Ma csak óvatosan a pénzzel - Egymondatos horoszkóp - augusztus 11. szombat

2018.augusztus.11.

Bár az Oroszlán jegyében lévő Újhold miatt hajlamos lehetsz arra, hogy az életet játszótérnek tekintsd, azért ez a szombat rengeteg – meglehetősen költséges – szórakozást ígér. Mivel a hátráló Merkúrt a Jupiter támadja, ne hagyd magad lebeszélni eredeti terveidről, de engedj teret másoknak is, nekik is lehetnek jó ötleteik. Ma nagy ívben kerüld a kaszinót, a játéktermeket, ne menj bele semmilyen pénzügyi spekulációba, kerüld a túlzó kijelentéseket, és ne ígérj meg olyasmit, amiről előre tudod, hogy nem fogod megtartani.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a mai nap a szerelemről és a szórakozásról szól, felejtsd el az üzletet, ne ugorj bele semmibe, bármilyen csábító ajánlattal próbálnak rávenni – kalkulálj!

Bika (04. 21-05. 20.) Újhold idején sok kellemes ember látogatja otthonodat, de ne hagyd, hogy valaki kitúrjon a családi üzletből, vagy a párod befolyásolja pénzügyi döntéseidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szándékodban áll utazgatni, készíts pontos útitervet, de mellőzd a nagyzolást, a dicsekvést, és egy futó munkahelyi kapcsolatot sem engedhetsz meg magadnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma alaposan átgondolod pénzügyeidet, s talán új módokat keresel, hogy növelhesd bevételeidet, csak a drága, kizárólag fényűző holmikat árusító üzleteket kerüld el.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyetlen vágyat vagy képes felismerni magadban: sztárrá akarsz válni, de ha el akarod adni a lakást vagy az üzletedet, nem sikerül érdeklődőket találnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehézségeid lehetnek a parkolással, és ha párkapcsolatban mindig te húzod a rövidebbet, jó lenne, ha nem szaporítanád, hanem megoldanád a problémákat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Most érdemes kerti ünnepséget szervezni, de egyik barátod vagy rokonod, aki gyors meggazdagodásra törekszik, megkaparinthat előled egy zsíros ajánlatot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ebben az időszakban a munkaebédek roppant szórakoztatóak, de egy új versenytárs vagy üzleti konkurens felbukkanása miatt fel kell adnod terjeszkedési tervedet.

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Ez Disney-hercegnő lakozik benned a csillagjegyed alapján!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mindig is távoli tájakra vágytál, most pedig ha törik, ha szakad, utazni akarsz, de egy alaptalan gyanúsítgatás, jogi vagy házastársi vita rossz fényben tüntethet fel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik barátod vagy rokonod a vagyonával dicsekszik, világosítsd fel, hogy vannak még nála is gazdagabb emberek, de ne hagyd, hogy tönkretegye az üzletedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Házasságodban olyan időszakot élsz át, amikor a párod érdekei nem egyeznek meg az elképzeléseddel, de a versengés csak csalódást okozhat a kapcsolatodban.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel sokan vannak szabadságon, talán még ma is dolgoznod kell, de sürgősen hagyj fel azzal a terveddel, hogy felmondd az állásodat és külföldön keress munkát.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett