Ma közelebb kerülhetsz az álmaid megvalósításához - Egymondatos horoszkóp - március 11. szerda

2020.március.11.

A mai napon, amikor a Bak jegyében lévő Jupiter barátságos szextil fényszöget zár be a Halak-Nappal, kedvező lehetőségek kínálkoznak a karrierépítés, az utazás és a kreativitás terén. Akár támogatást, segítséget, akár egy új állást szeretnél, vagy éppen elindulsz a kreativitás és a spiritualitás útján, ez a fényszög segíthet valóra váltani álmaidat. Főnökeid, tekintélyszemélyek szokatlanul együttműködőnek bizonyulnak, megérzéseidet, művészi tehetségedet és látnoki adottságaidat is evilági célokra fordíthatod. Jogi, hatósági problémáidat, konfliktusaidat könnyebben megoldhatod, mint más időszakban. Jótékonykodhatsz, támogathatod a tőled függő embereket, és most merj hinni a szamárlétrán való feljebb jutás lehetőségében is.

Kos (03. 21-04. 20.) Főnököd elégedett eddigi munkáddal, magasabb pozícióba akar helyezni, állásügyben szerencse kísér, de a párod visszahúzódása spirituális beállítottságának a jele.

Bika (04. 21-05. 20.) Sikerül anyagi, családi vagy jogi kérdéseket kielégítő módon rendezni, de az sem kizárt, hogy külföldön élő rokonaid révén újabb bevételi források tárulnak fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma érdemes új munkalehetőség után kutakodni, és ha a kedvezőbb pénzügyi feltételek és a szakmai előmenetel miatt változtatnál állást, ne habozz.

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi utazás, üzleti együttműködés pompásan sikerül; ha új vállalkozásba kezdesz, egy társ hasznos lehet, ő az a hiányzó láncszem, amire szükséged van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kifizetődő munkalehetőség a láthatáron, a szerelmet a munkahelyeden keresd, és ha továbbtanulsz, lehetőleg a cégeddel fizettesd meg a tandíjat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nagy szerencse érhet, ami a pároddal vagy lakáskörülményeiddel hozható összefüggésbe, de ideje átgondolnod, miként képzeled párkapcsolatod jövőjét.

Jön a Szuperhold: ezt a 4 csillagjegyet nagyon megviseli

Jön a Szuperhold: ezt a 4 csillagjegyet nagyon megviseli

Mérleg (09. 24-10. 23.) Remek állásajánlatot kaphatsz, s érdemes igent mondani, ha egyik rokonod a családi vállalkozásba akar bevonni: barátaid és rokonaid is mindenben támogatnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az önbizalom a szakmai vagy üzleti siker eredményeként alakul ki benned, tehetséges művészként pedig valakivel lelki és szellemi harmóniába kerülsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pénzügyi fellendülés éppen időben érkezik: jó érzékkel adsz el vagy vásárolsz, rokoni kapcsolatnak köszönhetően anyagi előnyhöz, értékes ingatlanhoz juthatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Pompás utazási lehetőséget, üzletkötést, új vállalkozást és médiaszereplést ígérnek a csillagok, pozitív gondolkodással pedig bármit elérsz, amit akarsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vonzónak tartasz egy üzleti ajánlatot, de csak akkor mondj igent erre a pénzügyi ajánlatra, ha az egy régi baráttól, a párodtól vagy pártfogódtól származik.

Halak (02. 20-03. 20.) Kezdesz rájönni, hogy hivatásodban azok a személyek emelnek föl egyre magasabb fokra, akik együttműködő embernek tartanak: ilyen embert könnyebb emelni.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai