Ma képes leszel megoldani a családi problémákat - Egymondatos horoszkóp: Január 9.

2020. január 9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Ikrek jegyében lévő Hold reggel leginkább a levelezésnek kedvez, de nem árt, ha váll- és karizomedzéssel indítod a napot. Később, amikor a Hold már belép a Rák jegyébe, érzékenyebb és háziasabb leszel a szokásosnál. Anyaszerepben ne csodálkozz azon, ha gyermeked nálad keresi a biztonságot. A nap második felében a Hold és az Uránusz barátságos rezgéseinek segítségével intuíciód révén könnyen felismered mások szükségleteit, képes leszel megoldani családi problémáidat, és sikerülhet megszabadulnod azoktól a magatartásmintáidtól is, amelyeket béklyónak érzel.

Kos (03. 21-04. 20.) Figyelj jobban érzelmi szükségleteidre, ugyanakkor törődj a családoddal, segíts szüleidnek a ház körüli munkákban, kebleidet pedig kényeztesd tápláló pakolással.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lazíthatsz, átnézheted a számláidat, de vásárlásra is alkalmas a nap, este viszont találj ki valami kellemes programot, amivel közeli hozzátartozóidnak is kedvezel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Reggel megválaszolhatod az üzeneteidet, később elintézheted a bevásárlást, kipróbálhatsz egy új receptet - siker esetén bármikor megismételheted.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy új háztartási gép megkönnyítheti a házimunkát, a nap második felében a kapcsolataidra koncentrálj - üzleti viszonyról, s közös befektetésekről lehet szó.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csak akkor válhatsz valóban érett felnőtté, ha megbocsátod szüleidnek a nevelésed során elkövetett hibákat és hagyod "elmenni" a keserű élményeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azok közé a nők közé tartozol, akik a hivatásuknak szentelik az életüket, este azért mégiscsak felszabadultnak érezheted magad a barátnőid társaságában.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell föladnod a munkádat, megszakítani tanulmányaidat, és szorgos háziasszonnyá válnod, de az esti órákban csak gazdag pasival lenne szabad kezdened.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az anyagi bizonytalanság feszültté tehet, de jó lenne, ha szokatlan környezetben valami egészen szokatlant csinálnál, megtörve a hétköznapok egyhangúságát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletfeled vagy egyik rokonod pénzzel vagy állásajánlattal állít be, de talán orvosra kell költened - adósságaidat is törlesztheted vagy akár vissza is fizetheted.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod segítségére van szükséged, hogy kibújj a páncélzatodból, de ha azt hiszed, hogy a szerelem olyan szabályos, mint egy határidőnapló, akkor tévedésben élsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma azon gondolkodsz, hogy remek anya válna belőled, de a mobilod, a technika eme vívmánya a családi összejövetelen a legrosszabbkor kezd csipogni.

Halak (02. 20-03. 20.) Reggel egy-két megjegyzéseddel kínos helyzetbe hozhatod a szüleidet, de nemcsak hozzájuk, hanem a párodhoz is közelebb kerülhetsz a nap második felében.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Az apáknak is jólesik, ha néha  megdicsérik őket” - így éli meg Király Viktor az apaságot

„Az apáknak is jólesik, ha néha megdicsérik őket” - így éli meg Király Viktor az apaságot

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)