Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben

2021.december.5.

Nyilván nem kedvelhetsz mindenkit, akivel találkozol, és sok esetben különösen nehéz egy hullámhosszon lenni valakivel. Mivel az asztrológia sok mindent képes megmondani a személyiségünkről, így azt is megmondja, kik azok az emberek, akikkel nagy valószínűséggel nem jövünk ki jók.

Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Sok faktor közrejátszhat persze abban, hogy két, különböző csillagjegyű ember összefér-e egymással. Lehet, hogy nem csak a csillagjegyetek, de a világlátásotok, társadalmi helyzetetek is ütközik egymással. A csillagjegyünk alapjában véve azt mutatja meg, mennyire vagyunk képesek kapcsolatot kialakítani a másikkal. Ez nem jelenti azt, hogy nem kerekedhetünk felül ezen a problémán. Lehet, hogy ez abban nyilvánul meg, hogy elfogadod, hogy semleges marad a kapcsolatotok, vagy megpróbálod jobban megismerni a másikat.

Most eláruljuk, hogy te melyik két csillagjeggyel kapcsolatban számíthatsz nehézségekre:

Kos (03. 21-04. 20.)

Ha Kos vagy, akkor várhatóan sok konfliktusod lehet a Rákkal. A Rák és a Kos nem tudnak dűlőre jutni, nagyban különböznek az alapvető érzelmi szükségleteik. A Kos túl pimasz, míg a Rák túlságosan érzékeny.

A másik hasonlóan problémás csillagjegy a Kos számára, a Bak lehet. A Bak túlságosan vágyakozó és szereti a struktúrát, míg a Kos sokkal inkább impulzív és nem szereti a rutinokat. Ez nyilvánvaló feszültséget generál közöttük.

Bika (04. 21-05. 20.)

Az első jegy, amellyel elég valószínű, hogy konfliktusba kerülsz majd, az az Oroszlán. A tüzes Oroszlán talán túlságosan is kemény a Bika számára, aki az életét legszívesebben konfliktus nélkül élné. Ez gyakran olyan viszályt szít kettejük között, amelyet nehéz orvosolni.

A második csillagjegy pedig a Vízöntő lenne. A Vízöntők túlságosan távolságtartók és tartózkodók, így általában elszigetelik magukat a bújós Bikától. Bikaként fontos megértened, hogy nem mindenki lehet annyira optimista, mint te. Próbáld megvizsgálni mások perspektíváját is, mielőtt túl frusztrálttá válnál attól, hogy ők másképp látják a dolgokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ha az Ikrek jegyben születtél, esélyes, hogy nemigen jössz ki a Nyilasokkal. A Nyilas inkább a nagyobb képet nézi, míg az Ikrek jobban fókuszál a kisebb részletekre. Pont emiatt nem jön ki túl jól egymással ez a két, teljesen ellenkező jegy. (Ez sajnos nem az az eset, amikor az ellentétek vonzzák egymást.)

A második ilyen jegy, pedig a Halak. A Halak legtöbbször a megérzéseikre hagyatkoznak, míg az Ikrek a tények szerint tájékozódnak. Ez konfliktust szül, mivel mindketten máshogyan racionalizálják a problémáikat.

Rák (06. 22-07. 22.)

Rákként problémáid adódhatnak a Kosokkal. A független Kos nem bízik a Rák vágyaiban, ami persze problémákat okoz kettejük között. Tehát nem meglepő, ha problémáid adódnak, amikor arról van szó, hogy megpróbálod megérteni a Kosokat és az ő érzelmi szükségleteiket.

A másik ilyen jegy a Bak. Általában a Bakok érzelmi korlátokat szabnak az érzékeny Rák számára, így elérik, hogy a Rák meg nem értettnek érzi magát. Ha a Rák meg akarja érteni ezt a két jegyet, elsősorban próbálkozzon meg azzal, hogy közli az igényeit és azok miértjét.

4 érzékeny csillagjegy, akik mégis képesek a legtöbbet kihozni ebből a tulajdonságból

4 érzékeny csillagjegy, akik mégis képesek a legtöbbet kihozni ebből a tulajdonságbólOroszlán (07. 23-08. 23.)

A Bikák sokkal jobban szeretik, ha biztonságosabb tempóban haladhatnak. Ellenben, az Oroszlánok szeretnek mindenhová gyorsan berobbanni és továbblépni. A türelmes Bika és a türelmetlen Oroszlán nehezen békül össze.

A másik hasonló jegy a Skorpió. A Skorpió látja az élet sötétebb oldalát is, miközben az Oroszlán szereti az élet napos oldalán szem előtt tartani. Emlékezz, hogy le kell lassítanod és árnyalnod a gondolkodásmódodat. Ez segíthet lazítani a konfliktuson.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Az egyik legfőbb jegy, amellyel nem találjátok a közös hangot, az valószínűleg a Nyilas. A Szűz túlságosan merev a spontán Nyilas számára, aki gyakran nem a korábban megbeszéltek szerint alakítja terveit. Ezzel szúrja a Szűz szemét, akinek mindene a struktúra és a rendszeresség. Ez lehet, hogy egy olyan gát, amin nem tudtok átlépni.

A Szűz és a Halak sem éppen puszipajtások. A Halak általában nem köteleződik el olyan könnyen, ezzel frusztrálja a Szűz jegyűeket. Próbálj meg kicsit lazítani a merevség helyett, így lehet rá lehetőséged, hogy közelebb kerülj ezekhez a jegyekhez.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A Mérlegek számára elég nehéz kapcsolatot kialakítani a Rákkal. Még a legromantikusabb kapcsolat is könnyen megromolhat köztük, mivel mindketten hajlamosak haragot tartani és neheztelni a másik félre.

A második csillagjegy, pedig a Bak lenne. A Bakok és a Mérlegek gyakran vitatkoznak, mert előbbi nagyon szigorú és következetes, míg a Mérleg az egyensúly kedvéért képes megbocsátó és nagyvonalú lenni.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A Skorpiók köztudottan nehezen jönnek ki az Oroszlánokkal. Az Oroszlán és a Skorpió általában az Oroszlán rugalmatlansága miatt vitáznak össze. Lehetséges, hogy nem leszel képes kezelni az olyan embereket, akik nem tudnak annyira gyorsan változni és nőni, mint te.

A Skorpió a Vízöntő jegyben születettekkel is szemben állhat, mivel a Vízöntő nem szereti, ha elszámoltatják. Legyen szó szerelemről vagy barátokról, a Vízöntő szereti, ha szabados életet élhet mindenféle korlát nélkül. A Skorpió ennek a szöges ellentéte. Ha találsz módot arra, hogy meghallgasd más csillagjegy szükségleteit miközben azt is tudatnod kell velük, hogyan érzel. Így lehet rá esélyed, hogy megtaláld velük az egyensúlyt.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Ha Nyilas jegyben születtél, akkor a Szűz jegyűekkel problémáid adódhatnak. A Szűz szeret a szabályok szerint játszani. Ez összeütközik a Nyilas életmódjával, hiszen ők szeretnek kockázatot vállalni. Az az érzés foghat el, hogy a Szűz nem tud ezzel lépést tartani.

A Halak a második jel, amellyel a legnagyobb nehézségek merülhetnek fel. A Halakat és a Nyilasokat egyaránt Jupiter uralja, ezáltal mindkettő szerencsés csillagjegy. Ugyanakkor a Nyilas optimistább, mint a Halak, mivel a Halak egy érzékeny lélek, aki magára veszi mások problémáit is.

Bak (12. 22-01. 20.)

Az első jegy, amellyel nem könnyű a Baknak kapcsolatot kialakítania, az a Kos. A Kos túlságosan forrófejű a racionális Bak számára és ez intenzív vitákhoz vezethet.

A másik ilyen jegy, pedig a Mérleg. A Mérleg túl gyorsan költekezik a konzervatív Bakhoz képest, így nem találják a közös hangot. Emlékeztesd magadat, hogy nem mindenki gondolkodik csak fehérben és feketében.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A Vízöntők valószínűleg nem fogják kedvelni a Bika jegyben született ismerőseiket. A Bika sokkal kapcsolatorientáltabb, mint a folyton szabadságot kutató Vízöntő. Ezáltal, a Bikának nehezére esik megbízni a Vízöntőben. Ha ez a két jegy nem talál rá megoldást, hogy megbízzanak egymásban, akkor sosem lesznek képesek kijönni egymással.

Ezután a Skorpió következik, hiszen ez a csillagjegy túl szenvedélyes a sokszor távolságtartó Vízöntő számára, aki a legtöbb esetben nem szeretne felelni senkinek. Ha nem akarsz más szabályai szerint játszani, az ellehetetlenítheti a jövőbeli kapcsolataidat a Skorpiókkal. Azonban, ha találsz egy technikát arra, hogy kompromisszumot köss, és megbízz ezekben a jegyekben, akkor nagyobb eséllyel veszi kezdetét egy pozitív kapcsolat.

Halak (02. 20-03. 20.)

Ha Halak vagy, akkor valószínűleg küzdeni fogsz az Ikrekkel. Az álmodozó Halak hajlamos figyelmen kívül hagyni a logikát, ami az Ikrek számára alapvető szervezőelv. Az érzelmet és az intuíciót az értelem helyettesíti. Ha nem tudjátok megérteni egymás logikáját, konfliktusok merülhetnek fel.

A másik kemény dió a Nyilas. A Nyilas szereti a filozófiát, míg a Halak jegyűeket idegesítheti a tudálékosság. Ez félreértésekhez vezethet, mivel az egyik beszédesebb, mint a másik. A kommunikációs készségek elsajátítása komoly bónuszt jelenthetnek számodra.

Bár minden jelnek van szöges ellentéte, egy kis odafigyeléssel és közös munkával enyhíthető a feszültség. A konfliktusok többsége türelmet, extra erőfeszítést és jól működő kommunikációt igényel. Ha eltér kettőtök perspektívája, próbálj kicsit rugalmas lenni, és változtass a sajátodon.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját