Kínai asztrológia: ha fókuszált maradsz februárban, nem marad el a jutalmad

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amit most megalapozol, annak később élvezni fogod minden előnyét, sikerét, eredményét. Kapcsolataidban legyél őszinte és kedves, a munkában pedig tartsd a szemedet a célon. Segítünk, hogyan hozhatod ki a februárból a legtöbbet a kínai asztrológia szerint.

Ha fókuszált maradsz februárban, a kínai asztrológia szerint nem marad el a jutalmad
A február csodákat hoz, és megalapozza későbbi sikereinket a kínai asztrológia szerint
Fotó: Profimedia

Megkezdődött a Nyúl éve, mely titokzatos dolgokat hoz - jobban tesszük hát, ha lassan, óvatosan lépkednünk, és maximális rugalmassággal, nyitott várakozással fogadjuk mindazt, ami érkezik, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle. Februárban a Nyúl mellé a Tigris szegődik, aki hagyja el a csónakunkat, még marad egy hónapig, így az utolsó pillanatban megmutatja makacs, kitartó erejét és inkább megtörő, mint alkalmazkodó mivoltát.

A február azonban finom átmenet lesz a Tigris évéből a Nyúl évbe. Szép lassan indulunk el az erő, a versengés és a makacsság irányából a rugalmasság, a nyitottság és kompromisszumkészség irányába, amit a Nyúl éve hoz. Továbbra is erős lesz célorientáltságunk, és ha törik, ha szakad, mi rendíthetetlenül célunkért fogunk munkálkodni. Törekedjünk a stabilitásra, a biztonság megtalálására, mert ez most kulcskérdés lesz, hiszen csak erős alapokra lehet erős várat építeni. Biztonságot ad a szeretteinkkel való együttlét, a családi kapcsolataink megerősítése, felelevenítése, az ölelések, érintések. Gondoskodjunk egymásról, étkezzünk egészségesen, rendszeresen meditáljunk vagy figyeljük légzésünket, erősítsük izomzatunkat, vagy járjunk masszőrhöz. Bármelyik tevékenységet is választjuk, az erősíteni fogja stabilitásunkat.

Milyen hónapra számíthatsz?

A Nyúl diplomáciája mellé megérkezik a Tigris ereje és elszántsága, ők ketten pedig együtt a legjobbak a növekedésben: a Tigris erős és kitartó, a Nyúl pedig rugalmas és kompromisszumkész, ráadásul mindkettő célorientált, így hát nagyon jól kiegészítik egymást a céljaink eléréséhez. Ha megvan a célunk (márpedig most legyen), induljunk el a megvalósításával februártól, fektessünk bele sok energiát, mert ha jól csináljuk, most igazán megtérül! A növekedésben viszont legyünk megfontoltak, erős alapokat fektessünk le, különben kártyavárként borulhat össze az, amit felépítettünk. Ha tisztességesek maradunk és alaposak, növekedni fogunk abban, ami érdekel. Ha eddig még nem találtunk célt, akkor most már igyekezzünk, és az elhatározás erejét használva köteleződjünk el egy cél mellett, mert ennek hiányában csak szétszakad érdeklődésünk és csak kapkodni fogjuk fejünket, miközben sehova sem fogunk tudni haladni. Személyiségünk nagyon aktív lesz februárban. Megnyilvánulhat mindez úgy, hogy nem szívesen üldögélünk otthon, de úgy is, hogy folyton gondolkodunk valamin. Kicsit álmodozók is lehetünk, egyfolytában új ötleteken agyalunk, jegyezzük fel ezeket, mert jövő újító ötleteink is lehetnek!

Februárban tarts ki az elveid mellett, és ne köss kompromisszumot abban, ami fontos számodra, mindazonáltal használd rugalmas oldaladat is céljaid eléréséhez, úgy előbbre jutsz! Engedd meg, hogy a hozzád közelebb álló, kevésbé elszánt személyiségek beállhassanak őszinte egyenességed, kitartásod és szívósságod árnyékába, karold fel őket! Többet utazhatunk, nagy változások is jöhetnek. De ha tehetjük, most inkább arra helyezzük a hangsúlyt, hogy elinduljunk, és haladjunk a célunk felé.

Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

Nagyon könnyen együtt tudunk majd érezni a környezetünkkel, szinte magunkénak érezzük majd a hozzánk közel állók problémáit. Érzelem vezérelt hónapunk lehet, melyben mindent megteszünk majd a számunkra fontos emberekért. Előtörhet belőlünk egy érzés, hogy boldogabbak szeretnénk lenni. A kulcs a másokról való gondoskodás és mások megsegítése lesz, ez adja majd boldogságunkat.

Figyeljünk kommunikációnkra, mert ha nem jól kommunikálunk, csalódhatunk a másikban, elárulva érezhetjük magunkat, melynek következményeképpen előfeltevéseket gyárthatunk, miért is bánt minket a másik. Ezeket aztán szépen felerősítve élhetjük meg. Eltervezünk dolgokat, amit a másik utolsó pillanatban felrúg, mert nem is az volt megbeszélve. Törekedjünk tehát a tiszta és egyértelmű kommunikációra.

A munkában a fókusz számít majd

Nagyon kreatívak leszünk, csak úgy dőlnek belőlünk az ötletek, de ha nem tartjuk szem előtt a célt, nem fogjuk tudni tartani a fókuszt. Időről-időre nézzünk rá, hogy még mindig célunk felé tartunk-e. Elveinkhez hűek leszünk, de az elismerésért könnyen feladjuk azokat, mert meg akarunk majd felelni az elvárásoknak. Ha észrevesszük ezt magunkon, jusson eszünkbe, hogy a leginkább magunknak kell megfelelnünk. Legyünk tisztességesek és korrektek, maradjunk becsületesek. Ha megfelelő kreatív ötlettel találjuk szemben magunkat, gyorsan és könnyen fogunk tudni dönteni mellette. Legszívesebben egyedül dolgoznánk februárban, valójában azonban szükségünk lesz a csapatra, a támogatásukra. Törekedjünk arra, hogy munkatársainkban ne a versenytársat lássuk, sokkal inkább a csapattársat, aki segít nekünk abban, hogy munkánkat jól végezhessük. Mivel nagyon társaságkedvelők és oldottak leszünk, leginkább azokon a területeken lesz sikerünk, ahol kapcsolatokat kell építeni.

Kapcsolatainkban az őszinteség dominál

A szinglik mágnesként vonzzák majd a potenciális jelölteket, bőven lesz lehetőségük választani. Ráadásul az ismerkedés is könnyen megy ebben a hónapban, és rengeteg új arc lesz körülöttük. Ez persze nem jelenti azt, hogy hosszú távú lesz a választott kapcsolat, az már egyedül rajtunk múlik.

Februárban sokszorosára nő kapcsolataink fontossága, a család, a párkapcsolatunk, foglalkozzunk többet tehát szeretteinkkel, és tartózkodjunk társaságunkban, ők fognak tudni igazán feltölteni bennünket. Visszafogottak leszünk, de nagyon fogunk kötődni a párunkhoz. Érzéseinket illetőleg viszont nem leszünk túl közlékenyek, próbáljuk meg tehát inkább kisebb ajándékokkal kifejezni a másik felé érzéseinket. Ennek ellenére mondjuk ki, ha szeretnénk valamit, mert az egyenes beszédből fogjuk érteni egymást.

Mozgalmas lesz az életünk, szívesen leszünk a középpontban, és törekedni fogunk az elismerésre. Nyitottak leszünk, szívesen beszélgetünk és megyünk társaságba, lehet tehát jó kis csapatépítőket szervezni februárban, vagy legalább ebédeljünk, kávézzunk együtt.

Éves kínai asztrológia: Olvasd el, mit ígér a Nyúl éve hónapokra bontva

Éves kínai asztrológia: Olvasd el, mit ígér a Nyúl éve hónapokra bontva

Lehetőségeink lesznek, de éljünk is velük!

Ha problémába ütközünk vagy elakadunk, nézzünk rá az eseményekről egy másik nézőpontból, a legkönnyebb ezúttal a dolgok felülről való szemlélése lesz, így könnyen megtaláljuk majd a megoldást. Ha nem megy ez nekünk, kérjünk bátran segítséget! Ha problémába ütközünk, vagy megakadunk az utunkon, ezúttal társunk vagy az ismeretlenek segítségét kérve kapunk támogatást. Mondjuk el tehát mindenképp párunknak vagy akár a vonaton utazva a mellettünk ülőnek a problémánkat, mert a legkönnyebben így érkezhet a segítség.

Nehézségek lesznek, azonban megoldások is

Könnyen meggyűlhet a bajunk a szabályokkal, ezekre legyünk tudatosak, és ne lépjük át a határokat. Figyeljünk a szabálysértésekre is, hiszen hirtelen és féktelen oldalunk előtérbe kerül. Nehezen fogjuk tudni „behúzni a kéziféket”, legyünk tehát óvatosak és tudatosak ebben.

Makacsság, konokság, fafejűség lehet rajtunk úrrá. Ha befeszülünk, vonuljunk félre, vegyünk néhány nagy levegőt lassan be és ki, és számoljunk el 10-ig, mielőtt fejjel futunk a falnak. Egyébként pedig naponta rendszeresen figyeljük légzésünket 2-3 percig, ez segíteni fog az ilyen helyzetek elkerülésében. Pénzügyeinkben legyünk óvatosak. Ha az anyagiakról van szó, jobban tesszük, ha büszkeségünket picit a háttérben hagyjuk, és segítséget kérünk a hozzánk közelebb állóktól.

Havi horoszkóp: Vajon hogy alakul a Valentin-napod?

Havi horoszkóp: Vajon hogy alakul a Valentin-napod?

Mindenki felé erős segítségadással fordulunk majd, arra figyeljünk csak, hogy ezt az odafordulást ne várjuk vissza, ellenkező esetben csalódni fogunk. Ebből a szempontból nagyon törékenyek és érzékenyek leszünk. Ha ilyen helyzetben találjuk magunkat, hogy cserébe ugyanazt várjuk, arról valamilyen helytelen szokásunk vagy gondolatmenetünk tehet. Vizsgáljuk meg tehát magunkban, hogy pontosan mit érzünk akkor, amikor cserébe szeretnénk visszakapni a törődést, odafigyelést, és miért okoz problémát bennünk az, ha nem kapjuk vissza. Ha így érzünk, tudnunk kell, hogy a szeretetünk nem őszinte, hanem feltételekhez kötött.

Ehhez kapcsolódóan diskurzus is játszódhat a fejünkben előfeltevésekkel, hogy ki, milyen módon szeretne ártani nekünk. Olyannyira is elfajulhat ez, hogy már-már üldözési mániánk lehet. Nagyon fontos, hogy ha észrevesszük, minél előbb csípjük fülön ezt a gondolatmenetet, mert minél tovább hagyjuk szólni, annál nehezebb lesz kilépnünk belőle.

Merülj el az asztrológiában:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Fogyni szeretnél? Akkor ez a tökéletes vacsora a szakértő szerint

Fogyni szeretnél? Akkor ez a tökéletes vacsora a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Arcápolási rutin pasiknak: mutatjuk mit és hogyan csinálj lépésről lépésre (x)

Arcápolási rutin pasiknak: mutatjuk mit és hogyan csinálj lépésről lépésre (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)