Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb cikkében arról ír, milyenek is pontosan az egyes csillagjegyek a szerelemben, és hogyan kezdjünk hozzá, ha a Halak férfi meghódítása a cél.

A Halak férfi meghódítása nem is olyan bonyolult, ha tudod, mi motiválja, mit teszi boldoggá és mi idegesíti fel
A Halak férfi meghódítása nem is olyan bonyolult, ha tudod, mi motiválja, mit teszi boldoggá és mi idegesíti fel
Fotó: Getty images/Glamour

Új sorozatunkban olyan praktikákat szeretnék bemutatni, amivel az egyes csillagjegyeket tudod elcsábítani. Ha ismered a csillagjegyek tulajdonságait, legyen ez pozitív vagy negatív, sokkal könnyben tudsz egy vitás helyzetben megoldást találni, tudod, hogy mire van szüksége a másiknak, és ezáltal harmonikusabb kapcsolatban tudsz vele kialakítani majd fenntartani. Ez nem boszorkányság, de igenis fontos, hogy megfelelően és tudatosan legyünk képesek használni nőiességünket. Mindig felhívom a figyelmet, hogy nem szabad egy dolgot kiragadni a képletből, kerek egészben kell látni, de ha valaki a Halak minőséget választotta, akkor idővel azzá akar válni. Elképzelhető, hogy fiatal korában nem annyira jellemzőek a jegy sajátosságai, de 30 éves kor után szükséges elindulni a választott ego fejlődés felé. És akkor most nézzük, mi a helyzet, ha a Halak férfi meghódítása most az első, a második és a harmadik legfontosabb kérdés az életedben.

HIRDETÉS

Milyen valójában egy Halak férfi és mire vágyik?

A Halak férfi azért választotta ezt az energiát, hogy életét odaadóan és intuitív módon tudja élni, így párjától is ugyanezt várja. Szeret elszökni a valóság elől, ezért szívesen benne van bármilyen szerepjátékban. Sokszor érzékeny az őt körülvevő energiákra (ez abban az esetben nem nyilvánul meg, ha a Halak csillagjegy mellet csupa racionális jegye van). Hajlamos gondolatmenetében elszállni a mindennapi történésektől, szereti ötvözni spiritualitással hétköznapjait. Ha túlságosan racionális nő vagy, nem biztos, hogy meg fogod érteni a Halak férfit.

A Halak férfi meghódítása nem is olyan bonyolult, mint gondolod

Rendkívül képzeletgazdag, és kiemelkedő empatikus képessége van, ezért bármilyen problémával fordulhatsz hozzá, biztosan arra fog törekedni, hogy valahogy segítsen. A Halak feminin jegy, ha egy vérbeli macsó típusra vágysz, a Halak férfiban ezt nem feltétlenül találod meg, bár kettőssége miatt legbelül van benne egyfajta vad kegyetlenség is. A szerelemben a teljes feloldódást keresi, ezért megesik, hogy nem a hűség mintaképe, ugyanis, ha nem találja meg párjában, amit keres, akkor újabb impulzusokra vágyik - és meg is szerzi.

Életed végéig boldog lehetsz a következő csillagjegyek mellett

Életed végéig boldog lehetsz a következő csillagjegyek mellett

Mennyire hűséges a Halak férfi?

A hűség minden esetben döntés kérdése. Minimálisan lehet tipizálni a jegyeket, mert vannak kifejezetten monogám jegyek, de valaki vagy hűséges akar lenni, vagy nem. Vagy olyan szemlélettel éli az életét, hogy tiszteli a társát, és nem csalja meg, vagy nem.

A Halak jegyű férfi nem akar birtokolni, mint a Skorpió jegy, csupán bizonyos esetben alkalmatlan arra, hogy egyértelműen elkötelezze magát. Adódhat ez a változó minőségből is, ugyanis mozgékony jellem, aki szereti a változatosságot. Ha tökéletes randira vágysz vele, imádja a művészetek minden formáját, roppant mód muzikális, egy koncert remek alkalom vele a flörtölésre. Lelke érzékeny és sérülékeny, nem szereti, ha kiabálnak vele. Engedékeny és befogadó, de a túlzott uralkodást nem szereti, onnan elmenekül egy idő után. Szeret egyedül lenni, még akkor is, ha úgy látod, hogy nem csinál semmit, ő igenis csinál: álmodozik. Szeret úszni az árral, és a legjobban azt szereti, ha te is együtt úszol vele.

Milyen nőre vágyik a Halak férfi?

A Halak férfi vágyik a rendszerre, mivel vele szemben a Szűz minőség áll. Ez a kettősség nagyon érdekes tud lenni benne. Az észszerű nők vonzzák, és ha számára kedvezőek a feltételek, szívesen hallgat a választott nőre. Szereti, ha a nő erősíti az önbizalmát. Szereti, ha egy nő titokzatos és szellemes, ha van benne misztikum. Nem szereti a harsány nőket. A Bika és a Bak nővel nagyon könnyen megtalálja a közös hangot. Ha ez a két föld jegy is rá tud hangolódni a Halak férfi minőségre, ha nem túl földhözragadtak és fel tudják venni a Halak misztikusságát, ígéretes kapcsolat lehet a dologból. Rák jeggyel is nagyon egy hullámhosszon tudnak lenni, a Skorpió talán túl birtokló számára.

Szerelem és asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 módszer a szakértő szerint, hogy ne a szeretteid szenvedjenek a téged ért stressz miatt

glamour plusz ikon 7 módszer a szakértő szerint, hogy ne a szeretteid szenvedjenek a téged ért stressz miatt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)