Júliusban a bátraknak áll a világ - Itt a július havi horoszkóp minden csillagjegynek

2019.július.1.

A július már igazán a nyári vakáció hónapja, élvezd ki a napsütést, keríts időt a kikapcsolódásra akkor is, ha az igazi szabadságot nem erre a hónapra tervezted! A július a Rákok és kicsit az Oroszlánok hónapja, egy igazi popkulturális ikon, örök kedvencünk Jennifer Lopez ünnepli a hónapban a születésnapját, idén, hihetetlen, de az ötvenediket! Vele köszöntjük a hónap szülöttjeit!

Rák (június 22.-július 22.)

A HÓNAPOD Bátran fogadd el az ajándékokat, vacsorameghívásokat és utazási ajánlatokat, tedd próbára hódolódat! A találkád 17-e és 21-e táján pocsékul sikerül, s bár a kapcsolat jól indult, a végén minden rosszra fordul. Csak kölcsönös kötelezettséggel folytathatjátok tovább közösen az életeteket. Az viszont nem gond, ha a pasid szívesebben jár túrázni, te pedig vízparti nyaralást terveztél, ezek ugyanis csak a hobbi kategóriába tartoznak, ami még nem összeegyezhetetlen elvárás. Ha egyik kollégádat neked kell helyettesítened, ezért komoly anyagi elismerés vár rád. Sikerhez 8-a táján a barátok, rokonok vagy üzletfelek segíthetnek, és az esetleges közös anyagi érdekeltségek is gyümölcsözően alakulnak.

