Kapcsolataid problémákkal, önzéssel terheltek - Egymondatos horoszkóp: December 11.

2019.december.11.

A Bak jegyében lévő Vénusz ma együttállásba kerül a Szaturnusszal: tehetséges művészek horoszkópjában gyakran előfordul ez a fényszög, de érdekkapcsolatokra is utal. Nem bújhatsz ki a munkáddal, a pénzügyekkel és a párkapcsolatoddal járó kötelezettségek alól. Kapcsolataid problémákkal, önzéssel terheltek, átmeneti vagy végleges elhidegülés is bekövetkezhet, ráadásul a nadrágszíjat is szorosabbra kell húzni. Csak a szilárd, elkötelezett kapcsolatok élnek túl egy kemény próbatételt. Egyesek magányosság miatt szenvednek, de anyagi ügyeidben is visszaesés mutatkozhat, ha főnököd, vevőd vagy üzletfeled nem hajlandó elfogadni a feltételeidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne gyötörd magad az állásod és a bevételed miatt, de a munkahelyeden válaszd szét a munkát, az üzletet és a szerelmet, s mellőzd az érdekkapcsolatokat!

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi megbízás megszerzésére sikerrel pályázhatsz, de legyél felkészülve mindenre, mert egy közös utazás során néhány kínos igazság is előbukkanhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szakítás esetén neki kell állnod az anyagiak különválasztásának, el kell engedned sok mindent, ami biztonságot adott, de az adóhivatallal is meggyűlhet a bajod.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon kellemetlen szituáció, amikor csak a közös lakás és a biztonságod miatt ragaszkodsz egy karrierista pasihoz, aki. nem ismeri az érzelmeket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden nincs helye az érzelmeknek, ha vinni akarod valamire, szorongatott helyzetben pedig több időre lesz szükséged egy döntéshozatalhoz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelemért és a pénzért dolgozni kell, nem kapod meg tálcán, de ne járj olyan pasival, aki csak a saját igényeivel van elfoglalva, vagy nem érdemel meg téged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a családi vállalkozás irányítása kicsúszott a kezedből, vagy olcsóbb lakást kell keresned, jó, ha tudod, hogy a Szaturnusz ma megnehezíti a dolgod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a pasid nem jelentkezik, vagy úgy érzed, hogy a kapcsolatod nem tart sehová, ne hibáztasd a párodat, inkább fogadd el a helyzetet, és lábalj ki belőle valahogy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egy jövedelemforrásod megszűnt, tanulj meg olcsón vásárolni, de a kapcsolataidban nem engedheted meg magadnak az adok-kapok egyensúly felbomlását.

Bak (12. 22-01. 20.) Ismered a cégszabályzatot, amely tiltja viszonyt a főnököddel, de ha képtelen vagy ellenállni, és megszeged ezt a szabályt, az állásod nem lesz biztonságban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha magadba fojtod és elnyomod az érzéseidet, az valószínűleg azért van, mert nem tartod családi környezetedet elég biztonságosnak az érzéseid kifejezéséhez.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha fontos számodra a céged, akkor egy barátságot vagy üzleti kapcsolatot érdemes lenne szorosabbra fűzni - nem utasíthatod el az együttműködést.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói