Heti horoszkóp: A Szűz jó lehetőséget kap, a Mérleg a munkába menekül - május 8-14.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: május 8-14.
Heti horoszkóp: május 8-14.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha eddig fel sem merült benned, hogy drága idődet családi vagy szerelmi életedre vesztegesd, most szeretnél visszatérni ahhoz a rendhez, melyben a férfi keresi a pénzt, a nő pedig a családjának szenteli magát. Ha érzelmes, gondoskodó párod anyák napján előzékenyen viselkedik az anyukáddal, kiderül, hogy ez is a hódítási tervéhez tartozik.

HIRDETÉS

Bika (04. 21-05. 20.) Itt az ideje, hogy önállósodj, és átalakulj vállalkozóvá és ötletgyártóvá. Most már csak azt kell kitalálnod, hogyan tartsd otthonról a kapcsolatot a munkahelyeddel és vevőiddel. Bár a technika mai szintje mellett ez nem jelent akadályt. Ám ha olyan féltékeny vagy, hogy a párod összes barátját elijeszted, ne lepődj meg, ha hamis alibiket igazol neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem elég, hogy a munkahelyeden megbízhatatlan vagy, és talán még a boltodat is be kell zárnod, még titkolózol is. Mégse akarj nem létező egzotikus repülőutakat rásózni az emberekre. A stressz akkor lép fel, ha állandóan leplezni akarod a korlátaidat, és elégtelen hozzáértés mellett igyekszel fenntartani szakmai és anyagi hozzáértésed látszatát.

Rák (06. 22-07. 22.) A jegyedben lévő Vénusz hatására nőiességed kiteljesedését gondoskodó anyaként élheted meg. De nem árt, ha felvilágosítod a párodat, hogy üzleti tárgyalásokra és ebédekre jársz, nem pedig pásztorórákra a barátoddal vagy mecénásoddal. Szórakozni, üzleteket felhajtani ugyan eljársz vele, de az ágyadba már nem vagy hajlandó beereszteni.

A retrográd Merkúr erősebb hatással lesz az életedre, mint gondolnád

A retrográd Merkúr erősebb hatással lesz az életedre, mint gondolnád

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Életed párja, akivel együtt dolgozol, kifejezetten idegesítő és strapás lehet. Ha fokozni akarod eredményességedet és több pénzt akarsz keresni, javítanod kell stressztűrő képességedet és higgadtnak kell maradnod válsághelyzetekben. Munkahelyi főnököd pedig bizonyára meghosszabbítaná a munkaszerződésedet, ha beadnád a derekad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Meglehet, egy hivatalos utazás vagy tanulmányút lehetőségét kínálják föl számodra, és jól is teszed, ha élsz vele. És ezen az úton új ismerőseidnél találkozol valakivel, aki nagy változást idéz elő az életedben. De a főiskolán vagy a munkahelyeden is fogadókésznek mutatkozol tanárod vagy főnököd irántad tanúsított feltűnő érdeklődésének.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kerüld a gazdag, provokatív pasikat, de egy kötetlen kaland mindkettőtök számára kellemes lehet. Most az üzlet lesz a menedéked, mert minden figyelmedet leköti, és nem akarod egy férfi miatt elveszíteni. Munkád során keményen meg kell küzdened azért, hogy elfogadjanak, barátodra viszont kezdesz szexpartnerként tekinteni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ami kikívánkozik belőled, azt mindig megmondod, még ha fölbosszantod is vele a párodat vagy tárgyalópartneredet. Ha félrelépsz, vigyázz, hogy rajta ne kapjanak! Jóllehet többen is legyeskednek körülötted, félő, hogy nemcsak egy telefonhívás vagy munka, hanem szerelmi vagy családi kapcsolatod is megszakadhat egyetlen kattintással.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Felesleges izgalomra vezethet, ha új munkahelyre vagy beosztásba kerülsz. Ha életedet betölti a pároddal végzett munka és a család, feltehetően még csak le sem lassítasz egy divatcikkeket kínáló üzlet előtt. Ám ha a szomszédod vagy kollégád ronda pletykás, mindenkinek el fogja mesélni, hogy egyik barátod vagy üzletfeled volt az ágyadban.

Májusi pénzhoroszkóp: mutatjuk, kinek lesz belőle bőségesen, és kinek kell óvatosnak lennie

Májusi pénzhoroszkóp: mutatjuk, kinek lesz belőle bőségesen, és kinek kell óvatosnak lennie

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletasszonyként azt vallod, hogy az a nő, akinek fontos a hivatása, ne szüljön gyereket. De annyira szexisnek találod hirtelen felbukkant üzletfeledet, hogy rögtön az ágyában kötsz ki és talán még örököst is szülsz neki. Anyák napján azért megfordul a fejedben a gondolat, hogy addig légy anya, amíg fiatal vagy és örömödet leled a gyerekekben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szabadnak, függetlennek érzed magad, nem vagy az a kimondott házi tücsök, de rokonaid mindent elkövetnek annak érdekében, hogy családot alapíts, természetesen a beleegyezésed nélkül. Párban? Hitvesed elnézi egy olyan nő hóbortjait, aki jól ért a számítógépekhez, hiszen sosem lesz belőled a tévéreklámok tökéletes háziasszonya.

Halak (02. 20-03. 20.) Kollégád, partnered és rokonod is elégedett veled, mivel eljutott a fülükbe, hogy a legkacifántosabb kérdések sem hoznak zavarba. Párod egyre inkább maga az odaadás, a megható igyekezet. Mint egy stréber diák, mindig előre készül a következő nap „anyagából„ és programjavaslatából. Szingliként viszont szentelj figyelmet a „leszólítódnak”!

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Született 2010-ben, megbukott majd meghalt 2020-ban - A Girlbossok tündöklése és bukása

glamour plusz ikon Született 2010-ben, megbukott majd meghalt 2020-ban - A Girlbossok tündöklése és bukása

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)