Ma az anyagi javakból kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket - Egymondatos horoszkóp: augusztus 12. szerda

2020.augusztus.12.

A nap első felében, amikor a Bika jegyében lévő Hold harmonikusan illeszkedik a Bak-Plútóhoz és a Jupiterrel, kiélheted nőiességedet, de üzletasszonyként, anyaként, feleségként is megállod a helyed. Barátnőid ragaszkodnak hozzád, és mivel ismerik tökéletes, de kissé drága ízlésedet, biztos, hogy veled akarnak vásárolgatni. Bika-napon jelentkezz be egy masszázsra a kozmetikusodhoz. A délutáni óráktól, amikor a Hold már az Ikrek jegyében jár, csillogtasd meg humorodat, engedd szabadjára kommunikációs és írói készségedet! Válaszold meg az e-mail üzeneteidet, kommunikálj a pároddal és a rokonokkal, csacsogj a barátnőiddel, a pasidat pedig azzal bűvöld el, hogy nem csak egy dologhoz értesz.

Ma az anyagi javakból kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket - Egymondatos horoszkóp: augusztus 12. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt többet foglalkozol azzal, mennyit költesz, mint azzal, hogy mennyit keresel, később viszont mindenről tudni akarsz, s rokonaid mindenről informálnak is.

Bika (04. 21-05. 20.) Lám, ha megadod a testednek, ami jár neki, talán még a pénz is megsokszorozódik a kezedben - az anyagi javakból kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Délelőtt elégedj meg a háttérmunkákkal, a nap második felében viszont már remekül elszórakoztathatod környezetedet, és legalább egy lépéssel mások előtt jársz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha már úgyis enned kell, hogy életben maradhass, próbáld ki barátnőid receptjeit, a pasid viszont külön pontokat kaphat azért, ha meghív kedvenc éttermedbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt érdemes olyan feladatba belekezdeni, ami kitartást és türelmet igényel, ám ha később összefutsz a barátnőddel, tele leszel a legújabb pletykákkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szeretnél elutazni, és ha ezt megteheted anyagilag, vágj neki az útnak, de a nap második felében ne hagyd, hogy bárki is megzavarjon sürgős elintéznivalóidban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered és rokonaid csak pénzt akarnak tőled, de a nap első felében valószínűleg te sem ismersz más üdvözítőt a világon, délután viszont elkaphat az utazási láz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bár titokzatos és magadnak való nő vagy, észre kell venned, hogy partner nélkül sehová sem jutsz, pénzügyi húzásaid pedig meglehetősen kiszámíthatatlanok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt ne vájkálj rokonaid vagy barátnőid lelkében, a nap második felében viszont hiába volt minden fogadkozásod, mégis beleesel egy felvágott nyelű pasiba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma különleges fogásokkal csiklandozhatod partnered ínyét, de a nap második felében ne az irodád legyen számodra a nagyvilág, tessék kimenni a szabadba!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gondoskodj szeretteid biztonságáról, de ahelyett, hogy egész nap a konyhában vacakolnál, ne hessegesd el azt a nagydumás kollégát, aki munka után hazakísér.

Halak (02. 20-03. 20.) Vedd rá a pasidat, hogy főzzön helyetted - nem kell neki ahhoz két mell, hogy főzni tudjon - főznie kell, nem szoptatni, de a kerti sütés az, ami igazán vonzza őt.

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít