A karma nem válogat: erre kell vigyáznia a Ráknak, a Skorpiónak, és a Halaknak

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez a befejező része a karma cikkeknek, pedig a karmával kapcsolatos kérdéskört nem lehet elégszer hangsúlyozni. A csillagjegyek közül a víz jegyűek maradtak ki, pedig az egyik legnehezebb karmákkal jöttek, ugyanis mindent az érzelmeken keresztül szeretnének megtapasztalni.

A karma nem válogat, de félnünk sem kell tőle
A karma nem válogat, de félnünk sem kell tőle
Fotó: Friend of Mars/Getty Images

A karma tud nagyon félelmetes lenni, de nem szenvedésre, hanem a tapasztalás miatt érkeztünk a földre, így meg kell érteni, hogy mindenki feladattal érkezik. Kinek könnyebb, kinek nehezebb jutott.

HIRDETÉS

Milyen típusai vannak a karmának?

Az első az előző életünkből magunkkal hozott feladatok, a második az a bizonyos rejtett karma, amikor életünk során később nyilvánul meg számunkra valami, és a harmadik, a szerzett karma, amikor a döntéseink és cselekedeteink által teremtünk magunknak új feladatot.

A leggyakoribb karmikus élethelyzete a víz jegyűeknek az, hogy meg kell tanulniuk tökéletesen kontrollálni az érzelmeiket, majd ezt fejleszteni a másokkal való kapcsolataikban. Mindhárom víz jegy képes túlzó módon viselkedni, túlságosan féltékenynek lenni, túl teátrális gesztusokat használni, manipulálni, érzelmekkel zsarolni. Ez lehet szándékos, de mivel ezt jöttek tanulni, inkább ebben és így fejezik ki magukat.

A Rák karmikus élethelyzetei

A Rák jegyűek egész életükben képesek a múlton rágódni, és gondolataikban elrévedni ahelyett, hogy megélnék a jelen történéseit. A Hold hatása nagyon befolyásolja hangulatukat, ezért tudnak nagyon szeszélyesek lenni. A családi kapcsolatokat jöttek tanulni, elképzelhető, hogy előző életükben otthagytak valakit, és most ezen kell dolgozniuk, ezért kapják a legnagyobb kihívásokat, ami a családdal, és az érzelmekkel kapcsolatos. Érzékenységük miatt sokszor agresszíven reagálnak, amivel kivívják környezetük haragját, pedig csak a gondoskodás és szeretet vezérli őket. Feladatuk közé tartozik a gondoskodás és a táplálás, az anya szerep és a feleség szerepének összhangja, a féltékenység, és a birtoklási vágyak leküzdése.

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnehezebb a karmája

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnehezebb a karmája

A Skorpió karmikus élethelyzetei

A Skorpió jegyűek karmája olyan leckékből áll, amik a kísértéshez, a figyelemeltereléshez, a vágyhoz, és a titkokhoz kapcsolhatók. Elméjüket tudatosan használják, a pszichés dolgok mélyen tevékenykednek náluk, sokat szenvednek érzelmeiktől egész életükben. Mély érzelmi intelligenciájukat tudatosan használják, tagadhatatlan vonzerőjüket manipulatív módon bevetik, amivel képesek rávenni a körülöttük lévőket szinte bármire. A Skorpió az egyik legokkultabb jegy, talán a legerősebb csillagjegy. Karmikus feladatuk, hogy nem élhetnek vissza a meglévő tudásukkal, és érzelmeiket csillapítaniuk kell.

A Halak karmikus élethelyzetei

A Halak legfontosabb karmikus feladata, hogy a misztikumot ne a drogokban és az alkohol mámorító hatásában keresse, hanem abban, hogy tökéletesen ráhangolódik a pszichikai és a tisztánlátó képességeire, és a spirituális információk után kezd kutatni. Feladata, hogy a rendelkezésre álljon bárkinek, akinek szüksége lehet rá, és az emberekkel való együttérzés karmáját kell tanulniuk. Meg kell tanulniuk megérteni mások szenvedéseit, intuíciójukat és kreativitásukat, saját lelki szükségleteiket arra kell használniuk, hogy gyógyulást hozzanak a világba.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)