Havi horoszkóp: Csak úgy halmozod az élvezeteket decemberben

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, kezdődik a meghitt ünnepi időszak. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok decemberben!

Mit tartogatnak neked a csillagok decemberre?
Mit tartogatnak neked a csillagok decemberre?
Fotó: IMaxTree/Glamour

Nyilas (november 23.-december 21.)

A HÓNAPOD A hónap első harmadában, amikor folyamatosan úgy érzed, hogy versenyben állsz szerelmi riválisoddal, a fő feladat az, hogy immunissá válj az érzelmek változékonyságával, szélsőségeivel és a kalandok csábításaival szemben. Barátaid, rokonaid körülrajonganak, de nem árt, ha érzékiségedet kontroll alatt tartod. Meg kell tanulnod, hogy vágyaidat csak teljesen biztonságos körülmények között engedd szabadjára. Óvakodj az olyan pasik ígéreteitől, akik nem szabadok. Ha kiderült, hogy tényleg szerelmes vagy, talán most érkezett el az ideje, hogy felszámold esztelen kalandjaidnak hosszú sorát. Egy heves hóvihar vagy felhőszakadás miatt lakásodat elöntheti a víz, óvakodnod kell a szélhámosoktól, gyereket viszont csak akkor vállalj, ha független nőként el tudod tartani.

AZ ÉVED Iratkozz be idegen nyelvtanfolyamra! Ebben az évben, különösen június eleje és október között szükséged lesz ismeretekre ilyen téren, vagy az utazásaidhoz, nyaralásodhoz, esetleg külföldi munkavállaláshoz. Az év eleje remek időszak lesz, de a márciust követően családod és rokonaid anyagi helyzetének minden gyenge pontjára fény derülhet. Olyan esemény adódhat, ami lakásod felújítását teszi szükségessé. Májusban tudomásul kell venned, hogy mind a munkahelyeden, mind az üzleti életben a tekintélyelv dirigál. Ne kövesd el azt a hibát, hogy egyetlen megrendelőtől függj. Júniusban új állásod miatt felmerülhet az elköltözés szükségessége. Ez nagyszerű ok arra, hogy a meglehetősen költséges felújítást a rokonokra bízd. Az ötlet nem rossz, talán még új üzleti kapcsolat is születhet belőle, ráadásul a cégednél is előbb-utóbb megtalálod a helyedet.

Bak (12. 22-01. 20.)

Valamilyen munkahelyi vagy szerelmi összezördülés miatt feszülten telik a hónap eleje. Talpraesett üzletasszonyként életedből már csak a nagy Ő hiányzik. E szerepkört talán munkatársadnak szánod, de a pasi hűtlensége ráébreszt: igazi társad az a barát vagy professzor, aki nemcsak néhány ókori uralkodónak, de neked is régóta nagy tisztelőd. Az ünnepeken ne sajnáld az idődet, pénzedet és ötleteidet, ha kedvesed vagy egyik rokonod józan határok között kér tőled valamit. Ajándékokkal, színházjegyekkel könnyen megszerezhető a célszemély vonzalma, de csetelés közben ne tárulkozz ki kollégáidnak vagy ismeretleneknek. A vakmerő Merkúr, Vénusz és Plútó arra bíztat, hogy rohammal vedd be a várat az év végén.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szabadság, függetlenség, vad partik sora, szenvedélyes szex – az ünnepek előtt szinte minden nap csak a barátnőiddel és a pasiddal buliznál. Ez kell neked a hónap elején. És ennyi elég is. Ha könnyelműen bánsz a pénzzel, ráadásul a megbízásaid is elapadnak, az ünnepeken viselned kell a következményeket. Megpróbálhatod bebeszélni magadnak, hogy olyan átmeneti hullámvölgybe kerültél, amely minden szakmában és üzletágban előjön időnként, és hogy a céged nagyobb károk nélkül kilábal belőle. Az év végén felbukkanhat az exed, akire jobb nem gondolni. Még arra is képes, hogy elriasszon egy új kapcsolattól, amikor azt állítja az évbúcsúztatón, hogy olyan hideg vagy, akár a döglött hal. Ha egyedül maradtál az ünnepen, pihenéssel alapozz a következő bevetésedre.

Halak (02. 20-03. 20.)

December elején ingatlanügy vagy rokonság miatt váratlan kiadásokra számíthatsz, a munkával, anyagiakkal vagy a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid túlzottak, s többre vágysz, mint ami pillanatnyilag lehetséges. Ha munkaadód lecserél vagy új munkakörbe helyez, új kollégád mind a szakmai sikereket tekintve, mind a magánéletben kárpótol az elszenvedett sérelmekért. Az ünnepek és az évbúcsúztató időszakában könnyebb átértelmezni a magadról, illetve másokról való gondoskodás közötti választás, az önzés, önfeladás és az önzetlenség fogalmát. Ha a párodnak fontos, hogy a társaság és az üzleti világ krémjéhez tartozzon, jómódú és hatalommal rendelkező barátoknál töltitek a fenyőünnepet és a szilvesztert. Ám ha még keresed Őt, megtalálhatod, de az is megeshet, hogy új ismerősöd csak jó barátod, kollégád vagy üzlettársad lesz – nem több.

Kos (03. 21-04. 20.)

A hónap elején állandóan nadrágok után loholsz, de lehetőleg ne alkalmi pasikkal pótold az igazit. Halmozhatod a programokat, készülhetsz a vizsgákra, de társat megfontoltan válassz magadnak, ne csak azt lásd a másikban, amit látni szeretnél. Utazgass, de ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar fölvenni. Érvényes engedély nélkül ne vállalj munkát külföldön, de bárhol is vállalsz munkát, ne add ki a kezedből az útleveledet! Munkavállalóként mindenképpen érdeked, hogy munkaviszonyod teljesen legális legyen. Szerencsére ráébredsz, hogy távkapcsolatod nem lehet több egy szenvedélyes kalandnál. 20-a után, Jupiterrel újra a jegyedben kegyeltje leszel a szerencsének. A céges évbúcsúztatón pedig válaszd a legsikeresebb munkatársat, aki egyedül érkezett a bulira.

Bika (04. 21-05. 20.)

A konfliktusok a hónap elején olyan kérdések kapcsán merülnek fel, mint a pénz és a szex. Ne adj többet a párodnak, mint amennyi tőle kapsz, és ha bizonyos juttatásokat akarsz, akkor harcolj is értük. De miért éltek olyan nagy lábon? A pasid és a családod miért engedi meg, hogy kölcsönöket vegyél fel? Ám az ünnepek előtt olyan dolgokat találhatsz ki, amelyekkel növelheted bevételeidet. Viszont figyelj oda arra, hogy ha eléd tesznek egy szerződést, olvasd át figyelmesen, s ne írd alá mindaddig, amíg nem érted. Párod az évbúcsúztatón szexre, költséges utazásokra csábító és biztonságot árasztó. Már-már kezded úgy érezni, hogy nem is volt olyan rossz ötlet lehorgonyozni mellette.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Ikrek (05. 21-06. 20.)

A hónap első harmadában el sem lehet kerülni az érzelmi csalódásokat és a féltékenységi jeleneteket, de ismétlődésüknek valószínűsége csökkenthető, ha elemzed az okokat és levonod a következtetéseket. Időnként jusson az eszedbe, hogy óriási különbség van a szerelem és a csak szex között. Partnered tudni szeretné, hogy szereted is őt, és nem csak le akarsz vele feküdni. A barátságtalan Nap-Merkúr-Jupiter sugárzás hatására feledékeny vagy, ráadásul a hónap első felében aligha kerülhető el valamiféle szabálysértés, mértéktelenség vagy hatásköri túllépés. De ideje, hogy átgondold, miként is képzeled el kapcsolatod jövőjét. Ha komolyan gondolod, itt a legjobb alkalom, a közelgő karácsony, hogy megtedd. Ha viszont pont az ellenkezőjét érzed, ne áltasd se önmagadat, se a másik embert. Az év végén a magad számára is meglepő módon igen vastagnak érzed pénztárcádat.

Rák (június 22.-július 22.)

Az utóbbi időben munkád és munkatársaid is sok álmatlan éjszakát okoztak, de szabadidődet végre nem az irodában, hanem utazással, a pároddal és a barátaiddal töltöd. Valami nagy szerencse folytán megúszhatod az év végi hajtást, de ne hetyegj ott, ahol dolgozol. Józan, megbízható pasidat ugyanis csak kézzelfogható bizonyítékokkal győzheted meg a hűségedről, megbízhatóságodról. Lehet, hogy néhány apró próbatétel elé állít, mielőtt a szerelemben és a közös üzletben is teljes bizalmat szavazna neked. Bizonyos szakmai és üzleti események némelyike házassághoz vezet, de nem feledkezhetsz meg arról, hogy a cég abba a gazdasági kötelékbe is beleszőheti magát, amelyet te és a párod építetek.

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A hűtlenség vagy egy szerelmi háromszög miatt a hónap elején kétségbe vonhatod kapcsolatod életképességét Ha tehetséges, különc pasid félrelépett, vagy többet törődik kedvenc kütyüivel, mint veled, társasági sikereiddel és fiúbarátok flörtjeivel tartsd karban a vonzerődet. Amikor a párod vagy munkatársad, aki előtt eszedbe se jusson hasra esni, úgy tekint rád, mint egy hasznos bútordarabra, aki fel sem ér az olyan zsenikhez, akik számítógépekkel és programokkal foglalkoznak, megtanulod, mikor kell könnyedén talpra ugranod, és a távozás hímes mezejére lépni. Úgyhogy akár már foglalkozhatsz is leendő új pároddal, aki meglehetősen bolondos módon csíp fel.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Túl sok kötelezettséget vállalsz egyszerre, ám ha nincs elég időd a családra, átadhatnád a munkád egy részét munkahelyi kedvesednek, akivel eleinte csak a közös munka köt össze. Lehet, hogy a pasi úgy simogatja a számítógép billentyűzetét, mintha a te bőröd lenne, de kettőtök kapcsolata is egyre bensőségesebbé válik. Az ünnepek előtt kiéleződhetnek a családi, anyagi és munkahelyi ellentétek, de vajon mi akadályoz meg abban, hogy az értelmetlen veszekedést jogaid tudatos követelésével váltsd fel? Nem elég álmaid partnerét megtalálni, akinek az ünnepek előtt nem erőssége a rend, valahogy meg is kell tartanod őt. Légy régimódi, mert kedvesed az ünnepnapokon szinte csöpögősen érzelgőssé válik. Ám ha kedvesed maga a Mr. Biztonság, most bevállal néhány kockázatot, és az újévköszöntőn már nem elégszik meg pusztán a testi vággyal. Mindkettőtöknek több kell.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Természetes, hogy az ünnepek előtt sok időt töltesz telefonálással, és előfordulhat, hogy néha egyszerűen csak feledékenységed miatt elfelejtesz felhívni valakit. Pedig a Nagy Ő, aki külföldön tartózkodik, várja a hívásodat! De lehet, hogy egy olyan pasi vár tőled üzenetet, akit egy ideje nem láttál, és akinek bőven van mondanivalója. Talán egyik kedves barátod kérte meg, hogy szervezzetek közös kirándulást, fedezzetek fel különleges helyszíneket, amelyek lehetővé teszik, hogy mindketten kiszakadjatok a megszokott hétköznapokból. Ne habozz, hívd fel! Azért vállalsz el egy állást, azért kötsz házasságot, azért vannak érzelmi vagy üzleti kapcsolataid, mert mindez a te érdekeidet szolgálja. És ha már nem így van, akkor nagyon bölcsen teszed, ha véget vetsz nekik.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A hercegedről még az ünnepek előtt kiderülhet, hogy ügyes kezű szélhámos. Párban? Partnered mértéktelen költekezése tetézheti anyagi gondjaidat, ráadásul az „addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér elvet” is képtelen a hónap első felében betartani. A karácsonyi bevásárlás közben megbízható, komoly pasival elegyedsz beszédbe a bolti sorban, aki hamarosan a főnököd lesz. Folytassátok a csevejt az ünnepen néhány koktél fölött! Az ünnepi időszakban számos probléma vezethető vissza a meghittséggel, illetve a függetlenséggel kapcsolatos eltérő igényeitekre. Partnered szeret néha kimaradni a barátaival, neked viszont a gyerekekkel és a munkáddal kell törődnöd.

Zárd asztrológiával az évet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 karakter a Harry Potter-filmekből, akiknek alulértékelik a szerepét

5 karakter a Harry Potter-filmekből, akiknek alulértékelik a szerepét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)