A Bikák keményen dolgoznak, a Szűzek meg hallgassanak a szívükre ezen a héten - Heti horoszkóp: 2021. május 17-23.

2021.május.17.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

A Bikák keményen dolgoznak, a Szűzek meg hallgassanak a szívükre ezen a héten - Heti horoszkóp: 2021. május 17-23.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Főnök, kolléga titokban udvarol, de mindenki tisztában van vele a cégnél, hogy nemcsak szakmai és üzleti szálak kötnek hozzá. Siker vár az üzleti életben, ám ha a kedvesed vagy egyik közeli rokonod szégyentelenül visszaél a bizalmaddal, nem a megfelelő embert választottad ki bizalmasodul. De te se próbálj semmiféle pletykát elindítani.

Bika (04. 21-05. 20.) A hét közepén magad keresed meg a pénzedet kemény munkával, de még több dolgod van, mint eddig. Ha végre fizetésemelést kapsz, talán attól megjön a kedved a házasuláshoz, a családalapításhoz. Ha úgy gondolod, hogy nemet kell mondanod egy anyagi szívességre, ne habozz megtenni, de odaadó szeretőként nem kell pénzért kuncsorognod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Saját céget alapíthatsz, de gyakran kell bizonyítanod, hogy nem vagy egy divatbaba. Hogy ne csak azért, mert trendi vagy, hanem a tudásodért is tiszteljen a pasid. De ismered a mondást: aki fenn hordja az orrát, megszégyenül. A hét végén egyik hazugság hozza magával a másikat, mígnem veszélybe kerülnek szakmai és rokoni kapcsolataid.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tudsz szabadulni a gondolattól, hogy bután viselkedtél a pároddal, aki ugyan semmit sem tesz számítás nélkül, mégis szívesen adnál neki még egy lehetőséget. Ha pedig újra csalódást okozna neked, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül visszavonulhatsz. Kolléga vagy rokon becsap és a hátad mögött intézkedik, és ezzel beleköp a levesedbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Főnököd vagy kollégád meglepően együttműködőnek bizonyul, talán a kézfogót is fontolgatjátok. Kisebb összegek befolyhatnak a számládra, de barátaid és kedvesed is azt vetik a szemedre, hogy mindent úgy kezelsz, mintha üzlet lenne. Nagyon sokat jelent számodra a pénz, de meglehetően kétes értékű, ha nincs kivel megosztanod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiléphetnél gondosan megtervezett menetrendedből, és végre a szívedre hallgathatnál. Úgy érzed, bármilyen feladatot képes vagy elvégezni, de hajlamos vagy többet markolni, mint amennyit bírsz. A hét végén föl kell készülnöd a főnököddel és a pároddal való beszélgetésre. Ám ha bizalmat vársz tőlük, akkor neked is őszintének kell lenned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szemtelen, de nagyon vonzó és intelligens pasival hoz össze a sors. A hét második felében semmit nem szabad a véletlenre bízni: egy apró meggondolatlanság, egy szabálytalanság, és oda a munkád. A munkahelyeden helyesebb nyílt lapokkal játszani: kollégád és protektorod is segítőkészebb, mikor kiderül, hogy nem akarsz a helyére kerülni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elcsábíthat egy gazdag pasi, neked meg kínos ezt megmondani a kedvesednek. Hogy a szex, a vagyon vagy a szerelem vonz, nem tudod eldönteni. Kutya-macska harcotok lassan rafinált erotikus játszadozássá fajul. Ilyenkor viszont mindig eszedbe jut, hogy a játékotok nem egészen őszinte. Csak nehogy elhappolják álmaid lovagját!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érzelmi és anyagi téren új irányt vehet az életed, de hajlamos leszel túlzásokba esni. Tudod viszont azt, hogy a főnököd nem kimondottan nősülős fajta, éppen úgy, ahogy te magad sem vágysz házasságra. Ha a hét végén valami nem stimmel, nem tudsz hinni a pasid és rokonaid esküdözéseinek, miért ne vágnál vissza hasonló eszközökkel?

Bak (12. 22-01. 20.) Büszkeségből talán elhallgatod, amit kedvesed évek óta mondogat, hogy a munkán és a pénzen egyéb is van az életben, amire vágyik egy nő, beleértve önmagát is. Bölcsnek hitt elképzeléseid nem mindig válnak be, de megbízód, kollégád vagy szeretőd vajon miféle játékot űz veled? Egy biztos: résen kell lenned és egy szerződést is széttéphetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bármennyire berzenkedsz a szoros kapcsolat ellen, valami történik köztetek, amit nem tagadhatsz. Néha viszont csak jár a fejedben, mit nyerhetsz házasságod, barátságaid vagy üzleti kapcsolataid révén. A házasságban és a barátságban is adni is kell, amire csak nehezen vagy hajlandó. A hét második felében pénzügyi ellenőrzésre készülj.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem találsz valakit, aki megmenti a családi céget a csődtől, akkor le kell mondanod a fényűzésről. Szeretődtől kicsikarhatsz némi támogatást, de ne te viseld a párod téves döntéseinek következményét. Követelj választ arra, mennyire vagy része a pasid életének, mennyire vagy fontos partnered számára – az éjszakai együttléteken kívül.

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról