18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Horoszkóp: ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

2022.május.15.

Először is nagyon fontos, hogy minden bizonnyal azzal lesz a legjobb a szex, aki igazán szeret és tisztel téged. Alapvetően hiába fantasztikus lepedőakrobata, vagy rendelkezik tekintélyes méretekkel, ha nem érez irántad igazi szeretetet, akkor a tűzijáték biztosan nem lesz tartós.

 Horoszkóp: ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex
Horoszkóp: ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

Ahogy azonban a csillagjegyek meghatározzák a személyiségünket, úgy bizony az egyes jegyek szülötteinek szexuális jellemzőire is kapunk útmutatást a horoszkópjukból. Összeszedtük azokat a csillagjegyeket, akiktől habitusuk alapján a leginkább várhatjuk, hogy elsöprően jó velük a szex.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Könnyen úgy érezheted, hogy nem csak egy társra, de szinte egy szexrabszolgára leltél. Nem mintha a Mérlegnek szubmisszív hajlamai lennének, cseppet sem, csupán arról van szó, hogy a csillagjegy szülöttjeit az izgatja fel a legjobban, ha partnerüket kielégíthetik. Ez elég nagy nyereség, egy Mérleg férfi mellett könnyen lehet, hogy neked lesz több orgazmusod, most mit lehet tenni, hogyha egyszer őt ez hajtja? Hát élvezni!

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Kipróbálnál valami újat az ágyban? Csak egyszer kell megemlítened a Nyilasnak, hiszen másra sem vár, csak arra, hogy a szerelmi művészetének minden elemét felvonultassa előtted. A jegy szülöttjei azért képesek felejthetetlen szexuális élményben részesíteni, mert a szexben nem ismernek rizikót, és emellett nagyon fontos számukra, hogy lenyűgözzék a partnerüket. A Nyilas minden trükköt ismer, és bármit be is vet, ha fogékony vagy rá.

Bak (12. 22-01. 20.)

Mocskos a fantáziája, és igen, ha szerelembe esik, akkor rólad fantáziál. A Bak jegy szülöttjei nem csak ábrándozni szeret, hanem valóra váltani is szereti ezeket az ábrándjait. Ami különösen pozitív velük kapcsolatban, hogy fáradhatatlanok. Nem maradsz kielégítetlen egy Bak férfi mellett, mert ha szerelmes, akkor egyszerűen újra és újra akar majd.

11 szexuális személyiségtípus létezik, te melyikbe tartozol?

11 szexuális személyiségtípus létezik, te melyikbe tartozol?Bika (04. 21-05. 20.)

A híresen kifinomult Bika. Nem csak az asztal mellett ínyencek a jegy szülöttei, ahogy szeretik kiélvezni az ételek ízét, gyönyörködni a művészetekben, úgy a szexben is minőségi gyönyört keresik. A Bika férfi biztosan nem fogja elkapkodni a dolgot, és soha nem fog megelégedni azzal, hogy neked is jó egy kicsit, ő azt akarja, hogy neked is tökéletes legyen. Ha rajta múlik, akkor a szex után leginkább azt fogod érezni minden alkalommal, hogy ennél jobb sehogy se lehetett volna.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Az Ikrek alapvető tulajdonsága a tudatosság, és ez az ágyban is jellemző rájuk. És még az is, hogy az Ikrek nem önző csillagjegy, éppen ellenkezőleg, tehát az ágyban a tudatossága abban nyilvánul meg, hogy az első számú célja, hogy ne okozzon csalódást, és ne kelljen a partnerének kielégítetlenül bámulnia plafont. Az Ikrek szorgalmasan fog dolgozni, hogy elérje a célját, nyugodtan rábízhatod magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A Skorpió jegyűek bizony tudnak meglepetést okozni, az ágyban meg aztán tényleg. Lehet, hogy számodra is meglepő dolgokra vesz rá, és ami a legfurcsább, hogy élvezni fogod, nagyon is. A szexualitás egész új mélységeit ismerheted meg mellett, olyan orgazmusod lehet vele, mint még soha. Egyetlen dolog hibádzik csak nála, hogy hajlamos lehet az önzésre, és ha ő kielégült, akkor ott maradhatsz életed szexuális élményének felével...

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!