AZ ÉVED Bebizonyíthatod az exednek, hogy már nincs hatalma feletted, de baráti és társasági kapcsolatok javíthatják szakmai és pénzügyi kilátásaidat. Egyik rokonod állást ajánl, de törődj bele, hogy most nem te osztod a lapokat. Pénz vagy szerelem – ez itt a kérdés! Nem tudod eldönteni, miért kéri meg a kezed egy üzletember néhány hetes ismeretség után. Tény leg érez irántad valamit, vagy csak a vagyonodra fáj a foga? Szingliként nulla a valószínűsége annak, hogy pártában maradsz, de szükséged van bilincsre, ami egymáshoz láncol két embert. Ha megértél a férjhez menésre, akkor az év végén pedig már csak annyit kell mondanod: "Igen, akarom!", és a pasidnak is csak annyit: "Igen, akarom!", és máris megtörténik, amire vártál.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ha volt is valamilyen kudarcod vagy veszteséged, ne foglalkozz vele, hiszen júliusban csak a bátraknak áll a világ, és te mindenre el vagy szánva. Kövess el mindent, hogy minél előbb végezhess munkahelyi kötelezettségeiddel, mert annál hamarabb távozhatsz az irodából, és így az estéid tele lesznek kellemes találkozásokkal. Csodálkozol, milyen jól érzed magad egy kalandvágyó Nyilas társaságában. Ám a főnököddel minden egészen más, mint vele. Tényleg képes vagy olyan fickót elviselni, aki ennyire szeszélyes és kiszámíthatatlan? Egyre több kétséged támad… 25-e táján viszont bízol magadban, hiszen a külsőd és a karizmád eddig már sok pasit csábított a bűnbe.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Szingliként végre rengeteg időd lesz a barátaidra, és gomba módra szaporodik az új ismerősök száma. Ez lehetőséget nyújt néhány izgalmas kalandra, legalábbis ami a szexuális életedet illeti. Elhappolhatod az álompasit a többi csajszi orra elől, és ha segítségre vagy protekcióra van szükséged, mindig tudod, hogy számíthatsz valakire. Azt viszont nem hitted volna, hogy tárgyalópartnered, szeretőd és a főnököd is mellé fog beszélni, de ha egyszer a karmai közé kerültél, akkor ki kell válogatnod a helytálló információkat. De te is népszerűtlennek hatsz, ha zárkózott, bizalmatlan vagy állandóan ellentmondó vagy. Nem csoda, ha új állás után nézel, ráadásul egy görbe éjszaka sem marad következmények nélkül.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Üzletasszonyok, társkeresők sokat foglalkoznak a megújulás gondolatával, és azzal is, hogyan lehetnének még szexisebbek. Flörtölj, szórakozz, jelenj meg a pároddal féktelen partikon! Ám ha észreveszed, hogy a pasid az összes lehetséges hölgyvendégnek teszi a szépet, ne kínozd magad ezzel a látvánnyal, amikor más anyák jóképű gazdag fiaiból is kedvedre válogathatsz. De semmi béklyó, semmi kötelezettség! Ha munkahelyi felettesed arra kíváncsi, vajon mihez értesz még a kollégák és ügyfelek elcsábításán kívül, keresd a kegyeit! Bár nem kenyered a hízelgés, de most így tudsz a legjobban bevágódni nála. Céljaidat júliusban úgy tudod elérni, ha szövetséget kötsz másokkal.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Tudod, ha főnököd megbízását végrehajtod, akkor előléptetnek. Te lehetnél a cég első embere, de sajnos a hátráló Merkúr miatt egyre-másra hibák csúsznak be, s immár legfeljebb egy lángelme mentheti meg a helyzetet. Márpedig ha nem akarsz kudarcot vallani, be kell szerezned néhány információt a konkurenciáról. De végre kezded élvezni a nyaralást, és rafinált trükkjeiddel még több hódolóra tehetsz szert. Hercegedet keresve most végre nem botlasz varangyos békába, de megijesztheted a fiúdat, ha túlságosan sürgeted. Párban? Mutasd meg neki a világot, de elsősorban a saját igényeiddel foglalkozz. Azt fogalmazd meg, mit szeretnél, ne pedig azt, hogy a társadnak miben kell változnia.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ne szólj a párodnak az újabb kölcsönügyletedről, de te se kölcsönözz pénzt neki: egyelőre nem lesz képes megadni a tartozását. Elérkezett számodra a nyaralás ideje, valószínű, hogy külföldön keresed a nagy őt. De a telefont kapcsold ki, a laptopot pedig hagyd otthon! Aztán, ha később visszatérsz, ráérsz elintézni fontos tárgyalásaidat, teendőidet. Júliusban annyi izgalmas és rámenős macsó akad, hogy nem érdemes állandó kapcsolaton törni a fejedet. Éljenek a könnyű hódítások, flörtök, sőt az egyéjszakás kalandok! Csak vigyázz, hogy a szép napok emlékére nehogy valaki megajándékozzon egy szerelemgyerekkel! A házasok viszont örülhetnek, ha a gátlástalanul vadászó némberek nem nyúlják le a hitvesüket.

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Bak (december 22.-január 20.)

Ha ragaszkodsz az üzletasszony-jelmezeidhez, kedvesed ismerősei és rokonai közül ember fia nem hiszi el, hogy ez a pasi össze akar veled házasodni. Csodálkoznak is, hogy nem kapsz gutaütést ebben a hőségben. Legalább a blúzodat gombold ki! Ha azért beszélsz meg egy találkozót valakivel, hogy üzletet kössetek, azonnal térj a tárgyra! Üzleti ügyeidben fellendülés várható, de a munkahelyeden legyél résen, mert a kollégák minden apró hibádból fegyvert kovácsolnak ellened. Ám ebben a hónapban be fog bizonyosodni, hogy világra nyitott, szenvedélyes, érzéki nő vagy, aki képes a szexet ugyanolyan felhőtlenül élvezni, mint a férfiak. Különben is csak azokhoz az alapelvekhez leszel hűtlen, amelyekben már régóta nem hiszel.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Mivel különös látvány lenne egy elegáns üzletember és egy hímzett halálfejekkel díszített bőrdzsekit viselő lány párosa, teremtsd elő azokat a szetteket, amelyekben általában a betonfejű üzletembereiddel szoktál vacsorázni. Élvezd a hódítás örömét, ám ha túlságosan felelőtlenül viselkedsz a kapcsolataidban, nem lesz nehéz megjósolni, hogy viszonyaid aligha tartanak majd néhány hétnél tovább. Ha szerelmi szakmai és üzleti kapcsolataidban elengedhetetlenek a viták, kérj időt! Vannak kérdések, melyeket egy szuszra nem lehet megoldani. Kérj tanácsot egy baráttól, rokontól vagy jogásztól, és ha már tisztábban látod, mit is gondolsz az adott kérdésről, akkor folytassátok a vitát.

Halak (február 20.-március 20.)

Vedd fel a rózsaszín szemüveget, hagyd, hogy a sors összehozzon a nagy Ő-vel! A Balaton vagy a tenger a legmegfelelőbb terep, hogy elcsábíthasd. Meglévő kapcsolatodat viszont próbára teheted, hogy tudd, ezt akarod-e később is, vagy váltanál. Hónapokon át készültél rá, hogy egyszer feljebb kapaszkodsz a ranglétrán. Ugyanakkor tudod, hogy végre kell hajtanod egy fontos feladatot, s ebben ugyanolyan kíméletlenül kell eljárnod, mint riválisaidnak. De mivel a hőségben nem lehet teljes erőbedobással húzni az igát, ezért inkább fordíts nagyobb figyelmet a szakmai és üzleti kapcsolatok ápolására. Ahhoz, hogy az internetezés ne váljon állandó stressz forrásává, ne felejts el beszerezni egy jó vírusirtót!

Kos (március 21.-április 20.)

Talán csak az összebútorozás után szembesülsz azzal, hogy milyen is a párodról való gondoskodás. Míg életed párja a családi hagyományokat ápolja, te több állandóságra és biztonságra vágysz a karrieredben. Ha ez valami miatt nem sikerül úgy, ahogy szeretnéd, egy izgalmas kalandnak képtelen leszel ellenállni, és beadod a derekad. Ha párban élsz, de nem tudsz és nem is akarsz ellenállni az autóban való szeretkezéseknek, mielőtt végleg döntenél, gondold végig, mit nyerhetsz és veszíthetsz az új kapcsolattal. Pénzért viszont nem lehet szerelmet venni. Érzékiséget talán igen, de szerelmet nem. Júliusban a kánikula nem akadályoz meg abban, hogy kreatívan dolgozz, s akár külföldön bővítsd szellemi ismereteidet.

Bika (április 21.-május 20.)

Még egyedül? Szabadulj ki az irodából, irány a strand! Nem is férfi, akinek nem forog most a feje utánad. Bár a családdal és az ingatlanoddal kapcsolatos költségeid megnövekednek, szeretteidet elhelyezheted egy, a presztízsedhez illő lakóhelyen. Hitvesed hangjából időnként eltűnnek a korábbi behízelgő rezdülések, ezért hozzá kell szoknod az arrogáns modorhoz. Azért, hogy ritkábban érezd rosszul magad, tanulj meg ellentmondani. Ne próbálj azzal szimpatikussá válni, hogy túl gyakran dicsérsz másokat pénzügyi vagy szakmai sikereikért. Néha kritizálj nyugodtan, attól még kedvelni fognak. Hivatásodban az internet hasznos, de sajnos árnyoldala is van. Ne hagyd, hogy az adathalászok valamilyen trükkel, egy bank vagy hivatal nevében a személyes adataidat próbálják kicsalni tőled!

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha száznyolcvannal száguldozol nyaralásod helyszínén, ahol a legszigorúbb sebességkorlátozás van érvényben, tiszta véletlen, hogy nem töröd össze magad. Észbontó ötleteid viszont zavarba ejtőek lesznek, sokan verik majd a falba a fejüket, hogy nem nekik jutott eszükbe az általad javasolt elmélet. Viszont időre van szükséged, hogy rendbe hozd az anyagi helyzetedet, és kitaláld, hogyan mondd meg a párodnak és a családnak, hogy slamasztikába kerültél. Ám ha a pasid nem csupán a pénzedet szedi el, hanem meg is csalt, készen állsz arra, hogy a büszkeségeden esett csorbát kiköszörüld. De tegyél szívességet pár olyan embernek vagy új partnerednek, aki mind szakmailag, mind üzletileg a hasznodra lehet.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói