Heti horoszkóp: az Oroszlán szexuális kisugárzása ellenállhatatlan lesz, vajon a Kos felfigyel rá? - július 12 - 18.

2021.július.12.

Mozgalmas hét ígérkezik minden csillagjegy számára, lesz valami a levegőben, ami kifejezetten izgalmassá teheti az unalmasnak tűnő napokat is.

Heti horoszkóp: az Oroszlán szexuális kisugárzása ellenállhatatlan lesz, vajon a Kos felfigyel rá? - július 12 - 18.
Fotó: Shutterstock, Getty images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha sportos csajszi vagy, akkor, ezt az Oroszlánt neked teremtette az ég. Isten áldotta jó erőnlétével bírja szusszal az ágyban is. Noha a családról való önzetlen gondoskodás önmagában véve szép dolog, fennáll a veszély, hogy emiatt feladod magadat. A munkahelyeden bólints arra is, ami nincs ínyedre: a döntés lehetősége nincs a kezedben.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy alfahím tönkretett, hálás vagy, ha végre akad valaki, akit mindig felhívhatsz, és akitől hasznos üzleti tippeket is kaphatsz. Ingatlanügy intézésére kerülhet sor, de a lakással kapcsolatos munkákból is kiveheted a részedet. A hét végén a fejére olvashatod a párodnak és rokonaidnak, hogy mit gondolsz róluk, amikor manipulálnak vagy zsarolnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Aki a művészvilágban tevékenykedik, pénzt, elismerést söpörhet be, életed párja kérés nélkül is tolja a szekeredet. Nemrégiben még attól féltél, hogy a kedvesed fogja magát és elhagy. De most már nem követtek el újabb hibát, elölről kezdtek mindent, tiszta lappal. Ám ha eltitkolod a jövedelmedet, az adóhatóság képernyőjére kerülhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Annyira értesz a pénzcsináláshoz, hogy még a szemétből is aranyat varázsolhatsz. Zseniális termékforgalmazó vagy, de párkapcsolatodban és a családban a konfliktuskezelés rengeteg pénzt és érzelmi energiát felemészthet. Megeshet, hogy manipulálod a párodat, hogy kielégítsd a kapcsolat vagy a pénz iránti sóvárgásodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az utóbbi időszakban már majdnem elviselhetetlen voltál, állandóan zsörtölődtél, most képes vagy partneredet dicsérni. Van benned valami, aminek egyetlen pasi sem tud ellenállni, nagyon erős a szexuális kisugárzásod. Ám a hét végén kimerülhetsz abban a csatározásban, melyet hataloméhes kollégáid ellened folytatnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Titkos szeretőd vagy valaki, akitől a megélhetésed függ, igencsak tapasztalt a nők dolgában. Egy ilyen lánnyal, mint te azt tesz, amit akar. Az olyan kapcsolat, amely csak a szexre épül, nem lesz kielégítő. Főnököddel, rokonaiddal és a hitveseddel viszont azonos hullámhosszon lesztek, mindkettőtöket érintő témákról beszélgethettek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A munkában szerencsés fejlemények, a szerelmi és anyagi huzavonák is véget érnek, korábbi szakításotok sem tűnt komolynak. Lehet, hogy mind a ketten találkozgattatok másokkal, de az egészen látszott, hogy csak színház. De nehezen tudod megfékezni lüktető érzékiségedet, amely állandóan rád tör szponzorod közelében.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jól jön partnered vagy egyik barátod segítsége, aki beajánlhat egy utazós munkakörbe, amely jó pénzkereseti forrásnak ígérkezik. Belebolondulhatsz a főnöködbe, pedig nagyon jól tudod, hogy munkahelyi kalandod rosszul is végződhet. De nem érted, miért veszi főnököd rossz néven, ha a hét végén megmondod neki a véleményedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod intézi a könyvelésedet, neked pedig tudomásod van a kiadásairól, észre kell vennetek, hogy vége az álomvilágnak, hogy a csőd a küszöbön áll. A héten akkor pihened ki magad igazán, amikor új és izgalmas élmények várnak. Utazás, aktív pihenés, erotikus töltettel teli kalandok, idegen országok, ez az igazi kikapcsolódás számodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Hogyan szerethetsz bele egy olyan pasiba, akinek az anyagi helyzete eltér a tiédtől? Ez nem szerelem, csak szex és üzlet. Kedvesed vagy vállalkozó társad megtanít a konyhaművészet mesterfogásaira. Ideje, hogy végre megtanuld, merre vezet az út egy pasi szívéhez. Kollégáid és rokonaid viszont elvárják, hogy együttműködj velük.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkahelyeden jól keresel, ráadásul a nagy Ő is felbukkanhat. De bármennyire csábító ajánlatot kapsz is, az első látásra oly okosnak tűnő állásváltoztatás a hét végén rossz lépésnek bizonyulhat. A családod vagy főnököd megpróbál nyomást gyakorolni rád, hogy az ő szájuk íze szerint cselekedj. De értesd meg velük, hogy ezzel már elkéstek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy rendes, házias, gondoskodó pasi házasodni akar, aki lehozza neked a csillagokat égről, talán azt kérded, miért nem vetted észre eddig. Hát azért, mert a munkahelyeden folyton az alfahímekkel flörtöltél. Adj neki egy esélyt! Minél többet adsz magadból a jutalom reménye nélkül, annál többet kapsz vissza a legváratlanabb forrásokból.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói