Jön a Szuperhold: ezt a 4 csillagjegyet nagyon megviseli

2020.március.9.

2020 első Szuperholdja március 9-re esik majd, míg ez mindenkire hatással lesz, néhány csillagjegy különösen érintett lesz, és bizony megérzi majd a változást. A teremtés és pusztítás metszetében áll a Hold, de az csak rajtad áll, hogy milyen irányba induljanak el körülötted a folyamatok.

Jön a Szuperhold: ezt a 4 csillagjegyet nagyon megviseli
Fotó: Photo by Alexis Antonio on Unsplash

Akkor beszélhetünk Szuperholdról, amikor a Hold a pályáján haladva a legközelebb van a Földhöz, és ez éppen telihold idejére esik. A szuperhold hasonló a teliholdhoz, de a Hold energiája a közelség miatt sokkal nagyobb. Az összes csillagjegy szülöttje fokozott szorongást tapasztalhat ebben az időszakban, főleg azok, akiknek szükségük van a megszokott rutinra és a rendezettségre.

Szerencsére nem csupán negatív hatások érvényesülnek, ez a Szuperhold valóban meghozza a tavaszt is.

A következő pár napban most érvényesülni fog az égitest hatása, és lesz négy csillagjegy, akiknek bizony a többieknél jobban fel kell készülniük, mert őket nagyobb megpróbáltatások elé állítja a Szuperhold, de ez nem feltétlenül jelent negatív történéseket!

Kos (03. 21. - 04. 20.)

Nem tudod elrejteni az érzéseidet ebben az időszakban, és hiába próbálnál menekülni, most utolérnek. Nem érdemes azzal próbálkoznod, hogy jelentéktelennek állítsd be, vagy letagadd az érzéseidet, minden ilyen irányú törekvésed kudarcra van ítélve. Szembe kell nézned velük, akár rosszak, akár jók, ha menekülsz az érzéseid elől, akkor sokáig kísérteni, nyomasztani fognak, most azonban lehetőséged van arra, hogy megküzdj velük, elfogadd őket, ami elsőre nehezebbnek tűnik, de csak nyerhetsz vele.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Az uralkodó bolygód még hanyatlik, szóval az egyidejű szuperhold jelentheti azt, hogy bizonyos projektek nem úgy sülnek majd el, ahogy tervezted. Lehetnek gondok a munkahelyeden, vagy a kapcsolatodban. Még a hanyatlás után is tapasztalhatsz frusztrációt és érezheted a félrekommunikálás hatásait. Próbálj nyugodt maradni, és csak egy dologra koncentrálj egyszerre, hogy elkerüld a szükségtelen drámát vagy felfordulást. A figyelmesség nem csak lelassít, de segít fókuszálni arra, hogy mi fontos.

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Rák (06. 22-07. 22.)

A Hold az uralkodó bolygód, és ez a Szuperhold biztosan hatással lesz rád, szinte elönt. A víz, mint elem most biztosan része lesz a mindennapjaidnak, ami jelenthet könnyeket, és akár megfázást is. Hagyatkozz most is az érzéseidre, de kerüld, hogy túlreagáld a dolgokat. Fontos, hogy felismerd, hogy a heves reakciód sokszor nem a másikról szól, hanem arról, hogy nem vagy biztos önmagadban. A túlreagálás, és a támadás helyett fogadd el, hogy te sem lehetsz mindenható, így nem fog minden nyomasztani, ha képes leszel elengedni olyan dolgokat, amire nincs ráhatásod, vagy amihez nem értesz.

Bika (04. 21-05. 20.)

Az egyik lecke, amit meg kell tanulnod újra és újra az az, hogy hogyan kell viselkedni azokban a helyzetekben, amikor tudsz irányítani, és azokban, amikben nem. Elég bátornak lenni ahhoz, hogy változtassunk azokon a dolgokon, amiken tudunk és elfogadni azokat, amiken nem tudunk - ez az egyik legalapvetőbb megértés, amit elérhetünk. Ez a Szuperhold a Bikát teszteli, hogy vajon készen áll-e ennek az elfogadására.

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt