Legyél segítőkész, alapos, megbízható - Egymondatos horoszkóp: November 11.

2020.november.11.

A Szűz jegyében lévő Hold a nap első felében a Bak jegyében lévő Plútóval és a Szaturnusszal zár be harmonikus fényszöget: dolgozó nőként bírnod kell a kettős terhelést – a munkaadód felé és a családod felé – mely ellenmondásos igényeket válthat ki. Ha csak arra összpontosítasz, hogy nélkülözhetetlen munkaerő vagy partner legyél, tökéletes háztartást vezess és hasznos legyél környezeted számára, ez még nem teszi a párodat elégedetté. Legyél segítőkész, alapos, megbízható, de lepd meg a párodat néhány szexis ötlettel ahelyett, hogy kizárólag a mindennapi rutintevékenységekkel foglalkoznál. Biztos, hogy nem végzed háztartási robotként vagy kiszolgáló személyzetként, hiszen az esti órákban, amikor a Hold már belép a Mérlegbe, eleganciáddal és ártalmatlan kacérkodásoddal a pasidnál és a társasági életben is jó pontokat szerezhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében rendet teremthetsz magad körül, ami elsősorban a munkahelyedre vonatkozik, később viszont a párkapcsolatod kap nagyobb hangsúlyt.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkád, kitartásod eredményei kezdenek kézzel fogható formát ölteni, a nap második felében viszont erős vágyat érzel, hogy lenyűgözz valakit a munkahelyeden.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A délelőtt alkalmas banki ügyek intézésére, túleshetsz régóta halogatott otthoni teendőiden is, később viszont egy vonzó partner mellett tökéletes társ válhat belőled.

Rák (06. 22-07. 22.) Próbáld megérteni a párodat, ne hibáztasd őt, amiért nem érzi jobban magát a megoldási javaslatodtól, de ne foszd meg magad a családi fészek harmóniájától.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az összpontosításnak köszönhetően sokáig ki tudsz tartani egy adott feladat mellett ahhoz, hogy aranyat csinálj belőle, az este viszont a netes flörtöké.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amennyiben gondjaid adódtak gyermekeddel, a nap folyamán kielégítő megoldások kínálkoznak, a pároddal viszont ne csak vitaminokról és fertőtlenítésről társalogj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha zavar a magány, mutasd meg számító rokonaidnak, hogy téged aztán senki sem rövidíthet meg és töröld a vendéglistádról azokat, akiket nem szívelsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tele van a fejed hasznos információkkal, s élvezed, hogy ismerőseid hozzád fordulnak tanácsért: ha értesüléseket osztasz meg valakivel, ez a bizalom jele nálad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amennyiben új feladat vár rád, térj ki mindenre, az anyagiakra is, igaz, mintegy csak mellékesen - annyit kérj, amennyit érsz – hidd el, ez lesz a legnehezebb!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma megtanulsz olyan részleteket, okokat látni sok mindennapi cselekvésben, amikre legtöbbünk nem figyel fel, de a munkádban ne válj érzéketlen géppé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha észreveszed és orvosolod az ügyfeleknél felmerült hibákat, nélkülözhetetlenné válhatsz számukra, de érzelmeket és pénztárcát egyensúlyba kell hozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod nem egy romantikus típus, ne neheztelj rá, ne sértődj meg, ne érezd elveszettnek magadat este viszont a közös pénzügyek rendezése válik esedékessé.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!