Miért születtünk épp a saját csillagjegyünkben? Íme a válasz

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A napjegyét, azaz a csillagjegyét általában mindenki ismeri, és a hosszú évek alatt ezzel szeretne hasonulni. Néha könnyeden el tudjuk sajátítani, ilyenkor a lélek képes emlékezni az eredeti céljára, és pontosan tudja, miért inkarnálódik. A 12 energiamintázat közül azt választjuk, ami a legközelebb áll hozzánk.

Nap a jegyekben, mi volt az inkarnáció célja
A 12 energiamintázat közül azt választjuk, ami a legközelebb áll hozzánk
Fotó: Northfoto, montázs: Herceg Éva

De létezik az a variáció, amikor a lélek nem tudja megugrani a fejlődést, és valahogy nem találja a helyét a világban. Ennek nagyon sok összetevője lehet, ugyanis nemcsak a Napjegyünk létezik az asztrológiában, hanem ahogy azt már előző cikkemben is kifejtettem, a bolygóknak különböző jelentésük van a képletben. Nézzük, milyen állatövi jegyekben milyen inkarnációt választottál magadnak.

Nap a Kosban

Önérvényesíteni szeretnél, létfontosságú számodra a győzelem, a hódítás, és nem riadsz vissza a kihívásoktól. Tudatossággal és ösztönös cselekvéssel rendelkezel. Sokat segíthet személyiségfejlődésedben, ha megtanulsz háromig elszámolni, mielőtt bármire is reagálsz, így az ösztönös reakciót felváltja a tudatos gondolkozás.

Kapcsolatokhoz való viszony: a kooperáció és az együttműködés is tanulandó életfeladatod lehet.

Nap a Bikában

Számodra a testi örömök, az élvezetek és a anyagi biztonság a lényeg. Szereted élvezni az életet, csak olykor túlságosan ragaszkodsz a dolgaidhoz. Sokat segíthet személyiség fejlődésedben, ha megtalálod az egyensúlyt a saját és mások igényei között, és lazítasz kicsit makacs stílusodon.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod, hogy hallgass az ösztönös megérzéseidre.

Nap az Ikrekben

Kapcsolatok, kommunikáció, kíváncsiság és tanulás. Elképesztő mennyiségű információ megy át rajtad, aminek sokan hasznát veszik, akár a kereskedelemben, illetve a hétköznapi életben. Sokat segíthet személyiségfejlődésedben, ha megtalálod az egyensúlyt az információ áramoltatásban, és csak a valóban fontos dolgokat osztod meg társaiddal.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod, hogy csak a valós tudást add át másoknak.

Erre az egy dologra figyelj a csillagjegyed alapján, ha nem akarsz boldogtalan lenni

Erre az egy dologra figyelj a csillagjegyed alapján, ha nem akarsz boldogtalan lenni

Nap a Rákban

Életedet az érzelmek irányítják, erősen függsz másoktól, és minden energiádat a családodnak szenteled. Kapcsolataidban gondoskodó és erősen kötődő vagy, ami mások számára megterhelő lehet. Sokat segíthet személyiségfejlődésedben, ha érzelmeidet megfelelően kezeled, és nem akarsz mindent uralni.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod, hogyan alakíts ki nyugodt és megalapozott kapcsolatokat.

Nap az Oroszlánban

Számodra nagyon fontos a siker és a hatalom, ragyogni szeretnél egész életedben. Számít mások véleményé és elismerése. Kreatív vagy, vállalkozó szellemű, a baj csak akkor van, ha eluralkodik rajtad a hatalomvágy. Sokat segíthet a fejlődésedben, ha szimplán csak példaképpé szeretnél válni, akire felnéznek.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod, hogyan tudsz önállóbb és függetlenebb maradni.

Nap a Szűzben

A rendszerezés nagymestere vagy, aki mindent jobban tud másoknál. Ha valami nem úgy alakul, ahogy azt tervezted, nagyon nehéz számodra, hogy újra tervezz, ezért sokat segíthet, ha megtanulod spontánabban és kevésbé kritikusan szemlélni a világot.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod közelebb engedned magadhoz az érzelmi minőségeket, és nem ennyire racionálisan működni.

Nap a Mérlegben

Leginkább a kapcsolatokban jöttél fejlődni, ahol minden esetben harmóniára törekszel, és megpróbálsz mindenkinek megfelelni, ami nagyon jó képet alakíthat ki rólad, de egy idő után nem érzed jól magad benne, így fontos, ha megtanulod, hogy elsősorban önmagaddal szemben kell lojálisnak lenned.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod az önérvényesítést.

Nap a Skorpióban

Sokszor megszállottságod az, ami bajba sodor kapcsolataidban. Meg kell tanulnod a hatalmi vágyaidat és a manipulatív énedet kordában tartani, így sokat segíthet személyiségfejlődésedben, ha megtanulod kezelni érzelmeidet, és kevésbé szélsőségesen megélni azokat.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod a másokhoz való viszonyokat és az emberi értékeket.

Nap a Nyilasban

A Nyilas képes másokra is átragasztani saját lelkesedését, tehetsége van ahhoz, hogyan motiválja környezetét, de hajlamos lehet a tettek helyett a szavakra helyezni a hangsúlyt, ugyanis a gyakorlati kivitelezés nem az erőssége. Sokat segíthet, ha megtanulod, hogyan nyilvánulj meg másokkal szemben, és hogyan használd a szavakat.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod a hallgatás és odafigyelés művészetét.

Te milyen karmikus sérüléssel érkeztél? Így tudod orvosolni!

Te milyen karmikus sérüléssel érkeztél? Így tudod orvosolni!

Nap a Bakban

Kitartó és elszánt, aki nem riad vissza a kihívást jelentő feladatoktól sem. Környezete nem látja rajta, mindet érzelem mentesen próbál véghez vinni. Sokat segíthet személyiség fejlődésedben, ha az általad felállított felelősség és a kötelesség követelményeidet csökkented.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod, hogy az emberekhez fűződő érzelmi kapcsolatban hogyan fejlődj.

Nap a Vízöntőben

Függetlenséged és szabadságvágyad uralja életed, nem riadsz vissza, ha a szabályokat fel kell rúgnod. Sokat segíthet személyiségfejlődésedben, ha átgondolod, mielőtt felrobbantasz magad körül bármit is, és megtervezed az új dolgokat, hogy ne legyél kiszámíthatatlan mások szemében.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod, hogyan kezeld az ember kapcsolataidat.

Nap a Halakban

A Halak kettős jegy, vagy mártírként éli az életét, aki nem tud haladni, vagy az intuíciói és megérzései irányítják, amivel másoknak nagyon sokat tud segíteni. Sokat segíthet személyiség fejlődésedben, ha felvállalod tudásod, és másokat segítesz vele.

Kapcsolatokhoz való viszony: érdemes megtanulnod mások szolgálatába helyezni magad.Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a fiú itt tényleg György herceg? Hatalmasat nőtt, és kiköpött Vilmos herceg friss fotóin

Ez a fiú itt tényleg György herceg? Hatalmasat nőtt, és kiköpött Vilmos herceg friss fotóin

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Arcápolási rutin pasiknak: mutatjuk mit és hogyan csinálj lépésről lépésre (x)

Arcápolási rutin pasiknak: mutatjuk mit és hogyan csinálj lépésről lépésre (x)