Ma az akadályokkal is könnyen megbirkózol - Egymondatos horoszkóp: szeptember 3. csütörtök

2020.szeptember.3.


A Szűz--Merkúr és a Bak-Szaturnusz jóindulatú fényszöge hagyománytiszteletre, megbízhatóságra, megfontoltságra, felelősségvállalásra ösztönöz. Tevékenységedben törekszel a tökéletességre, de nem vagy igazán elnéző azokkal szemben, akik laza normák szerint élnek. Mivel utálod a tökéletlenséget, írásos és kommunikációs tevékenységedben igyekszel rendkívül alapos lenni. Bár nem szereted magadra vonni mások figyelmét, ha a munkádban hasznossá teszed magad, tekintélyszemélyek, kollégáid, munkaadóid sorban állnak, hogy veled dolgozhassanak. Kitartásod révén most mindent befejezel, amibe csak belefogsz, de a takarékoskodás sem okozhat gondot. Az akadályokkal is könnyen megbirkózol, hiszen tudásod, logikus gondolkodásod és praktikus megoldásaid szavatolják a sikert. Alkalmas időszak ez az időszak speciális ismeretek megszerzésére, de tudatosítsad magadban, hogy nem azért élsz, hogy dolgozz.

Ma az akadályokkal is könnyen megbirkózol - Egymondatos horoszkóp: szeptember 3. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Megbecsült munkaerő lehetsz, ha többet nyújtasz, mint amiért alkalmaznak - többlet erőfeszítéseidért többet kapsz, mint amit a többletmunkád jelent.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha tanulsz, vagy éppen jövedelmezőbbé akarod tenni vállalkozásodat, most olyan partnerrel szövetkezz, akitől sokat tanulhatsz, de akár a közös üzlet is szóba jöhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy sikeres üzletkötésnek vagy beruházásnak van valamilyen titka, akkor ez abban rejlik, hogy megértsd a másik ember érdekeit, így még jól is járhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nélkülözhetetlen partnerré akarsz válni, igyekezz elnyerni a párod bizalmát, de azt is gyakorolnod kell, hogy a pároddal megoszd a valódi igényeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megelégelted azt, hogy aprópénzért dolgozol, ezen biztosan lehet változtatni: keress olyan állást, amely hosszú távú biztonságos megélhetést biztosít.

Szűz (08. 24-09. 23.) Főnöködet és a pasidat is lenyűgözheted hozzáértéseddel, de ahhoz, hogy gyermeket vállalhass, néhány fontos döntést kell meghoznod a kapcsolatodat illetően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Túl szűkösnek érezheted jelenlegi otthonodat, vagy a megvételre kínáltak ára lesz túl borsos, ám ha lakást vásárolsz, próbálj meg félretenni némi vésztartalékot

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fontos megállapodások, szerződések hosszú távon biztosíthatják boldogulásodat, de sikerül felhívnod magadra azok figyelmét is, akiktől jövedelmed függ.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pénz utáni vágy arra ösztökél, hogy konkrét terveket alkoss egy biztonságos pozíció megszerzésére, de álláskereséskor a hosszú távú célokat tartsd szem előtt.

Bak (12. 22-01. 20.) Vegyél részt speciális képzésen, és ha adódik egy biztonságos munkalehetőség, mondj rá igent, mert ezzel sok bizonytalanság forrását szüntetheted meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Manapság nehéz elkerülni az eladósodást, de az adósság ledolgozása megnöveli az üzleti érzékedet, ám ha vannak, akik neked tartoznak, most keresd fel őket.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy közös cél vagy fontos családi esemény megteremtheti a harmonikus magánélet alapjait - párkapcsolatodban is fontos bejelentésre számíthatsz.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban