Heti horoszkóp: Kapcsolataid bonyodalmakat és nehézségeket tartogatnak - Szeptember 13-19.

2021.szeptember.13.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: szeptember 13-19.
Heti horoszkóp: szeptember 13-19.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Heti horoszkóp: szeptember 13-19.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egy nehéz feladatot kell megoldanod, amiben nincs tapasztalatod, gondolataidat a sikeres megoldásra, ne az esetleges kudarcra összpontosítsd! Ahhoz, hogy megbocsáss valakinek, aki becsapott, a másiknak meg kell bánni a bűneit. Pénzéhes párod sokszor olyan hidegen néz rád, hogy szívesen magadra húznál egy vastag pulóvert.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó, ha tisztában vagy vele, hogy a most kibontakozó kapcsolatok inkább bonyodalmakat és nehézségeket tartogatnak, mint élvezetet. Ha a főnököd, barátaid, rokonaid és munkatársaid eddig természetesnek vették, hogy mindig van időd a számukra, éreztesd velük, hogy nem bánhatnak veled így. De a párodat ne tedd féltékennyé, ez nem jön be.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden áskálódás, intrika, fúrás, és ha rokonaiddal sem szívelitek egymást, legyél képes tisztes távolságot tartani. Legközelebb olyan munkaadót válassz, akiben megbízol. Munkahelyi szerelem miatt a kollégák megpróbálnak ellehetetleníteni, pedig a pasi félreérthetetlenül értésedre adja: ő csak szeretőt keres.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem lenne tisztességes partnereddel szemben, ha csak a pénz miatt tartanál ki mellette, csak számításból lennél vele, miközben minden gondolatodat egy másik személy köti le. A csillagok keresztülhúzzák utazási tervedet, de ha nem lennél annyira naiv, hogy pénzügyi húzásaidat kifecseged rokonaidnak, semmilyen veszteség nem érne.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A héten lejjebb kell szállítani az anyagi igényeket, és ha átélsz egy boldogtalan kapcsolatot, saját tapasztalatodból tudod, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt megvalld. Valakit elutasítasz, de nagyon közel állsz szeretteidhez, most mégis valami azt súgja, hogy ne mutass be egy megrögzött agglegényt a családodnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Teljesen letaglózhat, hogy a partnered, aki a hippikorszak élő kövülete, te meg a tökéletes mintapolgár vagy, minden elképzelhető tisztességtelenséget elkövet. Munkahelyi kapcsolatod kedvelt pletykatéma lehet, és a héten hamar eldőlhet, hogy érzelmi, anyagi és állásügyeid kedvező irányt vesznek-e vagy alaposan elszámítottad magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valami nincs rendben körülötted: talán elveszted a munkádat… Vagy arra vagy kíváncsi, hogy a szeretett lényből hogyan vált ilyen önző, számító alak? Rossz emberekben bízol meg és emiatt vissza kell verned a munkahelyi intrikákat. Ha a kollégák összefognak ellened, ne hagyd magad kiközösíteni, alakítsd ki a megfelelő ellenstratégiát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mindenkivel flörtölsz, aki az utadba kerül, de sem a főnököd, sem a kedvesed nem adja meg magát ellenállhatatlan vonzerődnek. Félsz attól, hogy megsebeznek, de legyen szó bármilyen kapcsolatról – szakmairól, családiról, a harmónia fenntartása erőfeszítést igényel. Csak ahhoz nincs érzéked, milyennek kell lennie egy igazi otthonnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagyra törő terveid vannak, de képtelen vagy keresztülvinni az akaratodat. Mikor néztél utoljára tükörbe? Nem sok pasi fordul meg utánad az utcán, te viszont a pénzre hajtasz, nem vagy különösebben válogatós. Ha a barátod macska-egér játékot űz veled, legalább azt próbáld meg elérni, hogy minden szóváltás a te javadra süljön el.

Bak (12. 22-01. 20.) Rokonod minden földi jóval elhalmoz, ám mint kiderül, a pénze piszkos üzletekből származik. De te is tartózkodj a vevők vagy üzletfelek átverésétől. Reklámterved semmiképpen sem nevezhető hatásosnak, érdekkapcsolatodból sem fogsz egyetlen forintot sem látni. Valaki a te pénzügyi információiddal üzletel, de hogy lehettél ilyen bizalmas vele?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel nem valami kellemes, ha lenyúlják a bankszámládat, igyekezz elkerülni egy hamissággal, anyagi veszteséggel járó, sehová sem tartó kapcsolatot! Rengeteg bizottság tagja vagy, fontos embereket ismersz, de ennek a roppant vonzó munkatársadnak, aki tapasztalt szerető, értésére kell adnod, hogy nem érdekel egy merőben érzéki viszony.

Halak (02. 20-03. 20.) Az ital nem oltja szomjadat, inkább arra szolgál, hogy elfeledtesse munkahelyi, érzelmi vagy anyagi gondjaidat. Lassan kezdesz beletörődni a pasid nélküli életbe, és akkor, mint egy szellem a múltból, felbukkan egy jómódú ügyfél. Felérsz hozzá szellemileg, de ne rendeld alá magad, s válaszd szét a magánéletet, az üzletet és a munkát!

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.