Ma addig harcolsz, ameddig eléred a célod - Egymondatos horoszkóp: Április 3.

2018.április.3.

A mai napon, amikor a Nap a Kosban tartózkodik, a Hold pedig a Skorpióban barátságos fényszöget zár be a Plútóval és együttállásban van a Jupiterrel, addig harcolsz, amíg eléred célodat. Ne csodálkozz, ha egyesek félelemmel vegyített tisztelettel adóznak neked. Ma csak olyan emberekkel vagy hajlandó együttműködni és üzletet kötni, akiket kedvelsz, és akikben megbízol. Mivel a Vénusz a Skorpió jeggyel szemközti Bikában folytatja pályáját, ha nyugtalan vagy féltékeny vagy, szeretkezés után sokkal jobban érzed magad.

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes beiktatnod egy nőgyógyászati kontrollt, vállalkozásodat is átalakíthatod vagy újjászervezheted: most érdemes hitelt kérni, piackutatással foglalkozni.

Bika (04. 21-05. 20.) A Bikában lévő Vénusz és a Skorpió-Hold szembenállása ma arra ösztönöz, hogy minden trükköt bevess annak érdekében, hogy párodat magadénak tudhasd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kizárt, hogy kapcsolataid működőképesek legyenek, ha ellenőrizni próbálsz másokat, de milyen remek lenne ezt a Skorpió-kollégát az ágyadba csalogatni.

Rák (06. 22-07. 22.) Párodnak lehetnek olyan ismerősei és rokonai, akikre féltékeny lehetsz, de bármilyen legyen is a neked nem tetsző személy, nem érdemes hajba kapnotok miatta.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a jövendőbeliddel vesztek vagy kibéreltek egy nagy lakást, az nemcsak kettőtöknek, de még a hamarosan eljövendő gyerekhadnak is elég lesz egy ideig.

Szűz (08. 24-09. 23.) Eleged van a rámenős hímekből, akik rögtön ajánlatot tesznek, de egy zárkózott pasinak a távolságtartó stílusát díjazod, és ha feljön a lakásodra az is rendben van.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha igent mondasz egy üzleti vagy szakmai ajánlatra, alaposan megfialtathatod forintjaidat, de pénzen nem veheted meg személyes vágyaid beteljesülését.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki, akibe bele tudnál szeretni, elfogadja a javaslatodat, hogy megigyatok valamit egy bárban vagy valami zenés szórakozóhelyen, az már fél győzelem.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nem könnyű az átmenet az egyedülléttől a közös munkáig: az ellentétek akkor törhetnek felszínre, amikor a különböző elvárások összeütközésbe kerülnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma bármelyik jobb társaságba betoppanhatsz, és aligha valószínű, hogy ki tudnád kerülni a nagy Ő-vel való találkozást, akivel jó partit jelentetek egymás számára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Főnököd gyanakvó tekintettel méreget, de ha tudod, hogy jó az, amit csinálsz, legyél magabiztos, ne hagyd, hogy valami ürügyet találjon arra, hogy eltaposson.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem is tudod, hogy miért utazol olyan gyakran üzleti ügyben a szeretőddel, csak nézd meg az ékszer- és ruhagyűjteményedet, és mindjárt eszedbe fog jutni.

Ez is érdekelhet

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.