Ma könnyen átlépheted saját korlátaidat - Egymondatos horoszkóp: augusztus 15. Csütörtök

2019.augusztus.15.

Telihold a Vízöntőben, Hold-Vénusz szembenállás! Érzelmeid csaponganak, szerelembe eshetsz, de megnő a szabadságvágyad, ezért kevésbé értékeled a konvencionális kapcsolatokat - csak egyenrangú kötelékben érzed jól magad. Művészi tevékenységre ideális időpont, de játékos oldaladat is kiélheted. Ma könnyen átlépheted saját korlátaidat, lehetsz eredeti és különleges, de azért ne száműzz minden bevált dolgot a környezetedből. Mivel a statikus elektromosság szokatlanul erős, fontos, hogy minden elektromos berendezésed földelve legyen. Ha álmatlanságban szenvedsz, helyezz egy levendulacsokrot az ágyad fölé.

Ma könnyen átlépheted saját korlátaidat - Egymondatos horoszkóp: augusztus 15. Csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma ne élj apácaéletet, hiszen semmi nem akadályoz meg abban, hogy szeretteiddel töltsd az időt, és kivedd a részedet legfontosabb kapcsolatod összetartásából.

Bika (04. 21-05. 20.) Ismerd fel, hogy egy hosszú, stresszes nap után szükséged van egy kis időre, amit egyedül töltesz, csak ezután kezdj el foglalkozni hozzátartozóid elvárásaival.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy minden futó ismeretségből egetverő érzelmek születnek, főleg azért ne, mert ma két flörtpartnert is találsz - vajon mit teszel, ha mindkettő beválik?

Rák (06. 22-07. 22.) Az önmagukban nem jelentős kiadások összeadódva megterhelik a költségvetésedet; ma fogadd meg, hogy csak megbízható kölcsönkérőknek hitelezel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az egyik döntő tényező, ami meghatározza, hogy házasságod virágzik vagy bukdácsol-e, hogy elviseled-e partneredtől kapcsolatotok laza értelmezését.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a szerelem nem csak a szépségkirálynőknek adatik meg, éppen ezért figyeld, hogy milyen cuccokban járnak azok a barátnőid, akiket körülzsongnak a pasik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyfolytában attól tartasz, hogy kedvesed nem téged tart az "igazinak", így talán meg sem kérdezed magadtól: te vajon megtaláltad benne az igazit?

Skorpió (10.24-11.22.) Sokkal kevésbé fogsz félni egy esetleges szakítástól, ha eljársz otthonról dolgozni ahelyett, hogy gésaként kizárólag a párod karrierjét egyengetnéd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazási lázban égsz, de tudnod kell, hogy kapcsolatteremtésre nem mindig a távoli ismeretségek a legalkalmasabbak - elegendő, ha fellapozod a noteszedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered elhanyagoltnak érzi magát, szeretné, ha többet költenél arra, hogy meglepetésképpen ajándékokat vegyél neki - mikor vettél neki utoljára valamit is?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tajtékzol a méregtől kedvesed fölényes viselkedése miatt, és titokban arra gondolsz, talán mégis igazuk van rokonaidnak: ez a fickó nem hozzád való.

Halak (02. 20-03. 20.) Bármilyen jó érzés legyen is az, hogy valaki végre észrevett a munkahelyeden, ma mégsem bizonyít mást, mint hogy nem vállal fel szorosabb kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

Halloween sütik: borzold fel a kedélyeket a legjobb laktóz-és gluténmentes receptekkel!

Halloween sütik: borzold fel a kedélyeket a legjobb laktóz-és gluténmentes receptekkel!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.