Horoszkóp: ezt ígérik a csillagok erre a hétre: március 22-28.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

 Heti horoszkóp
Heti horoszkóp
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ne is figyelj kollégáid és rokonaid gyengeelméjű eszmefuttatásaira, akik megpróbálnak kibabrálni veled. Egy titkos irat ugyan nyilvánosságra kerülhet, de senki se higgye, hogy olyan könnyen adod ki a gyeplőt a kezedből. Az utóbbi időben alig adatott meg neked, hogy egy pasi társaságát élvezd, de a hét végén végre randizol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha többet akarsz keresni, át kell váltanod a New Age korszakba, de ha fizetésemelést követelsz, főnököd homlokán összefutnak a ráncok. Bonyolult kapcsolatba csak azért mész bele, hogy véghezvidd anyagi elképzeléseidet. Ami a szerelmi életedet illeti, nem szereted a félbehagyott dolgokat, most nem éred be egy forró előjátékkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Képtelen vagy a szokott gondossággal végezni a munkádat, amelyben az ivászat a legszörnyűbb. Megbízóid csak akkor írják alá a szerződést, amikor már legalább több pohár italt elfogyasztottatok. A fejbólintójánosokkal szemben a héten nyilván nincs semmi esélyed, de társaság vesz körül, így nem probléma számodra a pasifogás.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkahelyeden úgy érezheted magad, mint akit mindenből kizártak. A legrosszabb viszont az, hogy életed párja is rideg és számító. De tisztában vagy azzal, hogy különben aligha lennének sikerei. Ha intim kapcsolatba kerülsz a főnökkel, hallgass, mint a sír, mert egyesek ritka nagy élvezettel vesznek részt a pletykák terjesztésében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a barátod könyvelő, és ért is valamit hozzá, vond be a tanácskozásaidba, ha döntés előtt állsz. Érted a módját, hogyan lehet a számodra ellenszenves emberekkel elbánni. A köztetek lévő szakadék ellenére is élvezed párod vagy kollégád társaságát, csak azt kell tudnod róla, hogy vajon barátot vagy feleséget keres-e.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyeden sok bosszúságot vagy anyagi hátrányt kell elszenvedned, tárgyalásaid feszült hangulatban folynak, ráadásul lényegtelen kérdésekkel zaklatod kollégáidat. Ha nem akarsz férjhez menni azért, mert együtt dolgoztok, világosan nemet kell mondanod. De a hét vége szexuális és üzleti szempontból is jól telik el.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmai és üzleti kapcsolataid, de még a házasságod is ügyes taktikázást kíván meg tőled. Ha a pasid életében eddig egymást váltották a nők, és csak viszonyai voltak, az eljegyzéseteket azért vedd komolyan. Ha nem akarsz főállású anya lenni, a párod, aki világot akar látni, végre belátja, hogy szeretnél továbbra is dolgozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Még mindig örömöt lelsz a pasid különös személyiségében, de már kezded unni, hogy te vagy a mindenes: hálótárs, pénzkereső, satöbbi. Ne hagyd magad megfosztani az örökségedtől, de ha a vénlányság veszélye nyomaszt, ehhez néha el kell fogadnod egy-egy meghívást, de akár a munkahelyeden is szórakozhatsz egy kicsit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Azért nem dolgozol rokonod vagy partnered cégénél, mert a nézeteid nem egyeztethetők össze az övével. Amíg akár te, akár a párod a dühével küszködik, tanácsos lehet óvatosan közeledni egymáshoz. Ám ha rád jön a férjhez-mehetnék, ne csodálkozz, ha kalandor hajlamú krapekod csak legyint az ilyen kispolgári konvencióra.

Bak (12. 22-01. 20.) Bármire képes vagy, ha az érdekeid úgy kívánják, egy céget viszont csak a párod segítségével hozhatsz össze. Családodat verhetetlen üzleti klánná egyesítheted, de a munkahelyeden ne blöffölj, ne tedd kockára a szavahihetőségedet! A hét végén beköltözhetsz a pasid elegáns lakásába, de lehetőleg ne engedd őt a kassza közelébe!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem sokat értesz az üzleti ügyekhez, de egy veszteség tényét megérted. Bizonytalanság keríthet hatalmába, de ne fogd vissza magad, tegyél meg minden t, amiről úgy gondolod, jár neked! Mivel falkában járnak utánad a pasik, találhatsz magadnak egy olyan társat, aki osztozik a furcsa hobbijaidban. Egy izgalmas fickót!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nagy családról álmodozol, és jelentkezel egy pasi hirdetésére, ő ezt jelenleg nem tudja neked nyújtani. Rokoni körben takarékoskodj a rosszmájúságoddal, és ha nem akarod kockáztatni a lakberendezést, a házimunkát ne bízd a pasidra. Ám ha a hét végén kiveted a csalit, már csak meg kell várnod, hogy ráharapjon egy tőzsdecápa.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője