Itt a Tűz-Kecske hónapja, a kínai horoszkóp szerint végre jó időszak következik

2022. július 12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérte összeszorítanod a fogad és kitartanod a nehezebb időkben, most ugyanis végre fellélegezhetsz - a kínai horoszkóp szerint elkezdődött a Tűz-Kecske hónapja, ami csak jót jelent.

A Tűz_kecske hónapja ideális csapatépítésre, felhőtlen együttlétre a kollégákkal. Használd ki!
A Tűz-Kecske hónapja ideális csapatépítésre, felhőtlen együttlétre a kollégákkal. Használd ki!
Fotó: GLAMOUR

Itt van a csapatépítés és a közös élmények ideje! A Tűz-Kecske hónap a nyár utolsó előtti hónapja. Júliusban a Tigris mellé a Kecske ül be a csónakba. A nyár lobogó lángja kicsit enyhülni kényszerül, nyugodtabb vizekre evezünk.

Ezúttal nem tévesztjük el az irányt, egyenesen haladunk célunk felé, mutatva az utat másoknak és bölcsen hallgatva a megérzéseinkre. Bátorítjuk és biztatjuk egymást az úton, és ha elsőre nem sikerül elérnünk, amit akartunk, arra késztetjük egymást, lépjünk ki a komfortzónánkból, hogy újra nekifuthassunk feladatainknak.

A tervezés ideje

Júliusban támogató energiák érkeznek: bármibe is kezdünk, bármit is folytassunk, megkapjuk hozzá a támogatást, legfőképpen a munka területén.

Ezúttal nehezen viseljük a körülöttünk lévő esetleges felfordulást, rendetlenséget, ugyanakkor előfordulhat, hogy nehezen találjuk meg a módszert a dolgok rendbetételéhez. Tervezzük meg tehát, gondoljuk át célunkat, hogy honnan indulunk és hova tartunk. Késztetést érzünk majd arra, hogy utat mutassunk, hogy vezessünk másokat.

A júniusi lobogás, bulizás után kissé komolyabbak, konzervatívabbak, távolságtartóbbak leszünk. Ezúttal kerülni fogjuk a feltünést, de a baráti összejövetelek fontosak lesznek, összekovácsolnak és feltöltenek bennünket.

Mire számíthatunk a munkában?

Júliusban nem toljuk magunkat a középpontba, figyelnünk kell tehát arra, ki az, aki a háttérben megbújva szépen végzi a munkáját, mert igazi kincset tartogathat. Előfordulhat, hogy nem leszünk tisztában saját képességeinkkel egy adott dologban, és szükségünk lesz valakire, aki előbányássza belőlünk. Biztatnunk, bátorítanunk, dicsérnünk kell tehát egymást.

Annak ellenére, hogy nem lesz szükségünk tényleges segítségre, jó lesz tudnunk, hogy valaki ott áll mögöttünk és támogat a dolgainkban, segít racionalizálni a terveinket, és segít abban, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat.

A július támogatja a csapatépítést - ha tehetjük, menjünk ki együtt kávézni, kicsit beszélgetni.

Nehezünkre esik majd tanulni a hibáinkból - ha valami elsőre nem sikerül, hajlamosak leszünk feladni és abbahagyni, így nem adjuk meg magunknak az esélyt arra, hogy tanulhassunk a hibánkból. De a bölcsek nem adják fel elsőre júliusban, így könnyen sikerre viszik hosszú távon.

Ezúttal nehezen nyitunk az új dolgok felé, az alkalmazkodás is nehezebben megy majd, így tehát – amennyiben van rá lehetőségünk - ne most változtassunk dolgainkon, ne most kezdeményezzünk. Ez most a dolgok elméleti lefuttatásának, intellektuális végiggondolásának az ideje.

Jól forog az agyunk, logikusan gondolkodunk majd, és nehéz lesz megvezetnünk egymást. Inkább ne is próbálkozzunk ezzel, öntsünk tiszta vizet a pohárba. Ezúttal a tartós megoldásokra törekszünk, le fogunk menni a probléma gyökeréig, és sikerül alaposan kielemeznünk a dolgainkat.

Arra kell csak figyelnünk, hogy ne legyünk túl türelmetlenek, ha egészen a dolgok részleteibe kell belemélyednünk. A komoly döntéseket azonban ne most hozzuk meg, mert nehezünkre eshet, sokat rágódhatunk rajta. Szívünk szerint csak azzal foglalkozunk majd, amiben hiszünk, ez viszont lehet csapda, mert nem biztos hogy amiben hiszünk, az az aktuálisan nyerő.

Aki júliusban új helyen kezd, jól jár, hiszen szívesen tanítjuk majd és segítjük egymást az elindulásban. Sok együttérző kolléga lesz körülöttünk, könnyen egymásra hangolódunk majd, így könnyű lesz a beilleszkedés.

A kapcsolataink végre harmonikusak lesznek

Júliusban képesek leszünk kedvességet és melegséget árasztani azoknak, akiknek szükségük lesz rá. Érzékenyebbek leszünk, mint általában, a körülöttünk lévő történéseket lereagáljuk majd magunkban és előfordulhat, hogy rágódni kezdünk korábbi döntéseinken. Ha ez így lenne, tudatosítsuk magunkban, és bízzunk abban, hogy jól döntöttünk, a dolgok nem véletlenül történnek.

Lehet egy tendenciánk arra, hogy érzéseinket, indulatainkat magunkba fojtsuk és tűrjünk… Ennek a vége pedig könnyen az lehet, hogy amikor az utolsó csepp bekerül a pohárba, kiborul minden, és fékezhetetlenül tombolunk majd mindenki meglepetésére. Olyan döntéseket is hozhatunk indulataink közepette, amit később megbánhatunk. Ne várjuk meg tehát, míg megtelik a pohár, mondjuk el azonnal, ha valamivel nem értünk egyet, tisztázzuk egymással még időben.

Ismeretlen társaságban ezúttal nehezünkre eshet feloldódni, de azért nem lesz lehetetlen - ahogy kicsit körülnézünk és oldottabbnak érezzük a hangulatot, sikerül majd túllépnünk komfortzónánkon. Kapcsolatainkban hűségesek, figyelmesek, alkalmazkodók, odaadók és érzékenyek leszünk, kevesebbet veszekszünk majd, ugyanakkor valahogy nehezen beszélünk majd érzéseinkről.

Tudatosan oda kell figyelnünk arra, hogy ne vállaljunk többet a számunkra komfortosnál, és ne hagyjuk megtelni a poharat. Szívesen töltünk időt a családunkkal, kicsit mindenbe belefolyunk majd, mindenről tudni szeretnénk, szívesen beszélgetünk egymással. Önzetlenül, gondoskodón fordulunk szeretteinkhez, elfogadók és visszafogottak leszünk.

Látogassuk meg idősebb rokonainkat, szüleinket, nagyszüleinket, ezúttal még jobban élvezhetjük társaságukat. A nők beszélgessenek többet édesanyjukkal, ennek most van leginkább itt az ideje. Éreztessük szeretteinkkel, barátainkkal, az emberekkel, hogy szükség van rájuk, így tudjuk támogatni és emelni egymást ebben a hónapban. Júliusban fontos lesz, hogy legyenek közös céljaink, elveink. Szeretteinkkel, barátainkkal legyenek közös élményeink, közös pontjaink, szervezzünk ilyen találkozókat, ezek összekovácsolnak bennünket.

Segítő energiákból nem lesz hiány

Ez a hónap megerősíti szociális érzékünket. Ezúttal lesz lehetőségünk segíteni másokon, támogatni a rászorulókat, ebben támogat majd érzékenységünk és elfogadó hozzáállásunk. Ha segítségre van szükségünk, minél több embernek mondjuk el, hamarosan érkezni fog a segítség, a hónapban sok a segítő energia. Szívesen utazunk, ismerkedünk, tegyünk tehát eleget ennek az energiának és induljunk el, pihenjünk, kapcsolódjunk ki! Nagyon jól fog működni az intuíciónk. Figyelni fogunk a jelekre, sugallatokra, megérzésekre, ezáltal jutunk majd el a megfelelő megoldásokhoz. Júliusban az lesz a dolgunk, hogy a bennünk lévő spiritualitást be tudjuk építeni a hétköznapjainkba. Figyelnünk kell azonban arra, hogy ne rugaszkodjunk el túlságosan a valóságtól. Ha még nem tesszük, kezdjük el a légzésfigyelést, meditációt beépíteni a mindennapokba.

Nincs nehézség megoldás nélkül

Ebben a hónapban annyira érzékenyek lehetünk, hogy este nehezünkre eshet elaludni, gondolatainkat elcsitítani, a döntéseinken való rágódást kizárni. Ha ebben a helyzetben találnánk magunkat, igyunk esténként citromfű teát, cseppentsünk párnánkra néhány csepp tiszta levendula illóolajat, így könnyebben elcsitulnak majd gondolataink, és álomba szenderülünk.

Lehet egy tendenciánk arra, hogy mindenünket feláldozzuk a másikért. Figyelnünk kell magunkra és biztassuk egymást arra, hogy ne szorítsuk háttérbe saját szükségleteinket, kedvezzünk magunknak is, tartsunk énidőt. Ez a hónap változékony hangulatot hozhat, a változékony csúcsok amplitúdójának csökkentésében segít a meditáció vagy légzésfigyelés. A szabályok között komfortosan érezzük majd magunkat. Legyünk tudatosak arra, hogy ne függjünk túlságosan a szabályoktól, ellenkező esetben nehezünkre eshet majd, ha változtatni kell a haladási irányban.

Szerző: Csill

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

glamour plusz ikon A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)