Házassági ígéretre, esküvőre vagy eljegyzésre is sor kerülhet - Egymondatos horoszkóp: November 24.

2019.november.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ma még mindig érezhető a Mars-Uránusz szembenállás feszültségeket, stresszt, korlátozások elleni lázadást és szabályszegések sorozatát okozó befolyása, de a Nyilas jegyében lévő Vénusz együttállása a Jupiterrel szerencsés fordulatokról is gondoskodik. Külfölddel kapcsolatos ügyletből, üzleti útból, kapcsolatrendszeredből profitálhatsz, valaki megmutathatja neked álmaid városának legérdekesebb látványosságait, ráadásul a pénz is könnyebben jön, mint máskor. Házassági ígéretre, esküvőre vagy eljegyzésre is sor kerülhet, de csak a zsírokat és a cukrot tartalmazó fogásokra mondj nemet – ez a konstelláció ugyanis hajlamosít hízásra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne nyomozz a párod után, ne féltékenykedj, különben még beadja a válókeresetet, de egy barát, akivel még a szex is összejön, pénzt pumpál a vállalkozásodba.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Szakmai együttműködéseiden áldás lesz, találkozhatsz valakivel, akivel el tudnád képzelni az életed, de ha van valami takargatnivalód, akkor hamar lelepleznek.

Rák (06. 22-07. 22.) Válogathatsz a legjobb munkák közül, de hamar rájössz, hogy a közös vállalkozás a barátoddal vagy egy arrogáns playboyjal túlságosan rizikós a te ízlésednek.


Oroszlán (07. 23-08. 23.) Művészként, vállalkozóként a sors kegyeltjének érezheted magad, jómódú pasi esedezik a kegyeidért, de megeshet, hogy új állásod miatt költöznöd kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma vendégül láthatod jövendőbelidet, megvehetitek a közös lakást, de ha a szeretőd nélkül utazol külföldre, felteszi magának a kérdést, jelent-e még neked valamit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napon ügyesen vásárolsz, kedvesed mellett megtapasztalod a szex vadabb változatait, de anyagi téren nem támaszkodhatsz felelőtlen partneredre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vásárlás közben egy gazdag pasi szegődik melléd, de a családodban és a párkapcsolatodban úgy érzed magad, mintha egy horrorfilmbe csöppentél volna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne szórakozz rokonod vagy kedvesed rovására, de barátnőd állást szerezhet, hírességek társaságába kerülsz, vagy valaki felfedezi kreatív adottságaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy pénzügyi vagy szerelmi ajánlat nincs ellenedre, hiszen vállalkozó társad, barátod vagy főnököd még akkor is és ellenállhatatlan, ha éppen "tisztességtelen".

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyd, hogy bárki is kihozzon a sodrodból, de szerezhetsz mentorokat és olyan helyre kapsz meghívást, ahol szépek és a gazdagok jönnek össze.

Halak (02. 20-03. 20.) Vezess óvatosan, ne provokálj egy indulatos embert, ám ha összegabalyodsz a főnököddel vagy vállalkozó társaddal, cégedet felvirágoztathatod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője