Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Rendszeresen követheted a GLAMOUR oldalán, hogy mire számíthatsz a kínai asztrológia szerint. Vajon mit hoz nekünk a január Hajmási-Demeter Csilla asztológus, coach szerint?

A kínai horoszkóp szerint jó hónap 2023 januárja
A kínai horoszkóp szerint jó hónap 2023 januárja
Fotó: Shutterstock

Megérkezett a Víz-Bivaly hava: a Sárkány nem sodródik tovább, a Kígyó kiemelkedik a többiek közül, a Ló hátráltatva érzi magát, a Kecske csónakba ül és eldobja az evezőket, a Kakas becsületes lesz, a Kutya az elmúláson mereng, a Disznó spirituális, a Patkány sikereinek gátja kizárólag lustasága lesz. Nézzük csak részletesen, mire számíthatnak az év elején a csillagjegyek a kínai asztrológia szerint! Szerencsére úgy tűnik, jól indul az év, és ez jó ómenként hathat.

HIRDETÉS

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, de lesz egy kis stabil talaj a lábad alatt. Ha most jól teszed le az alapokat, februártól stabilabban tudsz majd elindulni a fejlődés útján. Elfogadóbb és nyugodtabb leszel, mint általában, látogasd meg szeretteidet többször ebben a hónapban. Használd a januárt az előző év összegzésére, tervezésre, lépések meghatározására ahhoz, hogy februárban újult erővel indulhass el a növekedés, fejlődés útján!

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, de a növekedéshez remek alapot kapsz. Olyan leszel, mint gazdag szántóföldön a kis virág, ami földet és vizet is kap eleget. Egyedül a napfény hiányzik majd, ami miatt a kitartásod gyengébb lesz, hosszú távú dolgokra nem lesz energiád. Még pihenj januárban, összegezd az előző év eredményeit és engedd el, ami már nem szolgálja fejlődésed. Aztán tervezd meg az alapokat, határozd meg a célokat, bontsd őket részcélokra és lépésekre, majd februárban indulj teljes erővel a fejlődés felé!

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Januárban előfordulhat, hogy nem érzed jól magad, nem vagy boldog az otthonodban, párkapcsolatodban vagy a munkahelyeden: stresszes lehetsz vagy elégedetlen érzésed lehet. Például azt érezheted, hogy olyan munkát végzel, amit nem is igazán szeretsz, csak azért teszed, hogy pénzhez juthass általa. Lehet egy enyhe káosz körülötted. Ne add el a lelked, ne sodródj tovább! Vállald fel azokat a dolgokat, amiket nem szeretsz, állj ki magadért! Ha választanod kell két dolog, életterület között, tudnod kell, hogy a másik terület leépül. Mégis a feladatod ezúttal nem a döntés, kilépés vagy szakítás, csak az, hogy állj ki magadért, ne sodródj tovább, mondd el, hogyha valamivel nem értesz egyet!

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Januárban ki fogsz tudni emelkedni a tömegből a szép munkád által, mert letettél valamit az asztalra. Fontos fogalmaid lesznek a becsület, korrektség, önzetlenség, hűség, igazság, a szabályok betartása. Döntéshelyzetek érkezhetnek, dönts tisztességgel, légy te a tanítómester a tisztesség és becsület területén! Az elhatározás erejével ha kitartasz, előrehaladásod garantált ebben a hónapban!

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Előre nem látható akadályok érkezhetnek az életedbe, a folytatáshoz szükséges információ pedig késik. Érezheted azt, hogy hátráltatnak, mintha el lennél átkozva, nem tudsz haladni az utadon. Ha így éreznél, tudnod kell, hogy ez annak a következménye, amit valamikor te tettél mással, visszatért hozzád egy régi „átkod”. Ha felfedezed, hogy az átkod fog, akkor mostantól óvatosan osztogasd, mert bizony időről-időre könnyen visszatérhet hozzád. Az energia magas szintjén ez az az időszak, amikor felmerülhetnek benned spirituális tanulmányok, gyógyító tevékenység tanulása, melynek során könnyen találkozhatsz a guruddal, aki továbbsegít téged a következő fejlődési lépcsődre. Hogyha van valamilyen betegséged ebben az időszakban, a gyógyuláshoz ezúttal spirituális oldalról érkezhet a legjobb megoldás, alternatív gyógymód. Érdemes tehát kifejezetten spirituális értelemben segítséget kérni, vizualizálni a jót, ezáltal bevonzani.

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Mindent alaposan megtervezel januárban, mégis máshogy alakul majd. Meg kell tanulnod januárban elengedni a gyeplőt és hagynod kell magadat vezetni, mert a dolgok jól alakulnak majd. Ha így teszel, olyan megoldások születhetnek, melyeket elképzelni sem tudtál volna. Alacsony szinten ez bizonytalanságérzettel párosul, félelemérzettel a 'mi van ha' érzetével, magas szinten változási lehetőséggel. Tudnod kell, hogy az élet vezetni fog. Ülj be a csónakba és dobd el az evezőket, mert olyan csodás véletlenek érkezhetnek, melyeket tervezni sem tudtál volna jobban! Ha pedig érkezik a megoldás, akkor kapd el és ragaszkodj hozzá. Kicsit lassúbb, komótosabb lehet a gondolkodásod januárban, bármit teszel is, a biztonságra fogsz törekedni.

Egyik oldalról valami letűnik és egy másik kezdődik, hangsúlyosan érdekelhet az elmúlás gondolata. Ez pedig arra fog késztetni, hogy kutasd a végső igazságot, aminek a legmagasabb szintje a meditáció. Tehát ha még nem teszed, kezdj el meditálni, a legtöbb kérdésedre azáltal fogsz választ kapni. Kellemetlen, mentális nyomás lehet rajtad, amin csak az igazság segít. Bár hajlamos leszel kisebb hazugságokat bevetni azért, hogy kivágd magad bizonyos helyzetekből, ne tedd! Mondd meg az igazat, az igazság szabaddá tesz!

Érezheted azt, hogy nem tudod bizonyítani az igazadat, egyedül vagy vele, és nem találod a megoldást, senki nem ért meg… Ehhez társulhat egy olyan érzés, hogy a körülmények áldozata vagy. Fizetned kell a múlt hibáiért. De tudod hogy van választási lehetőséged, választhatsz akár új állást, de fontos, hogy ne hazudj magadnak! Belemehetsz olyan szituációkba, amikor nincs se segítséged, se befolyásod és megvédeni sem tudod magad, nem tudod kifejezni gondolataidat. Ne tedd! Figyelj oda jobban januárban arra, hogy mibe és hogyan mész bele.

Gondolkodj pozitívan, erősítsd az önbizalmadat, kerüld azokat a helyzeteket, ahol a másik fél nyilvánvalóan erősebb, kérj másoktól segítséget, dolgozz csapatban, mert együtt erősebbek vagytok, és meditálj!

Ilyen lesz 2023 az asztrológia szerint

Ilyen lesz 2023 az asztrológia szerint

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, de támogatni fognak az energiák, bármibe is kezdesz. Ez egy szerencsés hónap lesz, nagy baj nem történhet. Most megtapasztalhatod saját energiád befogadó minőségét, kicsit csendesebb, nyugodtabb, elfogadóbb, befogadóbb leszel, mint általában. Rád is vonatkozik a pihenés, a 2022-es év átgondolása, összegzése, majd azon dolgok elengedése, melyek már nem szolgálják fejlődésedet.

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Januárban olyan döntéshelyzetek elé kerülhetsz, amihez jó vezetői képességeidre lesz szükség. Gyakorold az önzetlenséget és becsületet, akkor jó döntést hozol! Lehetőséged lesz kiemelkedni azon a területen ami érdekel, csak tartsd be a tisztesség és korrektség elveit! Ha kiállsz az igazság mellett, szépen előre fogsz tudni haladni céljaidban. Fontos betartanod a szabályokat, mert azok áthágásából származhatnak problémáid januárban.

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

A januárral a kínai asztrológiában a téli évszak zárul le, ezután egy új dolog érkezik az életedbe. Kicsit komótosabb lehetsz, biztonságra fogsz törekedni. Gondolataid nagy része az elmúláson mereng majd, a halálon és azon, ami utána van. Ha sorozatnéző vagy, nem várod majd a végét, hiszen még az is a véget érésre, az elmúlásra, az azzal kapcsolatos lelki fájdalomra emlékeztet.

Ha még nem meditálsz, itt az ideje elkezdened, hiszen olyan válaszokat kaphatsz általa, melyeket sehol máshol nem találsz meg. Mentális nyomás nehezedhet rád, a „mi van ha?” gondolata. Ez a gondolat motivál abban, hogy az igazságot keresd. Eközben pedig arra figyelj, hogy ne csúsztass csak azért, hogy megússz egy helyzetet. Januárban mindig az igazat mondd, mert az igazság szabaddá tesz. Illetve nagyon fontos, hogy magadnak se hazudj, az igazat gondold. Ha nem így teszel, a nyomás még nagyobb lehet rajtad…

Lesz valaki, akit semmiképpen sem szeretnél megbántani, ezért vele kapcsolatban hajlamos lehetsz a csúsztatásra, hárításra. Ha az energia magas szintjét éled meg, ő lesz az, aki által kapcsolatba kerülsz magaddal, az önismereteddel, a meditációval, ő lesz az, akinek mindenképpen igazat kell mondanod. Lehet, hogy kicsit egyedül érzed majd magad, magányosnak, azt érzed, hogy téged senki sem ért meg. Fejleszd az önbizalmad, maradj pozitív és merj segítséget kérni. Sokan lesznek körülötted, akik segíteni tudnak.

Figyelj arra, hogy ne menj bele olyan szituációkba, ahol nincs segítséged és egyértelműen erősebb a másik, mert ezúttal vesztesként kerülhetsz ki a csatából.

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Spirituális, érzelmes, bölcs, elmélyült és intuitív leszel januárban. Érdekelni fog az asztrológia, és egyfolytában beszélsz majd erről meg arról. Figyelj arra hogy ez ne menjen át üres fecsegésbe. A mozgás, utazás jót tesz neked, ha költöznél, itt van az ideje! Ha teheted, munkádban is végezd annak mozgalmasabb részét januárban.

Éves horoszkóp 2023: végre javulnak a dolgok, de azért oda kell tenni magunkat

Éves horoszkóp 2023: végre javulnak a dolgok, de azért oda kell tenni magunkat

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Kiegyensúlyozott és nyugodt január várd rád, nehezen lehet majd kibillenteni az egyensúlyodból. Spiritualitás, bölcsesség, elmélyülés, intuíció lesznek a vezérszavaid. Lehetsz kicsit lustább is, lelassulhatsz kicsit Ha így lenne tudd, hogy sikereid egyetlen gátja saját lustaságod lesz, rázd hát fel magad a punnyadásból! Határozd el, hogy megcsinálod magadért, azért hogy magadnak jót tegyél, mert szereted magad. Ha ez sikerül, emberfeletti képességeid lesznek.

Ha teheted, a munkádnak azt a részét végezd januárban, ami mozgással jár, így könnyebb lesz felrázni magad. Ne vedd garantáltnak az életedben a dolgokat, mozdulj meg, tegyél értük! Előfordulhat hogy januárban érkezik egy párkapcsolat még akkor is, hogyha már van kapcsolatod. Kreatív ötleteid mellé a végrehajtó erő is megérkezik, valósítsd hát meg az ötleteidet!

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Ez a hónap ajándékba érkezik, nem lesz különösebb problémád. Aminek nagy az esélye az az, hogy kicsit lelassulsz, ellustulsz, legszívesebben otthon maradnál. Visszahúzódsz a háttérbe és nehezen döntesz majd, folyton tapsra vársz. Ha viszont erőt veszel magadon és elindulsz, sikerek várnak rád. Elfogadó és gondoskodó leszel környezeteddel, a tenyereden hordod majd szeretteidet.

Szeretettel: CSILL coach & kínai asztrológus

Mit hoz neked 2023 a kínai asztrológia szerint?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Tényleg szükség volt belerúgni egy kutyába? Ezrek háborodtak fel a Sárkányok háza új évadán

Tényleg szükség volt belerúgni egy kutyába? Ezrek háborodtak fel a Sárkányok háza új évadán

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)