A kínai asztrológia szerint megállíthatatlanok leszünk decemberben

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkezett a Víz-Patkány: a mélységek, érzések és megérzések hónapja! Most megállíthatatlanok leszünk! A december a víz elem legerősebb hónapja a kínai asztrológiában. Csónakunkba a Tigris mellé a Patkány ül. Ez a hónap egyszerre lesz nyugodt és elsöprő. Ezúttal megtapasztaljuk: hogy „… azért a víz az úr!” A asztrológus összefoglalja, mi vár ránk az év utolsó heteiben.

Lassulj le, tölts időt magaddal - a kínai asztrológia szerint így lesz varázslatos számodra a december
Lassulj le, tölts időt magaddal - a kínai asztrológia szerint így lesz varázslatos számodra a december
Fotó: Getty Images/Alexandr Kolesnikov

A kínai asztrológia szerint a december egy fékező energiát tartogat, lassítja az aktivitást és arra késztet bennünket, hogy befelé induljunk el, önmagunk felé. Másrészt ne tévesszen meg bennünket a nyugodt felszín, mert a mélyben – ami a szemünknek láthatatlan - ezúttal háborgó, elsöprő erejű, óriási dolgok történnek. Járjunk hát nyitott szemmel, és ne higgyünk el mindent ,amit látunk vagy hallunk, hallgassunk megérzéseinkre, álmainkra is.

Találj vissza önmagadhoz!

Most még tudatosabban kell odafigyelnünk a bennünk lezajló nyugodt percekre vagy dúló viharokra, érezzük és tudatosítsuk a különbséget. Ha éppen vihar tombol lelkünkben, figyeljük meg az érzést mögötte, fogalmazzuk meg hogy pontosan mit érzünk, majd vizsgáljuk meg a miérteket és hogyanokat ezzel kapcsolatban. Az így megtapasztaltak tisztábbá és egyértelműbbé teszik további utunkat. A fékezhetetlen energiák ellenére ez a hónap egy pozitív hónap, több lehetőséget kapunk problémás helyzeteink megoldására, a dolgok jól fognak alakulni, könnyen összeköttetésbe kerülünk a guruvonallal, ugyanis szeretetenergiával van feltöltve a december, amit a Szenteste koronáz majd meg. Ráadásul ezzel a sok vízzel joggal reménykedhetünk a fehér Karácsonyban.

Maradjon időd magadra is!

Decemberben megállíthatatlanok, folyton mozgásban leszünk a felszínen vagy a mélyben, alkalmazkodni tudunk majd mindenhez és bármihez érvényesülésünk érdekében. Lelkesen, energiával teli vetjük bele magunkat az ajándékvásárlásba, de figyeljünk arra, hogy azt, és annyit vásároljunk amennyire tényleg szükség van. Igényünk lesz egyedüllétre, nyugodt pillanatokra, amikor csak önmagunkra koncentrálhatunk. Tervezzük be előre ezeket az időszakokat, hogy biztosan tartani tudjuk őket. A növekedési, fejlődési ívünk ezúttal sem törik meg, lelkesedéssel megyünk tovább az úton, tanulunk, kiteljesedünk, tovább fejlődünk óriási kreativitással. Több lehetőség is elénk tárul, válasszunk hát megfontoltan, a megérzéseinkre hallgatva. Mély érzéseink és gondolataink lesznek, bölcsességgel és mélységgel állunk majd az előttünk lévő akadályok elé.

Eredmények, gyertek!

Ha testünk látszólag nyugodt, gondolataink akkor is folyamatosan cikáznak majd. Gondolkodásunk gyors lesz, döntéseinkre sem kell sokat várni. Hallgassunk megérzéseinkre! A félreértések ezúttal elkerülnek bennünket, mondanivalónk és gesztusaink egyértelműek és világosak lesznek. Kreatívan, keményen és precízen tudunk dolgozni, nagyon jó lesz a csapatmunka, empatikusak leszünk, összetartunk és segítjük egymást, de a szabályokat nehezen fogjuk tartani. Ne is legyen túl sok belőle, mert könnyen fellázadhatunk ellene.

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Bár óriási kezdeményező erővel állunk hozzá mindenhez, energiánk nem lesz túl kitartó, gyorsan elfáradunk majd, éppen ezért inkább rövidebb projekteken dolgozzunk és egyszerre csak egy dologra koncentráljunk. A jó stratégia felállításának most van itt az ideje, most képesek leszünk egy másfajta megközelítésre, gondolkodásmódra is, próbáljunk meg szimbólumokban gondolkodni, ezáltal egyedi megoldásaink születhetnek. Érdemes tehát analizálni és a fejlesztési terveket átgondolni. Tájékozódjunk alaposan, dolgozzuk ki a lépéseket, de ne vesszünk el a tervezésben, ne analizáljuk túl a dolgokat. Adjuk meg a dolgok megvalósulásához a megfelelő időt, ne legyünk türelmetlenek, mert fontos részletek maradhatnak ki. Ami pedig már működik, azon ne változtassunk!

Terveink eléréséhez akaratunkat jól tudjuk érvényesíteni, arra kell csak figyelnünk, hogy indulatainkat tartsuk kordában, gyakoroljunk önfegyelmet. Ha sikerül, inspirálóak és meggyőzőek leszünk, könnyedén magunk mellé állítjuk majd a többieket. Kimagasló lesz a teljesítményünk, de tudatosítanunk kell magunkban hogy nem kell mindig mindenben a legjobbnak és tökéletesnek lennünk, így elkerülhetjük a felesleges köröket és a saját magunk túlhajszolását.

Ne legyél túl kemény...

Ragaszkodók leszünk és érzékenyek, egy pillantásból is érteni fogjuk a másikat. Törődést és odafigyelést igénylünk decemberben, teremtsünk hát olyan alkalmakat, amikor nyugodtan és nyíltan beszélgethetünk egymással. Érzékenyek leszünk és nagyon megértők, könnyen egymásra hangolódunk, így nyugodtan mondjuk el bánatunkat a másiknak, biztosan nyitott fülekre találunk és érzelmi támogatást kapunk. Fontos viszont, hogy vigyázzunk szavaink súlyára, és ne legyünk bántók. Ha idegesek vagyunk, számoljunk el 10-ig, mielőtt beszélni kezdünk, mert minden, amit egymásnak mondunk vagy teszünk, érzékenyen érint majd minket jó és rossz irányban is.

A december a titkokat jól megtartó hónap, annak minden előnyével és hátrányával. A meglepetések ezúttal titokban tudnak maradni karácsonyig. Megnő a szabadság iránti vágyunk, ugyanakkor a belső feltöltődésre is szükségünk lesz, többször vonulunk majd vissza a csendbe, önmagunkba. Előfordulhat az is, hogy a másik mellett olyan helyzetekben találjuk magunkat, melyek miatt mi szégyenkezünk annak ellenére, hogy azok nem ránk vonatkoznak. Ha ilyen helyzetbe kerülnénk, határolódjunk el, tudnunk kell, hogy az nem minket minősít, nem nekünk kell szégyenkeznünk a helyzet miatt.

Könnyen fogunk ismerkedni, nyitottak leszünk, tiszta szívvel fogunk egymás felé fordulni. A szingliket sok potenciális jelölt veszi körül decemberben, csak arra kell figyelni, hogy a jó választáshoz a megérzésünkre is hallgassunk.

Teremtés a fantáziával? Igen...

Vonzani fog bennünket minden, ami misztikus, ami elsőre nem látható és érthető. Most még jobban szükségünk lesz a megállásra, a kikapcsolódásra, meditációra, légzésfigyelére, mint eddig bármikor, erre figyeljünk oda és tervezzünk be ilyen pihenőket a mindennapokba. Képzelőerőnk megnő, kreativitásunk aktivizálódik és hatalmas dolgokban fogunk tudni gondolkodni. Használjuk ki ezt az energiát arra, hogy elképzeljük azt a jövőt, amiben jól érezzük majd magunkat, időzzünk el ebben a pillanatban, és egy lapra írjunk össze mindent, ami ezzel kapcsolatban az eszünkbe jut. Később nagy hasznát vehetjük.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Lehetséges nehézségeink

Érzelmeink és gondolataink kicsit kontrollálatlanok lehetnek (főleg akkor, ha egyébként is sok víz van a születési képletünkben). Ilyen esetekben figyeljünk oda az utolsó pillanatos ajándékvásárlásra, mert könnyen kapkodás és érzelmi szétesés lehet a vége. Próbáljuk meg teendőinket betervezni, és lépésenként minden feladatot elvégezni annak érdekében, hogy a karácsony igazán örömteli legyen, a békéről és szeretetről szólhasson.

Túl temperamentumosak, szemtelenek is lehetünk, hangulatunk kicsit ingadozó lehet, csaponghatunk, a fejünkben leszünk, gondolataink nyughatatlanul ficánkolnak majd. Feladatunk az lesz, hogy a meditáció segítségével megtaláljuk magunkban a belső stabil pontot. Kiemelten figyeljünk oda az intim higiéniára!

Szeretettel: CSILL coach & kínai asztrológus

Az asztrológia segítségével jobban megismerheted önmagad:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

5 dolog, amivel a döglődő szexet is izgalmassá teheted

5 dolog, amivel a döglődő szexet is izgalmassá teheted

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

PR

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

PR

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

PR

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)