Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: március 15-21.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: március 15-21.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Nyomaszt, hogy túl sok törtető embert ismersz meg a munkád során, s dzsungeltörvények uralkodnak a munkahelyeden és a pénzügyek világában. De miért a párod vagy munkahelyi kedvesed gondoskodik arról, hogy saját pénzed és munkád legyen? Talán a hitvesed azon fickók közé tartozik, akik szerint a pénz csak férfikézbe való?

Bika (04. 21-05. 20.) Keress pártfogókat, szövetségeseket, mert a héten a terveidet támogató partnereket találhatsz. Befolyásos rokonok, ismerősök együttműködését nyered el, egy lezártnak hitt kapcsolat is újra feléled. Vallási, politikai nézetkülönbségek is előfordulhatnak, ezért jobb a témát röviden lezárni, és biztonságosabb vizekre evezni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hivatásodban és az üzleti életben eléred, amit akarsz, de ne hagyd, hogy bárki is ütőkártyának használjon a hatalmi vagy az üzleti játszmákban! A hivatásod területén inkább legyél ravasz róka, mint sumákoló. Könnyen elgyengülsz viszont, amikor a munkahelyeden egy észvesztően csábító személy befolyása alá kerülsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Jól kijössz a tanáraiddal, a családoddal, a hétköznapokban a pasikkal és az anyagiakkal sincs gondod. Boldog, biztos házasságra és családi életre vágysz. Ha azon fogsz fáradozni, hogy jó legyen a kapcsolatod a pároddal, s ha a nap minden percében szeretettel viseltetsz iránta, akkor talán ő is felhagy az állandó kontrollal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kedvesed vagy egyik rokonod felajánlja, hogy társuljatok, te pedig elfogadod. A héten keményen dolgozol, feláldozod magad a cégedért. De ha választanod kellene a céged, az állásod és a szeretőd között, biztos, hogy a céget választanád. Alkalmazottként viszont nem kell adót fizetned, vállalatod elvégzi ezt helyetted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ismerkedéskor, üzletkötéskor nem igazán bízol a megérzéseidben, ezért egy kapcsolat vagy tárgyalás kezdetén a csalódástól való félelmed miatt nem mutatod ki valódi szándékaidat. De ne bámulj úgy hódolódra, mintha ő volna a kígyó, és te a nyuszi! Ha népszerűségre pályázol, toborozd magad mellé azokat, akiket fontosnak tartasz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kénytelen vagy elviselni pénzéhes rokonaidat – az az utóbbi években családi vonás nálatok. A megóvó karbantartás révén a lehető legtöbbet hozhatod ki az otthoni berendezésekből. Ne várd meg, amíg elromlanak, mert minden kárt drágán meg kell fizetned. Ingatlanügyet, munkahely-változtatást viszont érdemes erre a hétre időzítened.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rég nem tapasztalt határozottsággal és hatékonysággal intézed ügyeidet, gyorsan feltalálod magad a nehéz helyzetekben. A bolygók feltöltenek a regenerálódáshoz és az új tervek kidolgozásához nélkülözhetetlen akaraterővel. Ám ha a párod végre behódolt az elvárásaidnak, meg kell venned a menyasszonyi ruhát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Meglehetősen kockázatos dolog egyik kollégádnak vagy barátodnak megengedni, hogy betelepedjen a lakásodba. Mit szólnak majd ehhez a rokonaid? Ha elfogadsz egy fizetésemelést, amit ki kell kényszerítened a vállalattól, miért zavar, hogy határozottabbnak, kevésbé engedékenynek kell lenned családod tagjaival?

Bak (12. 22-01. 20.) Művészi fokon űzöd a kacérkodást, meleg empátiáddal és szexuális vonzerőddel még főnöködet, mentorodat és szponzorodat is az ujjaid köré csavarod. Eleged van az online- reklámterrorból, de a munkádat és vagyonod gyarapítását komolyan veszed. Nem tudod viszont elképzelni a szexet mélyebb érzelmi kötődés nélkül.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akkor se vidd vásárra a bőrödet, ha frusztrál azok sikere, akik a pénzért és a hatalomért ezt megteszik, mert többet nyernek, mint amiről te valaha is álmodtál. Általában mindenkinek segítesz, ezúttal azonban te szorulsz anyagi segítségre. Vajon a párod puszta udvariasságból olyan készséges, vagy valami mást érez irántad?

Halak (02. 20-03. 20.) Erősséged, hogy azt az érzést kelted a pasikban, hogy csak azért születtél a világra, hogy őket igazi férfivá tehesd. Új munkára és támogatói körre is szert tehetsz. Ügyfeled először azt állítja, hogy sohasem tartott csak szeretőnek, aztán meg azt dörgöli az orrod alá, hogy éppen csak szeretőként vagytok jók egymásnak.

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját