Ma mindent akarsz, sikert, felemelkedést - Egymondatos horoszkóp: Június 16.

2020.június.16.

Reggel a Kos jegyében lévő Hold és a Jupiter quadrát fényszöge miatt túlzásokba eshetsz, mindent akarsz: szakmai sikert, társadalmi felemelkedést. Ám ha könnyelműséged vagy lehetőségeid túlbecsülése miatt elkövetsz valamilyen szabálysértést, nem kerülheted el a büntetést. Délelőtt a Hold jegyet vált, átlép a Bikába, ahol felerősíti szépérzékedet, de mivel a Vízöntő-Szaturnusszal ellenséges viszonyba kerül, a rutinfeladatok és a kötelezettségek fárasztóbbnak tűnnek, mint máskor. Ne tiltakozz, ha kiderül, hogy korszerűsíteni kell vállalkozásodat! A pasidat pedig valószínű, hogy jobban szereted és kívánod, ha vállalkozása veszteség helyett nyereséget termel.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne várd el munkatársaidtól és rokonaidtól, hogy úgy táncoljanak, ahogy te fütyülsz, de ha fizetésemelésben reménykedsz, igyekezz bekerülni a legjobbak csapatába.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha olyan kiválóan gondoskodsz másokról, hogyhogy elhanyagolod magad, de az a te hibád, ha úgy érzed, rugalmatlanságod miatt a főnököd megorrol rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha képtelen vagy fejlődni és tanulni, csak az anyagi túlélésre játszol, próbálj egy kicsit eltávolodni problémáidtól, és többet törődni a körülötted lévő emberekkel.

Rák (06. 22-07. 22.) Végre döntöttél: ha a pároddal vagy egyik barátnőddel, csak üzlettársak vagytok, semmi több, jobb, ha véget vetsz ennek a veszteséget termelő kapcsolatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüld azokat az embereket, akik kimeríthetnek vagy kihasználhatnak, de ha szorongva mész be a munkahelyedre, vajon miért maradsz ott?

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy felkínált megbízás súlyos lelki válságba sodorhat, tisztességed nem engedi, hogy olyan állásajánlatot fogadj el, amelyre nem érzed magad igazán elhivatottnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha arra vágysz, hogy anyagi ügyeid irányítását átadhasd valakinek, aki majd mindent rendbe tesz, a párodra ne számíts, de legalább tudod, mihez tartsd magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Úgy érzed, föl kell vállalnod párod vagy rokonod minden gondját-baját, de ha leveszed a válláról a kötelezettségeit, el kell tűrnöd a családod megjegyzéseit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tartsd távol magadtól azokat az embereket, akik igényt tartanak a pénzedre és a munkádra, de nem halaszthatod el a kozmetikusodhoz való bejelentkezést.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed túlzó, ám halaszthatatlan igényekkel ostromol, de mivel pénzügyi biztonságod megrendülhet, nem tudsz olyan nagyvonalú lenni, mint szeretnél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha eltalálod, mikor érdemes egy szakmai kapcsolatban előhozakodni valami kényes üggyel, az sorsfordító lehet, de ha már elkezdtél valamit, azt végig kell vinned.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénzügyekben ne támaszkodj olyan emberekre, akik a múltban cserbenhagytak, de ha a párod nem törődik az érzelmeiddel, és eltűnik, ne legyél a játékszere!

Ez is érdekelhet

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla