Heti horoszkóp: jól kell helyezkedned, hogy megőrizd szerencsédet - március 21-27.

2022.március.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: március 21-27.
Heti horoszkóp: március 21-27.
Fotó: Amelie Hackauff

Heti horoszkóp: március 21-27.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem érted, miért kapnak mindig rajta kollégáid és rokonaid, valahányszor a tilosban jársz. Most nincs itt az ideje, hogy hullámokat kelts. Szükséged lehet ügyvédre, de ne akard rávenni egy kis törvényszegésre. Előfordulhat, hogy a kedvesed, vagy valaki, akire anyagilag támaszkodtál a közelgő projektjeidnél, váratlanul hátat fordít neked.

Bika (04. 21-05. 20.) Amíg te a barátnőiddel és megbízóiddal tartasz csapatépítő estét, addig a pasid is megteheti ugyanezt a haverokkal. Késztetést érezhetsz arra, hogy egy meditatív időszak után kiengedd a gőzt, ami nem éppen veszélytelen számodra és az állásodra. Ha kiégtél, és új impulzusokra vágysz, tegyél valamit, ami visszahozza a pezsgést a napjaidba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyik rokonodnak vagy a párodnak sikerül a konkurens cégtől elcsalogatni téged. A hét első felében azonban számítanod kell arra, hogy hivatalos utazás közben átvizsgálnak vagy főnökeid és barátaid bojkottálnak. De ugyan mit érne a vakációd néhány érdekes pasi nélkül? A kedvesed viszont más lányok iránt sem marad érzéketlen.

Rák (06. 22-07. 22.) Miért vagy olyan elővigyázatos egyik barátoddal? Félsz talán, hogy még kívánatosabbnak talál, ha rájön, hogy egy sikeres cég tulajdonosa vagy? Intuitív módon érzékeled, hogy kiben bízhatsz, és kiben nem. Olyan érzéseket élsz át, amelyeket korábban elfojtottál, de a lelked mélyén tartott dolgok egy másodpercig sem maradhatnak tovább rejtve.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod (főnököd) engedelmességet vár el tőled, akkor próbálj meg engedelmes lenni. De csak addig, míg össze nem házasodtok. Számolnod kell kívülről érkező támadásokkal, melyek olyan kérdéseken alapulnak, amelyek már régóta bomlasztják kapcsolataidat. De kereset-kiegészítés miatt a hét végén is vállalsz egy kis pluszmunkát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valamire fény derül, ami már jó ideje forrong a felszín alatt. Sejted, hogy megsértetted munkaadódat vagy kollégádat, de 22-e táján túl ingerült lehetsz ahhoz, hogy az állásod és az üzleted miatt aggódj. Mellőzd az idegcsiklandó tevékenységeket, szakmai vagy üzleti célból se vállalj veszélyes kiruccanást: ne hívd ki magad ellen a sorsot!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne kezdd újra az exszel, aki gondolni sem akar esküvőre, gyerekre - ez a kapcsolat ugyanis csak vegytiszta szex vagy üzlet. Valószínű, hogy a fiúd már lezárta a dolgot, ahogy te is. De vannak férfiak, akik nem is mernének veled randevúzni, mert attól tartanának, hogy túl nagyok az igényeid. A munkádban engedd szabadjára a fantáziádat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túlságosan hozzászoktál, hogy csak a saját fejed után menj. Nem várhatod el sem a párodtól, sem családod tagjaitól, hogy úgy ugráljanak, ahogyan te fütyülsz. Kiváló művész, alkotó és üzletasszony vagy, és a siker érdekében bevetsz minden eszközt. Csak egyet hagysz ki a számításból, hogy a kedvesedet egyszerűen nem lehet megvásárolni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A helyedben nem szemtelenkednék a társammal – hűvös éjszakákon elég kellemetlen lehet egy hideg ágyban egyedül lenni. Szeretnéd, ha a párod egyszerűen hozzád költözne, ebbe viszont a családod nem egyezne bele. Egyedülállóként nem tudsz ellenállni egy szerelmi és szakmai kihívásnak. De készen állsz arra, hogy megtapasztald?

Bak (12. 22-01. 20.) Légy fogékony az életedbe belépő új emberek iránt. Nagy súlyt helyezel rá, hogy gyakran szerepeljen a neved a sajtóban, de nem árt, ha rendszeresen ellenőrzöd, helytállóak-e a rólad közölt információk. Borzasztó, ha nem tudod, hogy főnököd vagy üzletfeled rokonszenvből hív-e randevúzni, vagy azért, mert tudja, hogy gazdag vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jóllehet alig értesz a pénzügyekhez, de ha arra gyanakszol, hogy a párod a pénzedért akar elvenni, kerek-perec, kérdezz rá! Felébred a kalandvágyad, de egy heves vita egyik kollégáddal vagy a főnököddel letéríthet a pályáról. Ám az orális szex továbbra is az egyik olyan élvezet az életedben, amelyről soha nem akarsz lemondani.

Halak (02. 20-03. 20.) Sok minden megroggyanhat az életedben, de ne aggódj, a Merkúr és a Jupiter ott van a jegyedben, és segít elhárítani a legnagyobb veszélyeket. Csak jól kell helyezkedned, hogy megőrizd szerencsédet. A mobilodon pörögnek az üzenetek, de szeretőd vagy üzlettársad napokra eltűnik. Ám a Nagy Ő szeretne elvenni, nem akar tovább várni.

Szerző: Papp Gréti, asztrológus

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Harry hercegnek jó oka van rá, miért nem látogatja meg Katalin hercegnét

Harry hercegnek jó oka van rá, miért nem látogatja meg Katalin hercegnét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)