5 jel, hogy karmikus kapcsolatban vagy valakivel

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A karma kérdése nem könnyű, főleg, ha párkapcsolatról és szerelemről van szó. Itt is, mint más életterületeken, hozhatunk olyan kötéseket, melyek előző életből jönnek, és megoldandó feladatunk van vele. Sokszor olyan formában mutatkozik meg, hogy vonzódsz valakihez, aki abszolút nem illik az elképzeléseidbe, de előző életedben olyan karmikus kötést hoztatok létra, amit ebben az életedben meg kell, hogy oldjatok. De van olyan is, amikor a gyereked volt vagy a szeretőd, és most azzal van dolgod, hogy felvállald, vagy tanítsatok egymásnak valamit.

Karmikus szerelmi kapcsolatod
A karmikus kapcsolat jelei érdekelnek? A legjobb helyen jársz
Fotó: Edward Berthelot/Getty images, montázs: Herceg Éva

Nem is szoktam érteni, mikor valaki annyira vágyik egy karmikus kapcsolatra, ugyanis azok nagyon nehezek. A karmikus kapcsolat gyakran intenzív, és olyan megoldandó témákról szóln, ami befejezetlen ügyeket vagy az elmúlt életek tanulságait dolgozza fel. Ha lélektestvér párt alkottok, akkor óhatatlan, hogy hasonlóak a karmikus élményeitek, és azonosak a jelenlegi életfeladataitok. Az inkarnációk során felhalmozott karmikus adósságainkat a tudattalanul hozzuk, és a lelkünk jó esetben emlékszik rá, de lehet, hogy csak pislákol valami, amivel tudjuk, hogy dolgunk van, de szinte kizárólag párkapcsolati inkarnációink voltak egymással, és ezeknél gyakori a nem-váltás közöttünk, ami nehézségeket okozhat. Nézzük, melyek az arra utaló jeleket, hogy karmikus kapcsolatban élsz!

Minden mindennel stimmel

Kezdjük a legjobbal, ez a legjobb eset: ha ilyen jellegű kapcsolatot találsz, amikor nem kell gondolkozni, a kapcsolat működik, nincsenek taktikázások, megbízol benne, gyorsan és intenzíven tudtok fejlődni egymás mellett, bár a környezetetek nem érti, te mégis tudod, hogy ez így van rendjén. Ilyenkor misztikus kötésről beszélünk, amikor nagyon sok életet éltetek együtt, ebben is bőven vannak nehézségek, de közöttetek minden zökkenőmentes.

Megmagyarázhatatlan kötelék

Látszólag a másik a totális ellentéte annak az elképzelésnek, amilyen párt szeretnél, nincs rá logikus magyarázat, hogy miért vonzódsz ennyire hozzá. A kapcsolat nagyon intenzív, és olyan, mintha ezer éve ismernéd, sokszor nem tudsz szabadulni nehéz helyzetektől sem, ilyenkor sajnos bizonyos, hogy valamilyen fogadalmat tettél neki előző életetekben. Ezek a kapcsolatok felemészthetnek, de mégis úgy érzed, mintha kötelék lenne köztetek, és nem tudsz tőle szabadulni.

Érzelmi fejlődés a kapcsolat által

Ezekben a kapcsolatokban változol, ami mindig nagyon nehéz, főleg, ha ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Ezek a kapcsolatok hozzák a legnagyobb érzelmi hullámvölgyeket, de közben tele vannak érzelmi kihívásokkal, és hihetetlenül kielégítőek, lehet DE CSAK utólag, ugyanis akkor értékeled át, hogy miről is szólt ez a kapcsolat. Az érzelmi fejlődés mindig gyógyulásra késztet, és ezzel lehetővé teszi a megoldatlan problémákkal való szembenézést.

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnehezebb a karmája

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnehezebb a karmája

Karmikus leckék

Na ez már keményebb dió, ugyanis az ilyen kapcsolatok olyan kihívásokat és leckéket hordoznak, amelyek visszatérőek a párkapcsolataidban vagy az életeidben. Mindig valamilyen megoldatlan konfliktus formájában mutatkozik meg, amiben biztosra veszed, hogy neked van igazad. De az az igazság, ha fejlődni szeretnél, akkor neked kell ezeket a sztereotípiákat lezárnod, és kezelned annak érdekében, hogy tovább tudj lépni.

Sorsszerű kapcsolatok

Ezekben a kapcsolatokban is van egyfajta sorsszerűség, már a találkozáskor érezheted, hogy valamilyen dolgotok van egymással. Van a találkozásban egyfajta elkerülhetetlenség, és megoldandó feladat. Persze most mindenki beleképzelhet bármit a kapcsolatába, de ez másmilyen. Mondok egy példát: kiránt egy nagyon rosszul működő kapcsolatból, vagy gyermeked lesz, és megváltozik az életed, új irányba indulsz általa, de mindenképp van valami közös cél a kapcsolatban, amit meg kell élni.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Elkeserítő hírek érkeztek Katalin hercegnéről, erre senki nem volt felkészülve a hétvége után

Elkeserítő hírek érkeztek Katalin hercegnéről, erre senki nem volt felkészülve a hétvége után

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)