Ma eldől, mire jutsz munkahelyi problémáddal - Egymondatos horoszkóp: szeptember 7. hétfő

2020.szeptember.7.

Lehet, hogy a Bika-Hold és az Uránusz együttállása miatt nyugtalanul aludtál, de a Szűz jegyében lévő Nap és a Bak-Jupiter harmonikus kapcsolata a mai napon segít kielégíteni szakmai becsvágyadat és anyagi szükségleteidet. Óvakodj a makacsságtól, de befektetésre, tanulmányokra, lízingelésre vagy irodadíszítésre kiváló időpont a hét első napja. Jó érzéked van a divathoz és a pénz kezeléséhez, élvezheted az élet kellemes dolgait, és ha fakanalat veszel a kezedbe, ma még a mesterszakácsokat is "lefőzheted". Ha biztos lehetsz partnered hűségében, egy-két gyorsmenettel nem éred be, az ideális este számodra a gyertyafényes terített asztalnál kezdődik, de a szenvedély tetőfokának eléréséhez időre és némi luxusra van szükséged.

Ma eldől, mire jutsz munkahelyi problémáddal - Egymondatos horoszkóp: szeptember 7. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a pénz számodra a biztonság jelképe, dolgozz meggazdagodási stratégiádon, de ne feledd: a pénz a stabilitás felé özönlik, a fordítottjától pedig menekül.

Bika (04. 21-05. 20.) Sikeres lehetsz a művészetekben, a divatiparban, üzleti ügyekben a legjobb tudásod szerint jársz el, kedvesed vastag bankszámlája pedig a libidódat turbózza fel

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha meg sem közelíted a párod üzleti érzékét, a számlákat hagyod a fenébe, ne lepődj meg, ha hitvesed buzgón követi a bankszámlátokon minden tétel mozgását.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma eldől, mire jutsz munkahelyi problémáddal vagy a kapcsolataiddal – elhatározásod életre szóló lehet, s visszaadhatja a lelki nyugalmadat, biztonságérzetedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Előnyös áron adhatod el tudásodat és szolgáltatásaidat, s szerencsésnek érezheted magad, ha munkahelyed lehetőséget ad pasikkal való ismerkedésre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ideális pasi karnyújtásnyira van, ha akarod, és ha évente két üdülésre is futja az idődből, utószezoni nyaralásod során kamatoztathatod flörtölési technikádat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feladatod a mai napra: biztosítsd saját lelki békédet és partnered biztonságérzetét, anélkül, hogy birtokló lennél vagy a párod lelki egyensúlyát felborítanád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma csak pénzért vagy hajlandó dolgozni - hajlandó vagy túlórázni, de hajlandó vagy arra is, hogy olyan munkát keress, amelyik a legmagasabb fizetést ígéri.

Bak (12. 22-01. 20.) Ideális partner lehetsz: ami a szívedet illeti, aki ma kéri, annak érdemes odaadni, a közös munka vagy hobbi pedig remek eszköz egy kapcsolat elmélyítésére.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma otthonülőbb vagy a szokásosnál, családi életed stabilitása foglalkoztat, azt viszont nem akarod, hogy hozzátartozóid birtokoljanak és bekebelezzenek.

Halak (02. 20-03. 20.) Habzsolod az élvezeteket, fontos kapcsolatokat kötsz, ám ha kritikus párod alaposan megvizsgálja minden porcikádat, a szerelemhez folyamatos testápolás kell.

Ez is érdekelhet

Halloween sütik: borzold fel a kedélyeket a legjobb laktóz-és gluténmentes receptekkel!

Halloween sütik: borzold fel a kedélyeket a legjobb laktóz-és gluténmentes receptekkel!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.