Foglalkozz az üzleti ügyeiddel, merj tabukat törni - Egymondatos horoszkóp: December 14.

2017.december.14.

A Skorpióban lévő Hold barátságos fényszöge a Neptunusszal és együttállása a Jupiterrel, valamint a Nyilasban tartózkodó Nap miatt nehéz eldöntened, hogy távolságtartásra vagy inkább több intimitásra lenne-e szükséged. Ne hagyd, hogy a Nyilas-Nap által jelképezett eufóriát és a bizakodó hangulatot gyanakvás váltsa fel. Foglalkozz az üzleti ügyeiddel, merj tabukat törni, és meséld el a párodnak kedvenc szexfantáziádat szeretkezés előtt, és titkos vágyaidról is számolj be. Ha nincsenek gátlásaid, öltözz be dominának, és vedd kezedbe az irányítást.

Kos (03. 21-04. 20.) A szex olyan készség, amelyet minél többet gyakorlod, annál jobban megy, ha pedig pénzről van szó, keresve sem találnál egyik rokonodnál jobb üzlettársat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod, aki olvas a lelkedben, alig bír uralkodni magán, és ennek testi jeleit sem tudja titokban tartani, akkor neked sem kellene ellenállnod a kísértésnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha lerobbantál, keresd fel a házorvost, ha viszont túlságosan olcsón dolgozol, ügyfeleid hajlamosak lesznek lebecsülni, és hibákat találnak abban, amit csinálsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ismerd fel, hogy boldogságérzeted nagymértékben a párkapcsolatodtól függ, egy kiegyensúlyozott párkapcsolat ráadásul gyermeked viselkedését is meghatározza.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Évaként hazaviheted Ádámodat saját paradicsomodba, de a mai holdállás arra bíztat, hogy ragaszkodj a családban betöltött irányító, ellenőrző szerepedhez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod beszél a családjáról, ünnepi hagyományaikról, és kitárja előtted a szívét, óvatoskodásodon és gyanakvásodon kívül vajon te mit adsz érte cserébe?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Percek alatt felméred a lehetőségeket, s máris számolsz, kalkulálsz, tervezel, ráadásul, ha jó üzletről vagy munkáról van szó, azonnal félrelököd az érzéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai nap kiválóan alkalmas intimtornára, és ha bizonyítani tudod, hogy tevékenységeddel hozzájárulsz a cég profitjának növekedéséhez, akkor kérj több pénzt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzleti ügyekben ne kezdj bele felesleges próbálkozásokba, de a szex akkor működik a legjobban, ha nem csak a párod igényeire gondolsz, hanem a sajátjaidra is.

Bak (12. 22-01. 20.) Horoszkópod ma arra figyelmeztet, hogy a társas kapcsolatok nélküli élet szegény és üres, az ismerősökkel és barátokkal tarkított élet viszont gazdag és könnyű.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lassanként elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy milyen munkába kezdesz a következő évben, hiszen lesz köztük egy, amelyik rendkívüli módon vonz majd.

Halak (02. 20-03. 20.) Inkább szerelmeskedj külföldi munkatársaddal, ahelyett, hogy üzletelnél vele, helyesebben nem ártana, ha tisztáznátok egymás között néhány fontos kérdést.

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi