Ezek a csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, mely csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban.

Mutatjuk, mely csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban | Fotó: franckreporter
Mutatjuk, mely csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban | Fotó: franckreporter
Fotó: Gettyimages.com

Nem mindenki ugyanolyan érzelmes az ágyban. Sok indokból szexelünk, valaki magáért a szex öröméért, valaki így fejezi ki az érzelmeit és van, akinek egyáltalán nem fontos a szexualitás. Van az a típus, akinek mindenképpen érzelmek kellenek ahhoz, hogy oda tudja adni önmagát, van aki pedig röptében a legyet is, és elég ha egyetlen testrésze megtetszik a másiknak. De kik azok a különösen odaadó csillagjegyek, akik a leginkább szeretnek érzelemből szerelmeskedni?

Halak

A topik nyertese a Halak. Mindent is a romantika alá rendel. Ő beszélgetni is szerelemből szeret, nemhogy szeretkezni. Mindene a romantika és az összeolvadás. Imádja felcsapni a rózsaszín szemüveget és elveszni a szerelem ködjében. Annyi tréfa van benne, hogy néha igen könnyűvérűnek is tűnhet, mert hát nagyon gyorsan lesznek érzelmei. Szóval ő lehet lefekszik veled az első randin, de csak akkor, ha beléd zúgott már a vacsora alatt. És lehet, hogy két hét múlva mással fekszik le, de akkor ő már abba az új delikvensbe szerelmes. Viszont az, hogy érzelmek nélkül szexeljen, na az elképzelhetetlen nála.

Rák

A második helyezett a Rák. Szintén igen érzelmes jegy, aki összekapcsolja a hálószobát a szerelemmel. Annyira nem romantika mániás, mint a Halak, de azért ő se veti meg a rózsaszín mámort. Abszolút nem az a típus, aki fűvel-fával szeretne lenni, legfeljebb akkor, ha nagyon ki van billenve lelkileg. Olyankor előállhat egy olyan szituáció, hogy éjszakai pillangóként mindenhol némi gondoskodást keres, de ez egy végtelenül természetellenes szituáció és vegyük észre, hogy olyankor baj van. Egy érzelmileg kiegyensúlyozott Rák összeolvadni és összebútorozni szeret a szerelmével a Rák barlangjában.

Magasan ők a legvadabb csillagjegyek az ágyban

Oroszlán

És végül, de nem utolsó sorban: az Oroszlán. Nem gondolnánk róla, hogy ilyen mély érzésű, pedig bizony az uralkodó külső mögött egy igen sebezhető szív van. Abszolút lojális és hűséges tud lenni, ha már egyszer elkötelezte magát, igazi hősszerelmes típus, aki nem kacsintgat félre. Viszont pont ezért figyeljünk arra, hogy még csak a látszata se legyen meg, hogy mi esetleg elmászkálunk, mert azt sose fogja megbocsátani. Sokkal kisebb az önbizalma annál, mint amit mutat, így figyeljünk rá, mint a hímestojásra.

Itt megint fontos elmondani, hogy általában ne a Napjegyet azaz a horoszkópot vizsgáljuk meg, hiszen azt tanulni jött a lélek, az Aszcendens, a Hold jegye, vagy a Vénuszé már sokkal árulkodóbb lesz arról, hogy hogyan is állunk a szexualitás témájához.

Még több asztrológia:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói