Ezek a Rák jegyűek kristályai

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Ezek a Rák jegyűek kristályai
Ezek a Rák jegyűek kristályai
Fotó: Gettyimages.com

Az Rák jegy részletesebb bemutatása után, itt az ideje, hogy megnézzük melyik kristályok is tartoznak ehhez a minőséghez. Fontos észben tartani, hogy ezeket a kristályokat nem csak akkor tudjuk alkalmazni, ha Rák a horoszkópunk vagy az Aszcendensünk, hanem bármikor az életben, ha úgy érezzük, hogy egy kis Rák minőségre van szükségünk. De persze ha a Napunk, a Holdunk, vagy az Aszcendensünk áll Rákban, akkor valószínűleg nagyon sokszor megkínál az élet olyan szituációkkal amikor erre az energetikára van szükségünk.

Lássuk tehát a Rák jegy kristályait:

Borostyán

Stabilitást hoz az életbe és ösztönöz a mindennapi terveink elérésére. Segít semlegesíteni a depressziót és az öngyilkos hajlamokat, erősíti a pozitív gondolatokat.

Barna spinell

Földeli az energiáinkat, kiemeli a személyiség pozitív oldalát és hozzásegít ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

Smaragd

Megerősíti az életkedvet, családi boldogságot és lojalitást hoz. Erősíti az összhangot mind párkapcsolatban, mind barátságban, felerősíti a tisztánlátás képességét, szélesíti a látókört.

Holdkő

Az új kezdetek köve, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzésekhez. Hatása leginkább az érzelmek lecsillapításában érvényesül, fokozza a megérzést és az empátiát, segít megérteni az álmok üzenetét. Férfiaknak segít kapcsolatba kerülni a női oldalukkal (természetesen a férifias nőknek szintén). Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és erőteljesen tudja befolyásolni a menstruációs ciklust.

Melyik kristályt válaszd? Az asztrológus elárulja

Opál

Hangsúlyozza a kozmikus tudatot, valamint erősíti az extraszensz képességeket, misztikus látásmódra késztet, segít valódi énünket kifejezésre juttatni. Fejleszti az önértékelést, segít felismerni lehetőségeink teljes tárházát, egyértelművé teszi az érzelmeket, vagy életre hívja azokat.

Rózsaszín turmalin

Segít megérteni, hogy először magunkat kell szeretni, és csak utána leszünk képesek másokat is mélyen magunkhoz ölelni. Segít eloszlatni a régi káros érzelmi mintákat, és a szívcsakra fájdalmait is gyógyítja, ha rátesszük.

Karneol

Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet, eloszlatja az apátiát, sikerre sarkall. Segít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben. Hatékonyan véd, a dühtől, a sértődéstől és az irigységtől.

Kalcit

Nagyon pozitív akkor, ha valaki elvesztette az ambíciót és a reményt. Összekapcsolja az értelmet és az érzelmeket, ezzel létrehozva az érzelmi intelligenciát. Szembeszáll a lustasággal, segít energikusabbá válni, illetve az ötleteket tettekre váltani. Csillapítja az érzelmi stresszt és azt derűvel helyettesíti.

Tűzachát

Megkönnyíti az önvizsgálatot és a belső problémák megoldását, segíti a kielégíthetetlen és romboló vágyak legyőzését, hasznos lehet függőségek esetén.

Íme minden, amit tudnod kell a Rák jegyről!

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.