Ma igazán eredményes napra van kilátás - Egymondatos horoszkóp - július 23. csütörtök

2020.július.23.

A Hold a gyakorlatias Szűz jegyében halad: az esti órákban harmonikus fényszöget alkot mind az Uránusszal, mind a Merkúrral. Kezdj bátran pontosságot igénylő feladatokhoz, tegyél rendet a lakásban vagy az íróasztalon, ma minden aprólékos munka könnyen megy. Bár takarékosan adagolod az érzelmeidet, élvezheted főnökeid és hozzátartozóid bizalmát.

Ha megszaporodtak a teendőid, tartsd észben, hogy munkádnak csak igen csekély töredéke esik a "vészhelyzet" kategóriájába, hiszen mindig akadnak elintézetlen ügyek. Igazi főnyeremény lehetsz vállalatod és a párod számára is. Szeretteid ma azt díjazzák, hogy friss zöldségből készült fogások kerülnek a tányérjukra ahelyett, hogy elhajtanád őket a "Mekibe" étkezni. Részt vehetsz továbbképzésen, de a barátnődre is szükséged van. Ha este összefutsz vele, szakértelmed, hasznos tanácsaid révén válhatsz nélkülözhetetlené számára.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha teljesen elveszel a napirendedben vagy otthoni elfoglaltságodban, az időrabló tevékenységektől próbálj megszabadulni, kritizálás helyett pedig legyél kedves.

Bika (04. 21-05. 20.) Kreativitásod kibontakoztatásában sikereket könyvelhetsz el, de a mai nap új szerelmet hozhat, a régi partnerek pedig új színekkel gazdagíthatják kapcsolatukat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Beleveted magad az otthoni feladatokba, de ha az időbeosztásod kicsúszik a kezedből, akkor ideje újraértékelned teendőid listáját fontossági sorrendben.

Rák (06. 22-07. 22.) A családi program remek ötletnek bizonyul, a víz közelsége is sok örömöt nyújt, de ha szeretnél megszabadulni a deréktáji "úszógumitól", végezz felüléseket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fizettesd meg szolgáltatásaidat vagy termékeidet, de a mai nap kedvez az egészségedet javító programok megkezdésének, sőt, könyvelésed áttekintésének is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szellemileg nyitott vagy, a barátnődnek is szüksége lesz rád és minden olyan tornagyakorlat, amely a hasizmaidat erősíti, elősegíti a hőn vágyott karcsúságot.

Így érdemes randiznod a csillagjegyed alapján

Így érdemes randiznod a csillagjegyed alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha új állásról kell döntened, szerezz be információkat, így nemcsak egy kellemetlen vitától, hanem néhány kényelmetlen helyzetektől is megkímélheted magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az intuíciód mindenben a segítségedre lesz, de ne halogass egy beszélgetést: ha szeretnéd kiönteni a lelkedet a barátnődnek, megkönnyebbülsz az est végére.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A kisebb javítási munkákon, egy üzleti megbeszélésen, az aprólékos feladatokon ma könnyen túljutsz, de lehetőleg csak könnyen emészthető ételeket fogyassz.

Bak (12. 22-01. 20.) Hibázol, ha nem közlöd óhajaidat, hanem mindent magad akarsz elintézni: ha elhanyagolod a kommunikációt, akkor valóban mindent neked kell elvégezned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha most állsz munkába, a mai csillagállás segíthet, hogy a megfelelő állást találd meg - éppen a legjobbkor, mert szeretteid miatt nagyobb kiadásokra számíthatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Időnként ingerel a párod józansága, de talán mégis elképzelhetőnek tartod, hogy egy kínosan rendszerető, kritikus pasival élj, aki mindennél jobban szeret téged.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban