Heti horoszkóp: Az Ikrekre futó kalandok várnak - Július 11-17.

2022.július.11.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Az Ikrekre futó kalandok várnak - Július 11-17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha hiányzik egy pasi az életedből, aki leveszi a szemedről a rózsaszín szemüveget, akkor talán ráébredsz, hogy szomszédod vagy pártfogód véletlen elszólása komoly érzelmekről tanúskodik. Ám ha kedvesedet lehetetlen kirobbantani otthonról, nyerd meg a szüleit! Fókuszálj a pénzügyekre: családod segítségével kievickélsz a slamasztikából.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnököd a szakmai és anyagi túlélés záloga, aki megmenthet munkád és bevételed elvesztésétől. Ám a lényeg, hogy mindent másképp kell csinálnod, mint eddig. Megoldhatsz minden kreativitást igénylő problémát, számítógépeden is jó üzleteket hozhatsz össze. Ha egyedülálló vagy, ideje felhívnod vagy felkeresned azt a személyt, aki érdekel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szingliként nem mondasz nemet a futó kalandokra, de talán még házasságodon kívül is kipróbálsz néhány mellékvágányt. Ha kedvesed csak felszínes bájgúnár lenne, könnyen elfelejtenéd, szerencsétlenségedre azonban a közös munka összeköt benneteket. De be kell zárnod az ajtót a valóságtól elrugaszkodott érzések és gondolatok elől.

Rák (06. 22-07. 22.) Képtelen vagy megbirkózni egy érzések nélküli, merőben szexuális vagy üzleti kapcsolattal. Ha betársulsz hitvesed cégéhez, kiderül, hogy ő nem az a típus, aki kiugró honoráriumot fizetne neked. Vásárolj viszont olyan számítógépes programot, amely a könyvelést, a potenciális szponzorok és beruházók becserkészését is megkönnyítheti.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ugyanabba pozícióba kerültél, mint idősebb kollégád, ez rivalizálásra ad okot. Versengés helyett alkalmazz kapcsolatépítési stratégiákat! Főnököd csak akkor mondja el neked, amit gondol, ha az a hasznára válik. Munkádat az üzleti stagnálás nehezítheti, de munkahelyi kapcsolatod gyorsan fejlődik, ha nem viseled el a „nem „-et.

Szűz (08. 24-09. 23.) Eleged van abból, hogy valahányszor egy legényember felbukkan a munkahelyeden vagy ismeretségi körödben, kollégáid és barátaid is mindjárt férjhez akarnak adni hozzá. Ha beleuntál egyhangú munkádba, és szeretnél végre kalandokban részesülni, ebben kapóra jön munkatársad, aki izgalmas külföldi túrát vagy kiküldetéseket szervez…

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod kéri, támogatod őt tevékenységében. De vagy mondj örök hűséget a társadnak, vagy hozd vissza az első találkozás izgalmát – keressétek fel a nagy esemény helyszínét! Ha cégednél túlórára van szükség, szívesen csinálod: szeretsz dolgozni és hasznosnak érzed magad, mert mindent beleadsz: az idealizmust és a kreativitást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod nélkül nincs elég pénzed, hogy fenntartsd az otthonod, befejezd tanulmányaidat és megszerezd a diplomát, még az sem kizárt, hogy anyagi nehézségeid miatt érdekházasságot kötsz. Ám ha az a hír járja, hogy hitvesed túl nagy lábon él, könnyű lesz megvesztegetni. A jobb élet reményében talán külföldön vállalsz munkát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A rugalmas munkaidő, a kevés, de jól fizető feladat most fontosabb számodra, mint hogy biztonságban tudd állásodat. Könnyűvérű pasi csaphat le rád, de nem kell bedőlnöd neki, sem a főnököd szép szavainak. Amikor úgy döntesz, hogy összeköltözöl a pároddal, ez azt jelenti, hogy viszonyotok már nemcsak a szexen és az üzleten alapul.

Bak (12. 22-01. 20.) Most főleg csak ígéretek hangzanak el pénz- és állásügyben. Megtörténhet, hogy amíg realizálódnak, addig még várnod kell. Ha partnert vagy mentort keresel, hamarabb jársz sikerrel, ha egyszerre több vasat is tartasz a tűzben. Lehet, hogy összeolvasztod a saját és a partnered cégét, és az esetleges eljegyzés csak népszerűsítési fogás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha ki akarod adni a lakást, szükség lesz korszerűsítésre és légkondicionálóra is. Megtalálod a módját, hogy boldoggá tedd a párodat, ha eljegyzéssel szentesítitek kapcsolatotokat. Egyik kollégád, aki nem vonzóbb a gyomorbajnál, megpróbál megzabolázni, de mivel a munkád egész embert követel, nem maradna időd erre az „apucira”.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel ismered az új technikákat, segíts kollégáidnak és a párodnak is felzárkózni. Ha facér vagy, rengeteg időt töltesz internetezéssel, és a megérzéseidre hallgatva képes vagy gyors döntést hozni, ami hatással lesz szerelmi kapcsolatod jövőjére. Ingatlanügyleten sok pénzt veszíthetsz, de amikor csak akarsz, beleláthatsz hitvesed fejébe.

Ez is érdekelhet

A menő magyar influenszerek rózsákkal kampányolnak

A menő magyar influenszerek rózsákkal kampányolnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Megcsalásra gyanakszol? Ezek lehetnek az árulkodó jelek (x)

Megcsalásra gyanakszol? Ezek lehetnek az árulkodó jelek (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)