Könnyen túlreagálhatsz dolgokat ma - Egymondatos horoszkóp - október 12. szombat

2019.október.12.

Mivel a Kos jegyében haladó Hold a nap második felében szembenállásba kerül a Mérleg-Marssal, könnyen túlreagálhatsz dolgokat, eseményeket. Lehet, hogy most még meg kívánod őrizni függetlenségedet, és pillanatnyilag úgy érzed, nagyon kevés a valószínűsége annak, hogy férjhez menj, vagy komolyabb kapcsolatot létesíts. Ám ha csak azért egyezel bele a szexbe, mert ezzel akarod megfogni a kiszemelt pasit, nem szabad azt képzelned, hogy ő kizárólag veled szexel, vagy, hogy bármilyen kötelezettséget érez irántad.

Kos (03. 21-04. 20.) Legyél nőiesebb még akkor is, ha nem érzed biztonságosnak, hogy felfedd női oldaladat, ugyanakkor ma meg kell javítanod kapcsolatodat a pároddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem ártana összehozni saját érzelmi szükségleteidet a munkádban jelentkező szükségletekkel, de a nap második felében kerüld a konfliktushelyzeteket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valamit egyszer a fejedbe veszel, akkor nem ismersz akadályt, ha pedig nem tudod legyőzni, hát megkerülöd, viszont mostanában ne számíts tartós kapcsolatra.

Rák (06. 22-07. 22.) A legnagyobb ostobaság lenne részedről, hogy fölhergeld munkaadódat vagy egyik rokonodat, akiben forr a méreg, - inkább higgadtan nézz szembe a problémával.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Talán még te is egyetértesz azzal, hogy a gondolkodás fontosabb és magasabb rendű, mint az ösztönök és a megérzések, ma mégis csak az utóbbiakra hallgatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha az üzleti viszonyok megváltoznak, az ügyfelek késedelmesen fizetnek, akarva-akaratlan függővé válhatsz ügyfeleidtől – ma ők diktálják a feltételeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megbízhatatlan párodnak semmiféle komoly szándékai nincsenek veled kapcsolatban, és faképnél hagyott, örülj neki, ha egyik rokonod igyekszik kiábrándítani.

Csak el ne veszítsd a fejed - Íme a nagy októberi horoszkóp

Csak el ne veszítsd a fejed - Íme a nagy októberi horoszkóp

Skorpió (10. 24-11. 22.) Teszel-veszel, szorgoskodsz, hogy nélkülözhetetlenné tedd magad, de felesleges izgalomra vezethet, ha belevágsz egy tökéletesen ismeretlen feladatba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyik rokonod talán tud egy-két ötletet adni, miként tehetnéd elégedettebbé a párodat, viszont hűtlenséged nem tartozik az aprócska nézeteltérések közé.

Bak (12. 22-01. 20.) Veszekszel, önkényeskedsz, abban a hitben élsz, hogy az ilyen magatartás erőt sugároz, pedig beláthatnád, hogy semmi sincs távolabb az igazságtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindig gondolj arra, hogy amikor ítélkezel mások felett, ők is hajlamosak lesznek arra, hogy abban a pillanatban ítéletednek megfelelően reagáljanak.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem tudsz uralkodni magadon, amikor Glamour-napon beteszed a lábad kedvenc bevásárló központodba – képtelen vagy megőrizni a kontrollt vásárlásaid felett.

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján