Így teljesítesz home office-ban a horoszkópod szerint

2021.március.3.

Téged is jobban izgat a koronavírus-járvány kezdete óta, hogy mit ígérnek számodra a csillagok? Annyi biztos, hogy az élet bármely területén jól jön most egy kis útmutatás, és ha jelenleg home office-ban dolgozol, akkor azt is érdemes tudnod, hogy a horoszkópod arra is kihathat, hogy miként állsz helyt a megnövekedett otthonlétben, és hogyan hat rád az, hogy a munkahelyed és az otthonod eggyé vált. A csillagok most egyértelműen rávilágítanak arra, jellemzően hogyan teljesítesz home office-ban.

Így teljesítesz home office-ban a horoszkópod szerint
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.)

A Kos tiszteli és csodálja a főnökét. Mindent megtesz azért, hogy munkájával a lehető legeredményesebben segítse a vállalat projektjeit, ehhez pedig kitűnő terepet biztosít neki az iroda, ahol napközben többször is egyeztethet a főnökével. Mivel kitartó, szorgalmas és magabiztos, ezért a home office munkavégzésben is jól megállja a helyét, de mivel így sokkal önállóbban dolgozik, gyakran frusztrálja a főnöke megerősítésének hiánya.

Bika (04. 21-05. 20.)

A Bika kitartó és erős személyiség, aki home office-ban is abszolút jól tudja kamatoztatni a vezetőkészségeit. Mindig kedves, megértő és türelmes. Ha egy kollégájának segítségre van szüksége, azonnal képes előrukkolni egy jó ötlettel, azt viszont nem tűri, ha a környezetében bárki is hanyagságból vagy lustaságból nem végzi teljesértékűen a munkáját.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Az Ikrek remek adottsága, hogy bármilyen személyiségű emberhez tud alkalmazkodni, ezért kiváló csapatjátékos. A home office viszont nem igazán az ő terepe, hiszen lételeme, hogy emberek közt legyen. Imád kávészünetben az aktuális pletykákról csevegni, és a munkával kapcsolatos elképzeléseit és azok kivitelezését is szívesen osztja meg kollégáival, az egyedüllét viszont frusztrálja. Munkáját persze otthon is kreatívan és precízen végzi, de hajlamos átcsapni egy olyasfajta maximalizmusba, ami miatt könnyen magába fordulhat és képes a teljes munkaidejében elzárkózni a világ elől.

Rák (06. 22-07. 22.)

A mindig kreatív Rák pozitív szemléletmódját még a koronavírus-járvány sem teheti tönkre, ezért a home office-ra is építő jellegű kihívásként tekint. Ő az, aki maximálisan arra törekszik, hogy összetartsa a munkahelyi közösséget. Szívesen kezdeményez ötletelő online megbeszéléseket és munka utáni virtuális programokat, de olykor túlzottan érzelmes, és nem viseli jól, ha egy kollégája nem vevő az elképzeléseire.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Az oroszlán határozott, maximalista vezéregyéniség, ezért pontosan olyan mentalitással végzi a munkáját home office-ban, mintha csak az irodában lenne. Energikus és célorientált, ezért ha szükséges, napjában többször is hív össze Zoom-értekezleteket, és soha nem hagyja, hogy kollégái úgy érezzék, hogy egy feladat végrehajtásához szükséges úton akár egyetlen pedig is tétlenkedhetnek. Ezért gyakran neheztelnek rá, de aki jól kiismeri, az tudja, hogy csakis a kemény munkát értékeli. Üres szavakkal, ha rajta múlik, senki nem húzhatja ki magát a munka alól, hiszen csakis a lehető legjobb végeredmény elérése lebeg a szeme előtt.

Szűz (08. 24-09. 23.)

A Szűznek nagy a teherbírása, ezért bármilyen projektben jelent kihívást a home office, azt remek ötleteivel hamar képes orvosolni. Maximalista, megbízható és praktikus munkaerő. Ha úgy adódik, egészen biztos, hogy nem riad vissza a túlórázástól, és kollégáit is remekül tudja motiválni az energikusabb és hatékonyabb otthoni munkavégzésre. Néha azonban túlságosan is felsőbbrendűnek érzi magát, és megpróbálja átvenni az irányítást olyan kollégái felett is, akiknek a munkájába egyáltalán nem is kellene beleszólnia.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A Mérleg örök pozitivizmusa és könnyed természete igazi varázserő home office-ban, hiszen ezekben a stresszes és bizonytalan időkben ő az, aki megtölti lélekkel az elmaradt személyes kontaktusok miatt keletkezett űrt. Igazi csapatjátékos, akinek mindenkihez van egy jó szava. Munkáját otthon is tisztességesen és feddhetetlenül végzi, de néha túlzottan is konfliktuskerülő, határozatlan és túlérzékeny.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A Skorpió szenvedélyesen szereti a munkáját, ezért mit sem változtat a teljesítményén a home office munkavégzés. A kitűzött céljait mindig megvalósítja, nem ismer lehetetlent a munkavégzése során. Ő az a személy, aki ha szükségesnek tartja, este kilenckor is képes váratlanul összehívni egy meetinget. Erre persze nem minden kollégája vevő, de aki akár csak egyszer is cserben hagyja, annak ő sem fogja megkönnyíteni a dolgát a jövőben.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A Nyilas rendkívül motiváló, nyugodt természetű és jó szándékú, ami alapvető fontosságú ezekben a borús időkben. Mint mindig, home office-ban is lelkesen végzi a munkáját, de vannak kollégái, akik ezzel visszaélnek, és képesek kihasználni a segítőkészségét. Az irodától való távollét viszont segítségére van abban, hogy felülkerekedjen ezen, és nagyobb távolságból hosszú távra nézve is megtanuljon határozottabb lenni, különösen, ha arról van szó, hogy visszaélnek a jóságával.

Bak (12. 22-01. 20.)

Az Oroszlánhoz hasonlóan a Bak életében is központi szerepe van a munkának, bár ő nem az elismerésért dolgozik maximalistaként, hanem azért, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Mind beosztottként, mind vezetőként tökéletesen megállja a helyét home office-ban, mivel önfegyelmezett, motivált, és másoktól is ezt várja el. Profi a céges tervek megvalósításában, azok megálmodása viszont már nem az ő asztala, ezért mindig szívesen veszi a praktikus ötleteket, és egyenrangú félként tekint minden kollégájára, aki hozzá hasonló mélységekben veszi ki a részét egy projektből.

Vízöntő (01. 21-02. 20.)

Ha valakire, akkor a Vízöntőre abszolút igaz, hogy hajlamos egész nap belefeledkezni a munkájába és csúcseredményeket produkálni. Rendíthetetlenül odaadó a munkájára nézve. Home office-ban is rendkívül találékony, és mind egyedül, mind csapatban profin végzi a munkáját. Ami nehézség számára otthon, hogy munkaidőn kívül is képes annyira belemerülni a teendőibe, hogy közben elfelejti élvezni a magánéletét.

Halak (02. 20-03. 20.)

Nem számít, hogy az irodában van, vagy csak a Zoom-on tudja tartani a kapcsolatot a kollégáival, a Halak mit sem veszít problémamegoldó-készségéből és nyitottságából. Igazi álmodozóként semmit nem aggódik túl. Bármilyen probléma adódik a munkavégzése során, azt alapos átgondolás után remekül megoldja. Az pedig csak bónusz számára, hogy két feladat között egy gyors sütit is bedobhat a sütőbe, vagy a nap során bármikor ihat egy csésze friss, finom kávét a kedvenc otthoni bögréjéből.

Ez is érdekelhet

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

GLAMOUR-napok 2021 tavasz

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!