Heti horoszkóp: Őrizd meg az önállóságodat - november 14-20.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: november 14-20.
Heti horoszkóp: november 14-20.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Kellemes dolog a gondoskodás, de sose függj anyagilag a párodtól vagy rokonaidtól! Őrizd meg önállóságodat! Ha a főnök magához hívat és a szobájában vár, az valami jó hírt jelent! Ám ha a párod sikeres üzletember, kövess el mindent azért, hogy te is benne legyél az üzleteiben. Ha munkakedved visszatér, lehet, hogy külföldön vállalsz állást.

Bika (04. 21-05. 20.) Föl kell hagynod azzal az ostobasággal, hogy folyton a pasid nyomában jársz. Arra készül ugyanis, hogy kiselőadást tartson a személyes szabadság megsértésről. Ne függj a párodtól vagy a családtól, állj biztos alapokon érzelmileg, anyagilag és szakmailag. De barát vagy szerető egykettőre visszahozza a szerencsédet, új ügyfelekre is szert tehetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ilyen tapasztalattal és ajánlásokkal, mint a tiéd, simán megkapod a megpályázott állást. Hitvesed viszont, aki a cégnél rangban feletted áll, nem veszi be azt a maszlagot, hogy a kollégád iránt érzett vonzalmad miatt olyan laza a munkaerkölcsöd. Megkötheted életed legjobb szerződését, az őszinteséggel viszont a hét végén hadilábon állsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a pasidnak olyan vastag a bőre, mint a rinocérosznak, ha családalapításon és gyermekvállaláson töröd a fejed, nem engedheted meg magadnak, hogy ellágyulj. Ha kellemesebb munkahelyi légkört akarsz, mi emelhetné jobban a hangulatot, mint néhány családi fotó. Mostanában talán eljutsz oda is, hogy elrebegd a házassági esküt.

Kínai asztrológia: a Fém-Disznó hónapja rengeteg lehetőséget tartogat számodra

Kínai asztrológia: a Fém-Disznó hónapja rengeteg lehetőséget tartogat számodra

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a kollégádat akarod megcsípni, talán kibérelsz egy titkos szobát. A családi cégnél jó állást kínálnak, ám ha az örökségedből való kitagadás aktuálissá válik, rokonod belátja, hogy nem érdemes küzdeni ellened. A társaság, amely összejön a lakásodban, szórakoztat, de valaki, akivel üzletelsz, hajlamos a sumákolásra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy másik cégtől hívnak meghallgatásra, összejön az állás. Ha az a gyanúd, hogy átvernek, a hét végén fel kell készülnöd egy összecsapásra megbízóddal. De partnereddel, aki rablóból pandúr lett, megünnepelhetitek közös üzletetek fellendülését, és azt a rengeteg ígéretes eseményt, ami még rátok vár. Mellette bízhatsz a szerencsés jövőben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megeshet, hogy olcsóbb lakás után kell nézned, de megtalálod az álommunkát, anyagi téren is megfoghatod az isten lábát. 17-e táján valószínűleg elfogadod a meghirdetett állást, ám akkor miért félsz mégis a hét utolsó napjaiban? A munkahelyeden egyesek titkolóznak, utazással, külföldi partnerrel kapcsolatban illúzióvesztésre számíthatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szakmai vagy üzleti továbbképzésre utazol kollégáddal, vállalkozótársaddal, ám ha képtelen vagy ellenállni vonzerejének, nem árt, ha veszel egy terhességi tesztet. Gyermekednek szüksége lesz apára, de a pasidból nem hiányoznak az atyai ösztönök. Ha a hét végén céged irányítása kicsúszik a kezedből, a párod segítségét kell kérned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Főnököd és a párod is kemény dió, tárgyaláskor ne hagyd, hogy lelki nyavalyád elvonja a figyelmedet! Ha a társad távolságtartó és elhallgat előtted fontos dolgokat, s ha nem vagy tisztában a szándékával, jobb kérdőre vonni. Ne nyalogasd a sebeidet, a családban se legyél mártír, inkább utazz el szakmai továbbképzésre a kollégáddal.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Bak (12. 22-01. 20.) Mikor fogod elhinni, hogy kollégád vagy pártfogód playboyéletének örökre vége? Élvezd ki vele a szexet és a romantikát, amikor hatalmas erejű erotikus áramlatok hatnak köztetek oda-vissza. A héten mindenhová bejutsz, ám ha ittasan vezetsz, és nekiütközöl kollégád vagy rokonod járgányának, remélhetőleg megfog a biztonsági öv.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kínosan érint, amikor főnököd azt javasolja, feküdj le vele a szex kedvéért. Ha érdekel a szex, akkor sem őt választod, hanem egy vagány havert, aki nem várja el, hogy, a rendelkezésére állj, csak mert rád költött egy kisebb vagyont. Ha a cégvezetéssel kapcsolatos nézeteltérésnek véget vetettél, akkor a gázsid kérdését most kell felvetned.

Halak (02. 20-03. 20.) Magán- vagy hivatalos ügyekben hosszabb utazást kell tenned, de valamilyen hatósági, tanulmányi vagy jogi ügyben is kedvező fordulat érlelődik. Mivel a párod is házasságpárti, széltében-hosszában rajongva emlegeti a nászéjszakátokat. Ám ha karriert akarsz csinálni, vizsgaidőszak előtt ne csak emelgesd a könyveket olvasás helyett.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hozd ki a legtöbbet az otthoni moziestekből! Így válhat igazi élményprogrammá a tévézés

Hozd ki a legtöbbet az otthoni moziestekből! Így válhat igazi élményprogrammá a tévézés

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)