Ma könnyen rábukkanhatsz a lelki társadra - Egymondatos horoszkóp - július 18. csütörtök

2019.július.18.

A Vénusz-Neptunusz trigon megkönnyítheti, hogy rábukkanj lelki társadra. Ma megérzed, mikor és hol találkozhatsz az igazival. A mai nap kedvez a tengerparti nyaralásnak, a hajóutaknak, de akkor is elégedettnek érezheted magad, ha szívességet tehetsz szeretteidnek, vagy vigaszt nyújthatsz valakinek, akinek erre van szüksége. Ma hajlamos lehetsz idealizálni a környezetedben élőket, kizárólag a jó tulajdonságaikat veszed észre. A kreatív személyiségek és a művészek szokatlanul inspiráltak lesznek: zenészek, táncosok és festők készpénzre válthatják kreativitásukat. Ha az utóbbi időben szakítottál valakivel, ez a fényszög lehetővé teszi a megbocsátást és a békekötést.

Kos (03. 21-04. 20.) Lakásgondod megoldódik, ami némi anyagi áldozatot követel, de ha nem akarsz egyedül élni, talán még álmaid partnerét is megtalálod, akivel családot alapíthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátnőd, munkatársad melletted áll, mindketten csak nyerhettek az együttműködéssel, de egy nagyszabású csajos ebédre egy menő étterembe se mondj nemet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megnyílnak a pénzforrások, készpénzre válthatod kreativitásodat, és ha szívesen foglalkozol régiségekkel, mindenekelőtt felkutatásuk jelenthet nagy örömet.

Rák (06. 22-07. 22.) Megérdemled, hogy kivedd a szabadságodat, a családi nyaralás jó ötletnek bizonyul, de szórakozásra is rengeteg alkalmad nyílik: étterem, mozi, koncert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Némi problémád lehet a munkáddal vagy egy társulással kapcsolatban, de fogékony lelkiállapotban olyasmit fedezhetsz fel, amiből hasznod származik.

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha összefogsz a pároddal vagy barátnőddel, a mai nap kézzelfogható haszonnal zárulhat, de valakiről, aki örök szerelmet ígér, kiderülhet, hogy az illető nős.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nélkülözhetetlenné válhatsz az irodában, gondoskodsz a kollégákról, de amíg nem vagy meggyőződve saját értékességedről, mások sem fognak hinni benne.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nyaralsz vagy vitorlázol, beérkezel végre a szerelem kikötőjébe, sőt este még egy romantikus vacsora és a finom italok is megteszik a maguk hatását.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ingatlanügylettel jól járhatsz, de ha kertes házban élsz, ne felejtsed el bezárni a kaput, mert könnyen ráfázhatsz, ha indiai kendert termesztesz az udvarban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha arra vágysz, hogy a párodnak szüksége legyen rád, mondd el vagy írd meg neki, hogy szereted, de senkinek sem tetszene, ha a főnököddel volna viszonyod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, anyagi ügyeidben ma minden remekül alakul, de az sem baj, ha olyan napirendet készítesz, mely lehetővé teszi, hogy a családodra is időt szánj.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma még a békának tűnő pasiból is királyfi lesz, élvezheted a pároddal a szexet és a romantikát, megérzéseid révén pedig új pénzszerzési lehetőségre bukkanhatsz.

Ez is érdekelhet

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról