Ma kapcsolati hálódból, szövetségből profitálhatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 22. kedd

2020.szeptember.22.

A Nyilas jegyében haladó Hold lehet az oka, hogy a mai napon kalandvágyad, lelkesedésed, tudásszomjad és utazási kedved a csúcson van, ráadásul gyermekednek is csodálatos tanácsadója lehetsz. A Nyilas Hold kedvez a sportolásnak, de mivel fejlett igazságérzetet jelez, mélységesen felháborodhatsz, amikor valaki megkérdőjelezi kedvenc elméletedet vagy szándékaid tisztaságát. Mivel a másokról való gondoskodás, az otthon ülés és a háztartási munka az agyadra mehet, ráadásul a Mérleg jegyébe lépett Nap miatt társaságra vágysz, vegyél részt találkozókon, összejöveteleken. Nem barátkozol akárkivel, de most olyan emberek sietnek segítségedre, akik pozícióval rendelkeznek. Kapcsolati hálódból, szövetségből, együttműködésből profitálhatsz az elkövetkező időszakban

Ma kapcsolati hálódból, szövetségből profitálhatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 22. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Jól teszed, ha a mai napra időzíted utazásaidat, a kapcsolatfelvételt külföldi rokonaiddal, de az sem árt, ha némi időt szánsz comb- és a farizmaid erősítésére.

Bika (04. 21-05. 20.) A szex olyan intim tapasztalat, amit pároddal közösen megszerezhetsz, de kiszámolhatsz egy kevés pénzt is, és rábízhatod egyik rokonodra, hogy fektesse be.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még egy tőled magasabb végzettségű pasi is tudja, hogy sok olyan dolog van, amit nem tud: ne hagyd, hogy túl okosnak érezze magát hozzád képest!

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon rákapcsolsz a munkára, ma akkor vagy elemedben, ha felgyorsulnak az események körülötted, de ne nassolj és az izmaidat se erőltesd túl.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kedvesed új szenvedélyének, egyik sportágnak hódol, hagyd, hadd élvezze – egészen addig, amíg hobbija nem megy a közös együttlétetek rovására.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező időpont zöldség és gyümölcs tartósítására, de ha a combjaidon, a csípődön vagy a popsidon van némi felesleged, ma mindenképpen dolgozz rajta.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kiváló vizsgát tehetsz, és ha hivatalos kiruccanásod során igent mondasz egy ajánlatra, új megbízót szerezhetsz, akinek a révén elit társaságba kerülhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A tudás hihetetlenül értékes áru, ami eladhatsz, ezért ha nincs mások számára fontos információd, akkor arra kényszerülsz, hogy befektess ennek megszerzésébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazásra, sportolásra az egyik legjobb nap a mai, s mivel a hirtelen elhatározások embere vagy, ez a mai napon szerencsét hozhat közös vállalkozásodban.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagyon sóvárogsz valaki után, de ha a párod elkezd elhúzódni, adj neki nagyobb szabadságot, és ha akaratodon kívül galibát okozol, legyen erőd tisztázni a helyzetet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Egy munkahelyi parti során új ismerősökre tehetsz szert, meglepő ajánlat is érkezhet, és ha protekcióra vagy társra vágysz, most érdemes próbálkoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) Sok rendeznivaló ügyed lenne a munkádban és adóügyeidben, ám ha van egy kis mázlid, kedvesed minden ügyintézésedet átveszi a könyveléstől az adóbevallásig.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!