Ma könnyen túlzásokba eshetsz - Egymondatos horoszkóp - augusztus 7. kedd

2018.augusztus.7.

Az Oroszlánban lévő Nap és a Skorpió-Jupiter négyszögének legfőbb veszélye a romboló önhittség, a mértéktelenség, a hatásköri túllépés és az arrogancia. Óvakodj ebben az időszakban a veszélyes és értelmetlen kockázatok vállalásától, kerüld a túlzásokat és a jogi perpatvarokat! Ez a konstelláció néha a törvénnyel, tekintélyszemélyekkel vagy a hatósággal való szembekerülésre utal. Ám ha még te sem hiszel a saját sikeredben, akkor könnyen megrendülhet az önbizalmad. Kétségeidet viszont ne akard arroganciával kompenzálni, de ne hagyd, hogy bárki is rávegyen olyasmire, ami ellen tiltakozik az erkölcsi érzéked.

Kos (03. 21-04. 20.) Az élvezetek kimeríthetetlen éléskamrájában megtöltheted ugyan a bendődet, de most ne kockáztasd a szerencsédet se a szerelemben, se az üzleti életben.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem lennének ezek az anyagi vitáitok, eszményi párnak lehetne nevezni benneteket, ma azonban az sem kizárt, hogy egy ingatlanügyletbe beletörik a fogad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elveszítheted a dolgok fontossági sorrendjének megállapítására való képességedet, és túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy észrevedd egyik kollégádban a férjanyagot.

Rák (06. 22-07. 22.) Képtelen vagy olyan gazdag pasit találni, aki megfelelne elképzeléseidnek, és ha jól fizető ügyfeleidet akarod megtartani, engedményeket kell tenned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Némi önmérséklet ma nem ártana, az összebútorozást se erőltesd, ha nem ismered elég jól a párodat, különben hamar megtudhatod tőle, mennyi a kétszer kettő.

HOROSZKÓP: Augusztus tele lesz új kihívásokkal, talán egy új munkahely, szerelem is beköszönthet az életedbe

HOROSZKÓP: Augusztus tele lesz új kihívásokkal, talán egy új munkahely, szerelem is beköszönthet az életedbe

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne vágj bele olyasmibe, amiből jogi problémáid adódhatnak, de ha látogatód érkezik, tölts egy kellemes estét vele, legalább elvonja a figyelmedet a gondjaidról.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amíg a barátnők buliznak, de neked pénzt kell keresned a tanulmányaidra, ne vegyél meg olyasmit, amire nem telik, csak azért, mert másoknak van.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kőkemény üzletasszony lett belőled, aki csak a munkájának él, ma viszont tanácsos elkerülnöd, hogy kockára tedd az állásodat, vagy túllépd a hatáskörödet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tanácsos elkerülnöd, hogy jogi vitába bonyolódj, tévesen formálj véleményt, alkoss ítéletet, vagy külföldre repülj, csak hogy megszabadulj a családodtól.

Bak (12. 22-01. 20.) Igyekezz növelni bevételedet, de ne vállalj felesleges üzleti kockázatot, és azt sem kell eltűrnöd, hogy egyik barátod vagy üzletfeled a szoknyád alá nyúlkáljon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azért, mert valaki tekintélyt parancsolóan viselkedik, még nincs feltétlenül igaza, de ne hidd, hogy bármit is megkaphatsz akár a törvénnyel szemben is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha hivatalos utazás vagy politikai karrier van a tervedbe véve, ettől most ne várj túl sokat, a mértéktelen evés pedig komolyabb egészségi problémákat okozhat.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói