Impulzív döntéseid, türelmetlenséged miatt bajba kerülhetsz - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

2020.április.11.

A Merkúr Nagyszombaton jegyet vált, kilép a Halakból és a tüzes Kosban folytatja útját egészen április 27-éig: határozott, becsvágyó gondolkodás és kommunikációs stílus jellemzi ezt a konstellációt. Az elkövetkező időszakban szívesen, érvelsz és vitatkozol, de impulzív döntéseid és türelmetlenséged miatt bajba kerülhetsz. Amikor a Nyilas jegyében lévő Hold a nap első felében szembenállásba kerül az Ikrek-Vénusszal, vedd fel a telefont, ideje ugyanis tudatnod egy hűtlenkedő vagy megbízhatatlan pasival, hogy nálad az ünnepnapokon sincs sok esélye. Ha idén nem jutott pénz drága ajándékokra, a törődés már a csinos csomagolásban is megmutatkozik. Este a barátságos Hold-Mars rezgések ösztönzésére új dolgokra vehet rá a párod vagy a családod. Nem fogod bánni…

Kos (03. 21-04. 20.) A Húsvét kedvez a kapcsolattartásnak, de ne vedd komolyan a szerelmes sms-eset, remek humorod és éles nyelved viszont minden pasit hódításra, netes flörtre csábít.

Bika (04. 21-05. 20.) A húsvét némi zavart okozhat költségvetésedben, pedig drága ajándékok nélkül is hangulatos lehet az ünnep, feszültségedet pedig a hálószobában vezesd le.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szereted a párodat, de a kétség befurakodik gondolataid közé: tényleg szereted, vagy csak megszoktad, vagy csak gyenge vagy elhárítani csábítási kísérleteit?

Rák (06. 22-07. 22.) Lehangolhat, amit magad körül látsz, de legalább az ünnepen felejtsd el gondjaidat, ne utasítsd vissza vendégeidet, este pedig vetkőzd le szexuális gátlásaidat!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha valakivel, akire szemet vetettél, dűlőre akarsz jutni, vess be minden flörtölési taktikát, évődj vele, s küldj félreérthetetlen szexuális jelzéseket a másik felé!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne húzd az orrodat, ha szeretteid annyira odavannak a családi összejövetelekért, hiszen csak húsvétkor kell kibírnod az ilyen nagyszabású közös vacsorát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem lesz könnyű valakit elérned telefonon, s nem biztos, hogy visszahív téged az, akit keresel, de radikális természetű pasidnak feléd fordul a szenvedélye.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A hagyományokhoz híven megajándékozod szeretteidet, de párkapcsolatodban a pénz ne legyen téma, és ne a családodban keresd az ellenlábast!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel az első randevú élménye egy életre meghatározó, nem kell hát elkapkodni, az idősebbeknek pedig marad az emlékezés, hiszen ők is voltak egykor ifjoncok.

Bak (12. 22-01. 20.) Nemcsak a munkahelyi és családi teendők miatt vagy ilyen feszült, hanem azért is, mert úgy érzed, társadból hiányzik az igény, hogy megossza veled az életét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyik hódításodat a másikra halmozod, de egyiket sem veszed komolyan, ám este a barátaid megtalálják a módját, hogy elszakítsanak a számítógépedtől.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha pároddal ideális családot akarsz összeboronálni, vedd észre, hogy nem tartozik a fészekrakók közé, de a húsvéti édességek fogyasztásában ne vesd el a sulykot!

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla