Ne ódzkodj az új, még ismeretlen lehetőségektől - Egymondatos horoszkóp: március 10. szerda

2021.március.10.

A Vízöntőben haladó Hold és a Jupiter együttállása miatt K-vitaminra van szükséged: kapcsolatokra támogatókhoz és barátokhoz egyaránt. Szabadságod és mozgástered ugyan még korlátozott, ami vörös posztó számodra, de ha társaságra vágysz, hívd fel a barátaidat. Nem árt tudni, hogy Vízöntő-Hold napokon bizonyos személytelen módon mindenkivel barátságos vagy, de mivel ragaszkodsz személyes szabadságodhoz, akkor keresed fel a szüleidet, amikor éppen kedved támad rá. Otthonod viszont barátok kedvenc találkahelye vagy valamilyen csoportos tevékenység színhelye lehet. Mivel ódzkodsz az egyhangú otthoni tevékenységektől, nem a háziasszonyi erények, inkább meghökkentő, spontán ötleteid és magas intelligencia-hányasod tesz egyedivé a pasid szemében.

Ne ódzkodj az új, még ismeretlen lehetőségektől - Egymondatos horoszkóp: március 10. szerda
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Minden, ami szokatlan, meghökkentő dolgokkal vagy barátokkal összefüggésben lehet, kedvező, de barátnőid vagy rokonaid társasági életét is felpezsdítheted.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha dolgoznod kell, ne ódzkodj az új, még ismeretlen lehetőségektől, ám ha az ülőmunka miatt begörcsöl a lábad, szervezetednek magnéziumpótlásra van szüksége.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne bosszankodj, ha rokonaid és a párod is a tudományos vagy üzleti sikereiddel kérkednek, de ami a mindennapi dolgokat illeti, kissé hebehurgya lehetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Semmi kedved ahhoz, hogy üzletfeled szexpartnereinek hosszú sorában az utolsó láncszem legyél, de ne hagyd, hogy elhalásszon előled egy jól tejelő megbízást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keresel és találsz is egy pengeagyú társat, aki még nem volt házas, de nincs is kedve házasodni, attól viszont óvakodj, hogy csak a pénzéért akard elcsábítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma kísérletező kedvedben vagy, bátran eltérhetsz a megszokottól, kipróbálhatsz egy új frizurát, de szigorúan különítsd el a munkát és a magánéletedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kreativitásod értékessé tesz főnököd szemében, de nem úgy kell alakítanod szerelmi életedet, ahogy mások akarják, hanem úgy, ahogy az nektek megfelel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne provokáld családod tagjait, ne erőltesd túl a lábadat, könnyen lábszárgörcs lehet a vége, és óvakodj attól, hogy hozzátartozóidtól függj anyagilag.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ma vizsgázol, üzleti levelet írsz vagy tárgyalsz, támaszkodj az intuíciódra és a spontaneitásodra, ám ha támad pár merész ötleted, küldd el néhány cégnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Növelheted pénzügyi forgalmadat, ám ha arra gondolsz, hogy önállósodj, a pénzügyi része nagyon bizonytalan lenne, a lakbért viszont ki kell fizetned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyors, könnyű hódításra számíthatsz, de mivel a túl sok érzelem elfáraszt, s érzelmi téren az agyad vezérel, válassz olyan társat, aki osztja érdeklődésedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Mostanában csak az számíthat előrejutásra, aki szem előtt van a főnökség berkeiben, de felejtsd el azt a pasit, aki ugyan intelligens, de kötődésképtelen.

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói