Itt a Fém-Kutya hónapja, ami pozitív energiát hoz a kínai horoszkóp szerint

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mostantól rendszeresen követheted a GLAMOUR oldalán azt is, mire számíthatsz a kínai horoszkóp szerint. Megérkezett a Fém-Kutya hónapja, amikor aktív energiák érkeznek – legyen célunk, ami felé haladhatunk!

A kínai horoszkóp szerint októberben válasszunk egy célt, ami felé haladhatunk | Fotó: FreshSplash
A kínai horoszkóp szerint októberben válasszunk egy célt, ami felé haladhatunk | Fotó: FreshSplash
Fotó: Gettyimages.com

Októberben csónakunkba a Tigris mellé a Kutya ül. Rengeteg erőt kapunk ebben a hónapban a felmerülő nehézségekhez a kínai horoszkóp szerint. Segíteni fog különleges érzékelésünk, mellyel ezúttal lehetőségünk lesz a látható világ mögé látnunk: érezni fogjuk az egészet, felülről látunk rá dolgainkra, ugyanakkor tisztában leszünk a mélyben munkálkodó, visszafogó, gátoló erőkkel is. Ez a különleges érzékelés minden gondon átsegíthet bennünket. Ha nincs célunk, mindenképp válasszunk egyet októberben, hogy óriási erőnket a cél elérésére fordíthassuk, és ne a véletlenszerű kapálózásra.

Mit hoz a Fém-Kutya hónapja?

Cselekvő energiák vesznek körül bennünket, biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk unatkozni. Ugyanakkor arra fogunk törekedni, hogy érzelmi, anyagi biztonságot, stabilitást teremtsünk életünkben. Előtérbe kerül az igazság, becsület, óriási erővel kiállunk majd az elesettekért. Egyik nagy feladatunk az lesz, hogy a meglévőből kihozzuk a legtöbbet.

Októberben nagyon fontos, hogy legyen olyan célunk, amiért harcolhatunk. Annak hiányában óriási erőnkkel saját magunkat és a körülöttünk lévőket is könnyen megsebezhetjük. Ha van célunk, minden akadályt képesek leszünk legyőzni. Könnyen lehet, hogy ebben a hónapban életünkben inkább a küzdelmet látjuk majd, tudatosan kell tehát figyelnünk arra, hogy a kötelességeink mellett tegyünk olyat is, amit szeretünk, amit szívesen teszünk.

Bátran és állhatatosan

Kiállunk egymásért, sokan meríthetnek belőlünk erőt, bár ha ránk terelődik a figyelem, inkább zárkózottak, hallgatagok, titkolózók leszünk. Nagy versenyszellem lesz jellemző ránk, késztetést érzünk majd arra, hogy a legjobbak legyünk. Lehetőségünk lesz kiemelkedni állhatatosságunkkal, tudásunkkal. Hogyha az energiák magas szintjét leszünk képesek megélni, mi lehetünk az Excalibur. Erős akaratúak és bátrak leszünk, és fontos lesz, hogy bátornak is lássanak bennünket.

Csillagjegyek, akikre az életedet is nyugodtan rábízhatod

Csillagjegyek, akikre az életedet is nyugodtan rábízhatod

Munkánkban az egyszerűséget, praktikusságot fogjuk szeretni, lényegretörő lesz gondolkodásunk, bírni fogjuk a gyűrődést lassan, komótosan. Igen hatékonyak és proaktívak leszünk, nagy teljesítményünkkel meghatározó személyisége leszünk a csapatnak. Arra kell csak figyelnünk, hogy túlzott makacsságunk ne legyen gátja kibontakozásunknak. Rengeteg energiánk lesz, inspirálni fogjuk a körülöttünk lévőket, képesek leszünk magunk mellé állítani még azokat is, akik velünk szemben állnak.

A megszokott, precíz dolgokat részesítjük előnyben, az újításokat nem szívesen fogadjuk majd. Fontos lesz, hogy legyen időnk az esetleges új helyzetekkel megbarátkozni, a változás gondolatát legyen időnk elfogadni. Ha meglepetéssel készülünk, mondjuk el a másiknak korábban, mint gondoljuk.

Egy mindenkiért, mindenki egyért

Októberben szeretetünket nehezen fogjuk kifejezni, erre tudatosan figyelnünk kell. Kapcsolatunk bajtársi szövetség lesz, hűek leszünk közös céljainkhoz. Figyeljünk arra, hogy ne áruljuk el a másikat, mert ha megtesszük, ezúttal nehéz lesz a bizalmát visszaszerezni. Tisztességgel fordulunk majd egymás felé, ezúttal nem kell attól tartanunk, hogy párunk félrelép. Kiállunk egymás mellett és megvédjük egymást a bajtól.

Önzetlenek leszünk, mindenünket odaadjuk majd azoknak, akiket szeretünk. Jeligénk az „egy mindenkiért, mindenki egyért” lesz. Ha kell, feláldozzuk magunkat a számunkra fontos emberekért. Fontosak lesznek barátaink, ne hanyagoljuk tehát el őket és ne is sajátítsuk ki a párunkat (mert ha választás elé állítjuk, ezúttal könnyen alulmaradhatunk), hagyjuk, hogy találkozzon a barátaival is.

Fontos lesz a biztonságunk, arra fogunk törekedni, hogy stabilizáljuk az életünket. A biztonságot leginkább az otthonunkból, párkapcsolatunkból fogjuk meríteni. Ha nincs párkapcsolatunk, arra figyeljünk, hogy csupán a biztonság iránti vágyból fakadóan felesleges kapcsolatba ne ugorjunk bele.

Ellentmondást nem tűrő kisugárzás

Kiemelten figyeljünk oda a szabályokra! Gyorshajtásra, engedélyekre, befizetési határidőkre, törvények betartására ahhoz, hogy ne lehessen részünk kellemetlen meglepetésekben.

Nagyon erős pszichikai erőnk lesz. Tiszteletet ébresztünk és tiszteletet parancsolunk. Ellentmondást nem tűrő kisugárzásunk lesz. Olyan energiánk, mellyel megmagyarázhatatlan dolgokat kézben tudunk tartani és irányítani tudjuk őket. Jó megérzéseink és ráérzéseink lesznek. Intuitív csatornánk nagyon aktív lesz.

Mivel nem szívesen változtatunk, hajlamosak leszünk megrekedni. Ragaszkodunk majd a jól megszokott mindennapi rutinjainkhoz. Tudnunk kell azonban, hogy ha valamilyen problémába ütközünk, a megoldás ezúttal a változtatás lesz, hiszen a probléma azért érkezik majd, hogy változtatásra bírjon minket.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Hibáink a sikerünk kovácsai

Előfordulhat, hogy hibáinkat nehezen fogadjuk majd el, mert azokat a gyengeség jeleként fogjuk értelmezni. Fontos tudatosítanunk magunkban, hogy hibáink a sikerünk kovácsai. Lesz egy tendenciánk arra, hogy nagyon maximalisták legyünk, ezzel kiakaszthatjuk környezetünket. Engedjük meg magunknak, hogy az óriási hajtás közepette néha megálljunk és „hibázhassunk”. Meggondolatlanul kimondjuk majd, amit gondolunk, ezért oda kell figyelnünk szavaink erejére, mert ezúttal túl könnyen megbánthatjuk egymást. Ráadásul érzéseinket kevésbé fogjuk tudni kifejezni a másik felé, figyeljünk tehát erre!

Tudatosan vigyáznunk kell erőnkre, hogy ne engedjük elfajulni. Ha különleges érzékeléseink félelemmel töltenek el bennünket, hallgassuk a weben elérhető gayatri mantrát, segíteni fog legyőzni félelmünket. Előfordulhat, hogy az erős energiák hatására többször fájhat a fejünk, próbáljunk meg tehát lazítani, vállainkat, nyakunkat megmozgatni naponta többször. Ha lustaságunk lesz gátja az előrehaladásunknak, tudnunk kell, hogy változtatnunk kell ahhoz, hogy tovább haladhassunk – mozduljunk hát meg! Illetve ha elakadunk, a haladásunk kulcsa az lesz, ha betartjuk a tisztesség elveit.

Októberben előfordulhat, hogy olyat kell tennünk, amit nem akarunk megtenni. Olyan helyzetben találhatjuk magunkat, amit nehéz kezelni és hiába várjuk, a segítség nem fog megérkezni. Ha így történne, tudnunk kell, hogy ezt a feladatot magunknak kell megoldanunk, mert minden erőnk megvan hozzá – sikerülni fog!

Sikeres októbert mindenkinek!

Szeretettel: Csill

Olvass még többet a csillagjegyekről:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown eljegyzése majdnem katasztrófába torkollott

Millie Bobby Brown eljegyzése majdnem katasztrófába torkollott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)