak szilárd értékrenddel bír, de mellette modern és felpezsdítő elképzelései is vannak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Attract Soul nyaklánc, fehér, ródium bevonattal SWAROVSKI 23 900 Ft

A légies és bohém Vízöntő megjelenését mi sem dobhatja fel tökéletesen, mint egy kristálynyaklánc. Minél nagyobb kristályok díszítik a nyakát, annál jobban kifejezik a könnyed és szabad életfelfogását.

Halak (02. 20-03. 20.)

Pandora Moments szív záras családfa kígyólánc karkötő 19 500 Ft

A Halak az élet minden területén szereti megmutatni kreativitását, ezért nem is kérdés, hogy a szettjeihez is elengedhetetlen egy klassz darab, ami kifejezi az ötletességét. Ehhez a legjobb választás egy medálos karkötő, amihez folyamatosan gyűjthet új díszeket vagy akár cserélgetheti is azokat.

Ez is érdekelhet

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói