Ezen a hétvégén társaságra van szükséged - Egymondatos horoszkóp - július 25. szombat

2020.július.25.

A Mérleg jegyében járó Hold és az Oroszlánban lévő Nap barátságos fényszögének köszönhetően a pasik a belevaló csajt meg a vonzó partnerjelöltet látják benned. Ezen a hétvégén, amikor a Hold a Mérlegben halad, biztos, hogy nem maradsz egyedül, de hódolódon kívül luxusra, kényelemre és társasági programokra is szükséged van.

Boldogan sütkérezel környezeted és közönséged csodálatában, szívesen mutatkozol népszerű emberek társaságában, de mivel senki és semmi sem elég jó számodra, túl magas mércéd elriaszthat néhány pasit. Most kell konfliktushelyzetekben kompromisszumot kötni, divatos holmit vásárolni, a szinglik életében pedig különösen fontos a mozgalmas társasági élet.

Kos (03. 21-04. 20.) Társaságodban körülötted forog a világ, de hallgass az érzéseidre: ha tisztázod az érzelmeidet pároddal kapcsolatban, talán igent mondasz a házassági ajánlatára.

Bika (04. 21-05. 20.) Otthonod, környezeted csinosítására kiválóan alkalmas az idő, de ha sok teendő halmozódott fel a ház körül, rokonaid bevonásával gyorsabban halad a munka.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiváló alkalmad nyílik a flörtölésre, kapcsolatteremtésre, de ha még nem történt volna meg, úgy tüstént láss hozzá – ha tudod, ki az illető, akkor azonnal hívd fel!

Rák (06. 22-07. 22.) Megvalósíthatod álmodat a saját otthonról és családról, de nem lehet olyan egyoldalú a rokonaiddal való kapcsolatod, hogy folyton te gondoskodj a többiekről!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szeretnéd jobban megismerni azt az érzést, és a saját bőrödön megtapasztalni, amiről a könyvek és a slágerek szólnak, ma ne szalaszd el a lehetőséget

Szűz (08. 24-09. 23.) Most van itt az ideje, hogy új ruhák és szépészeti termékek után nézz: ennek nem kell költséges vállalkozásnak lennie, hiszen vannak leárazások is az üzletekben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Élvezed, ha partnered körbehordoz és mutogat egy elit bulin vagy céges rendezvényen, és még az sem zavar, ha emiatt megfelelő ruhát kell vásárolnod.

Az Oroszlán jegyűek 5 legjellemzőbb tulajdonsága

Az Oroszlán jegyűek 5 legjellemzőbb tulajdonsága

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jól állnak a dolgaid a szakmádban, de semmi szükség arra, hogy beképzelt, fölényes stílusoddal irigyeid mellett még ellenségeket is szerezz magadnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma mozgósítsd a barátnőidet, hiszen ismerőseid között szinte mindig akad valaki, aki programokat szervez, így mindig van hová menned, ha kedvet érzel hozzá.

Bak (12. 22-01. 20.) Megpróbálhatsz választ találni arra a kérdésre, ami nyugtalanít: vajon mi annyira más a főnöködben vagy üzletfeledben, hogy minden ellenállásod szertefoszlik?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szükséged van egy állandó partnerre, ne hidd, hogy nem vagy elég jó ennek az Oroszlánnak, akivel csak az a gond, hogy nem az egyenrangúság híve.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma ne dolgozz ingyen, de a nőnemű Halak egy része azt a szemléletet vallja, hogy a férfiaktól való anyagi függőség bizonyos tekintetben teljesen normális dolog.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít