Ma készen állsz a kihívásokra, tele vagy energiával - Egymondatos horoszkóp - augusztus 16. vasárnap

2020.augusztus.16.

Mivel a mai napon az Oroszlán jegyében lévő Nap és a Kos-Mars jóindulatú háromszöge fokozza önbizalmunkat, önérvényesítő képességünket, fizikai erőnlétünket és bátorságunkat, a szinglik használják ki, hogy becserkésszenek egy alfahímet. A tüzes bolygók a hét utolsó szabadnapján még bulizósabbá tesznek.

Élvezd a pörgést, és használd ki, hogy minden pasi a lábad előtt hever! Ma a sportolás is előnyösen hat közérzetedre. Úgy érzed, bármilyen nehézséggel meg tudnál birkózni, és hatalmas energiákat tudsz mozgósítani a kívánt eredmény elérése érdekében. Ezen a napon készen állsz rá, hogy elfogadd a kihívásokat, kihozd magadból a legtöbbet és nem riadsz vissza olyan merész kockázatoktól sem, melyeket más alkalmakkor inkább elkerülnél.

Kos (03. 21-04. 20.) Félelem nélkül teszed meg az első lépést egy alfahím felé, akinek ez a legvadabb álma, bekerülsz a nyerők közé, ha elhatározásodat azonnal követi cselekvés

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nyaralód van, nem fogsz unatkozni, ám ha rokonaid segítségért folyamodnak hozzád, az nem jelenti egyben azt, hogy helyettük kell megoldani a problémát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy tűnik, kiapadhatatlan az energiád, ritka jó ötleteid megvalósításához keress társakat, és elég pár telefon, és máris klassz programot dobsz össze.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma elsősorban az állásodra, szakmai pozíciód megerősítésére és arra összpontosítasz, hogyan keress több pénzt - sikered szívós küzdeni tudás végeredménye.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha még külföldön is te akarsz lenni az egyedüli nagyvad, tanuld meg menedzselni magad, hiszen senki sem tudja úgy képviselni az érdekeidet, mint te.

6 dolog, amiért nehéz kijönni egy Oroszlánnal

6 dolog, amiért nehéz kijönni egy Oroszlánnal

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem vigyázol magadra, a pénzedre vagy a bankkártyádra, könnyen pórul járhatsz, de a szex lehetőleg több legyen a puszta "bedugom-kiveszem " játéknál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátkozz, kérj protekciót, vegyél részt bulikon, de vigyázz, mert erőszakos és hatalommal rendelkező pasid nem tartja be a játékszabályokat, kedves Mérleg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem könnyű nőként emelkedő pályát befutni: lépj fel erélyesen, ha boldogulni akarsz a hivatásodban, de most minél nagyobb a kihívás, annál vakmerőbb vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem esik rosszul, hogy egy híresség vagy sportos fickó talán utazás közben megkíván, de amikor eltalál a szerelem érzése, akkor úgy becsapódik, mint a villám.

Bak (12. 22-01. 20.) Egyik pillanatban úgy érzed: megállsz a magad lábán, a másikban meg olyan partnerre vágysz, aki biztos anyagi hátteret tud teremteni – ne legyél ennyire anyagias!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ismerd fel, hogy hitvesed vagy egyik rokonod neked nem tetsző véleménye csak bosszantás akar lenni azokra a dolgokra, amikkel te szoktad bosszantani őt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha megelégelted az alkalmazotti létet, és az üzleti életben is elboldogulsz, akkor a saját vállalkozás létrehozása jelenti az elégedettség csúcsát számodra.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban